Cap. 11

8.1K 386 5
                                    


         Am plecat la munca putin nervoasa dar m-am mai linistit cand am urcat in masina si i-am dat talpa spre munca. Ce-i drept sigur o sa ma trezesc cu o amenda frumusica dar asta este am bani sa o platesc. Ajunsa la firma am ti-nuto sub oservatie pe tipa noua de la receptie sa vad cum se descurca si e acceptabila. In restam stat jumate din zi inchisa in birou inconjurata de hartoage. Acum ma odihnesc pe canapeaua din birou si sincer imi prinde bine, parca as vrea sa beau un ceai. Ma ridic si apas pe butonul ce imi face legatura cu Sara.

  - Da doamna cu ce va pot ajuta ?

  - Sara un ceai negru fierbinte cu un plic de zahar nu mai mult !

  - Imediat !

   Sincer am inceput sa ma propii putin de fata asta. E inteligenta, subtila si punctuala. Dupa doua minute aud batai in usa si ii spun sa intre. 

  - Poftiti ! imi spune stand drept in fata mea.

  - Multumesc Sara ! Stai jos daca doresti, ia o pauza !

   Sara clipeste repetat, probabil uimita si se aseaza zambind langa mine. Acum realizez ca nu stiu nimic  despre ea.

  - Si cum o mai duci ?

  - Bine doamna nu e totul lapte si miere dar asta e vitata ! zambeste amar si isi lasa privirea in jos.

  - Sara ai patit ceva ? Poti vorbi cu mine daca vrei te ascult, ai incredere si nu o sa-ti afecteze locul de munca daca asta te retine ! spun bland in  timp  ce o mangai usor pe spate.

  - Multumesc doamna dar nu as vrea sa va impovarez si cu problemele mele, aveti destule !

  - In primul rand de acum sunt Anjel pentru tine si asta sa fie clar, ii spun cand am vazut ca vrea sa se impotriveasca ! In al doilea rand am avut mai multe probleme de atat, hai spune ce ai patit !?

  - Pai nu stiu daca va-ti dat seama dar nu sunt o tipa chiar normala, adica .. cum sa va spun ... mie imi plac fetele intelegeti si... tipa cu care am avut o relatie un an de zile vrea sa ramaneam doar  prietene. Imi e greu sa cred ca nu a tinut la mine macar la fel de mult cat am tinut eu la ea ! spune oftand si lasand sa i curga o lacrima pe obraz.

  - Uite pe mine nu ma afecteaza cu nimic sexualitatea ta, ma rog atata timp cat nu te dai la mine, nu ca ai fi prima, zic si ii fac cu ochiul, dar tipa daca renunta la o fata asa buna ca tine e proasta rau de tot ! ii spun si o iau in brate.

  - Imi pare bine ca nu ma judeci, sincer nu ma asteptam sa fii asa deschisa, mai ales cand ai imaginea de colonel de armata in firma ! spune chicotind.

  - Vezi asa te vreau, zambind acum hai sa lasam treaba la o parte si sa iesim sa ne relaxam la o sesiune de cumparaturi si o cafea !

  - Anjel sincera sa fiu mai am banii de chirie la casa si de transport pana aici si inapoi la apartament si nu as vrea sa ii cheltui ! spune rosind

  - Nu intelege gresit eu te invit eu platesc asa ca i-ati geanta si sa mergem te astept in hol !

     Vreau ca Sara sa imi fie prietena de acum plus am motiv sa o tachinez acum. sigur o sa avem o prietenie mai mult de cat ciudata dar simt ca trebuie sa fac ceva pentru ea. In ultimele zile a fost abatuta si nu imi place sa fie asa, lucreaza de mult pentru mine si am avut o relatie strict profesionala. Am s-o ajut fara sa stie cu apartamentul, sa nu mai stea in chirie il cumpar si daca e o si oblig sa semneze actele. Asa am facut pentru toti din gasa, i-am luat sub aripa mea cand aveau cel mai mult nevoie de mine si asa o sa fac si cu ea. Sara e speciala si merita prietenia mea din plin. Deja suntem in fata firmei si o indrum spre masina mea, ma bufneste rasul de fata care o face cand o vede si ii vad o sclipire ciudata in ochi. Urcam si pornim spre mall, merg cu viteza si Sara zambeste in continuu.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now