Cap.31

4.7K 284 7
                                    


      Oameni buni si frumosi cand am inceput cartea aceasta nu credeam ca o sa ajunga la 14k aproape 15k de vizualizari. Multumesc mult, multumesc ca imi cititi cartea :*  Lectura placuta.

    Maria p.o.v.

Drumul spre camere nu a fost prea lung, am coborat la etajul 1 unde am dat intr-un hol cu mi multe usi pe partea dreapta, iar a doua de la intrarea pe hol este a noastra. Pana acum nici eu nici Daris nu am scos niciun cuvant. Am fost bagati in camera si usa inchisa in urma noastra, iar daca am crezut ca sunt niste usi absolut normale din lemn ce se inchid cu cheia, pe dinauntru sunt efectiv blindate. Astia ce credeau ca o sa incercam sa evadam ? Oricum camera arata ca una normala de hotel de 5 stele, pat de doua persoane cu lenjerie curata si perne imense la capul patului. Un covor simplu crem si un dulap plin cu haine pe marimea noastra doar de culoare neagra si o baie nici mare dar nici mica cu o cada, o ghiuveta, un wc si o oglinda maricica, plina cu produse de igiena corporala si a dracu parca au fost la noi acasa si au verificat ce folosim.   In camera avem chiar si o plasma pe peretele vis-a-vi cu patul, dar care nu are acces la antena satelit ci e conectata la o consola Xbox si un Dvd pe care putem pune filme. Deci daca nu stiam ca am venit aici la sinucidere curata as fi zis ca m-am cazat la un hotel de lux din mijlocul Vegasului.

     Cum am intrat am facut un dus IMPREUNA, motivul fiind ca Daris vrea sa faca economie la apa. Va dati seama ca mi-am dat ochii peste cap si i-am tras o caspica amuzata dar nu l-am respins. Nu va ganditi la prostii, nu am facut nimic doar ne-am spalat unul pe altul. Acum ne pregatim sufleteste sa mergem in camera comuna si vadati seama ca o sa ne intalnim adversarii. Daris isi duce mana pe spatele meu intr-un gest mai mult de cat posesiv si cu cealalta mana pe clanta usii ma priveste parca cu putina prica. Parca.

   - Esti pregatita ? ma intreaba in soapta.

   - Da, deschide o data dracia asta de usa, doar nu o sa dam de dracu acolo abia am plecat de la el din birou ! spun putin nerabdatoare.

    Nu mai asteapta nici o secunda in plus sau in minus si deschide larg usa. Mai multe priviri se intorc spre noi, unele uimite altele cu ura. Mai erau doua fete si sase baieti iar curiozitatea pune stapanire pe mine. Una din tipe se ridica instant de pe o canapea si zambeste cald. Ce dracu ?

   - Ohooo ati venit voi trebuie sa fiti americanii, nu ? intreaba extaziata dar fara urma de falsitate si cu un accent ciudat ce ma duce cu gandul la accentul spaniol.

  - Da, tu trebuie sa fii din Spania. afirm nu intreb

  - Exact de unde ti-ai dat seama ? intreaba confuza cu glas de copil.

  - Chica, tambien hablo español saves ? ( Fato, vorbesc spaniola sa stii ? sau tradus motamo Fato, desigur ca vorbesc spaniola stii? multe fraze in spaniola nu pot fi traduse cuvant cu cuvant in romana deoarece nu au o logica sau nu sunt corect gramaticale traiesc in spania si mi-am luato in freza de multe ori).

   - Ooo vale !(se citeste bale si semnifica bine) zice zambind. Ea este iubita mea Rocio iar eu sunt Ema !

  - Tare, imi pare bine de cunostinta ! spun amuzata.

       Fetele sunt tatuate din cap pana in picioare aratand dementia de sexy blonde amandoua si cu multi cercei in urechi dar nu si pe fata.

   - Eu sunt Maria Anjeline iar el este iubitul meu Daris Delmarco ! spun bagandul si pe Daris in discutie.

   - Imi pare bine de cunostinta Ema, Rocio ! spune Daris politicos.

  - Stati asa, dece imi suna Maria Anjeline un nume cunoscut ? intreaba privindu-i pe ceilalti care pana acum au fost prea tacuti.

   - Pentru ca ea este mana dreapta a celei mai mari mafii din America ce se ocupa cu trafic de arme si asasinate din cand in cand. De ultima parte se  ocupa ea personal, asasinand oameni importanti din lumea noastra, mai ceva ca o felina si fara urme.  spune un tip slabanog de statea rezemat de un perete. Participa la orice cursa la care este provocata si niciodata nu pierde ! continua pe acelasi ton rece care m-ar fi infiorat daca eram mai slaba de inger.

Cursa infernala (+18)Where stories live. Discover now