BÖLÜM 3

2.6K 158 2
                                    

Partinin üzerinden iki gün geçmişti artık bizim grupla takılıyordum sadece. Bu aralar nedense herşeyden herkesten soyutlamak istiyordum kendimi içimde bazı şeyler eksikti ama ne! Artık babamla pek görüşemez olmuştum. Onun işleri benim okul derken uzaklaşmıştık.

O karanlık gözler mavi karanlıklar nedense onu her düşündüğümde ondan uzak olmak istediğim kadar yakında olmak istyordum. Neden demir neden sen...

"Hayal yine uzak diyarlar dasın?" bu ses dalyaya aitti.

"Ah şey kusura bakma arada olur böyle." dalya meraklı gözlerle bakmayı sürdürsede ona bakmadığım için sonunda pes edip dersi dinlemeye başladı.

Zil çalınca kantine gidip kahvemi aldım. Son bahar olduğu için sararan yaprakları izlemeyi seçiyordum. Bahçeye çıkıp boş banklardan birine oturup etrafı izlemeye başladım. O an gözüme üç kişi takıldı. Demir efe ve yanında satanist tipli bir kız. Gördüğüm kadarıyla kızla demir baya yakındı. Onları öyle görmek nedense canımı yaktı. Ne oluyor kızım sana kendine gel o kim ki senin canını yakacak.

Ben gözlerimi onlara dikmişken demir bunu fark etmiş olmalı ki bana bakmaya başladı. O bana baktıkça kalp ritmim hızlanmıştı. Diğerleri de demirin bana baktığını fark edip bana döndüler. Efe sırıtarak ayağa kalkıp yanıma geldi

"Naber kül kedisi."

"Efe ya dilinden kurtulamayacağım demi?"

"Tabi ki hayır kül kedisi hu zevki sana yaşatmayacağım çok kötüyüm leee hahahaha" bu şapşal tam bir palyaçoydu yaa her şekilde güldürüyordu beni.

"Efe yaa az büyü ayrıca lee ney yaa az kibar ol bakayım."

"Ayyy kızzzz bugün ne dedikodular var ne bir bilsen. Bu nasıl kibarlıkta yakışıyor demi bana her halimle yakışıklım napsak ki öl kız sen benim yakışıklılığım yüzünden."

"Hahaha efe alemsin yaa ben ölmemde başka kızlara yapma bunu yazık kalpleri kaldırmayabilir." bu söylediğime karşılık bana ters ters bakıp hıh yapıp gitti. Efe tekrar demirlerin yanına dönünce bende kalktım. Son kez demire baktığımda sinirli bir şekilde efeye bakıyordu. Bu bakışlara anlam veremesemde pek takmadan arabama doğru ilerledim. Nedense derse giremeyecek kadar kötü hissediyordum.

Eve geldiğimde odama çıkıp yatağa uzandım. Gün benim için burada bitmişti.
................................

DEMİR ÇAĞLAR ( İki hafta önce)

Bugün sonunda Türkiye ye gelmiştim. Hayalime kavuşmama çok az kalmıştı. Efeyle hayalin nerede olduğunu araştırıyorduk. Bu sırada su da bize kalacak yer ayarlıyordu. İki gün sonra hayalin yerini öğrenmiştik. Hayale yakın bir yerde ev tutup hızlıca yerleştik. Sonraki aşama ise aynı okula yazılmaktı.

Okulda onu ilk gördüğümde kalp atışım değişmişti. Hala aynı benim saf temiz hayalimdi. Tam yanına gideceğim sıra yanına sarışın bir çocuk oturdu. O an o kadar sinirlenmiştim ki o çocuğu dövesim gelmişti. Efenin omzuma dokunmasıyla kendime geldim. Onların masasına doğru yürüdüğümü o an fark ettim. Yakın bir masaya oturup gözlerimi hayale diktim. Anlaşılan hayalde o çocukla konuşmak istemiyordu.

Bir süre sonra grup tamamlanmış gibi görünüyordu. Dikkatle incelendiğinde hayalin gruptan kendini soyutlamak istediği anlaşılırdı. Aradan 5 dakikanı geçmesiyle hayal etrafa göz atmaya başladı işte o sıra kalp atışım tekrar hızlandı. Şuan hayal bana bakıyordu. Tam gözlerimin içine...

Birkaç gün sonra okulda balo olacağı duyuldu. Aman ne güzel! Mecburen baloya katılmıştık. Herkes eğlenirken ben hayalimi izliyordum. Birçok züppeden dans teklifi alsa da hepsini reddetmişti. Birde şansımı ben deneyim bari.

"Bu güzel bayan benimle dans etme lütfünu sunar mı"

****************

Evetttt yeni bir bölümün sonuna geldik. Yeni bölümde büyük heyecanlar sizi bekliyor. Lütfen emeğe saygı duyup vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Bakalım diğer bölümde hayal ve demir ikilisini hangi maceralar bekliyor.


ASİ VE MAVİWhere stories live. Discover now