Bölüm 49

254 16 19
                                    

BU BÖLÜMÜ GÜZEL YORUMLARIN VE DESTEĞİN İÇİN SANA İTHAF ETMEK İSTEDİM BİR SONRA Kİ BÖLÜMÜN ŞARKISINI SEÇMEK İSTERSEN YORUMA YAZMAN YETERLİ :)

*****************************

"Biliyorum güzelim hayal kırıklığına uğradın ne düşünmen gerektiğini bilmiyorsun ben yanındayım bunu atlatabiliriz birlikte." Demir in sesi uğultu gibi gelmeye başlamıştı. Nefesim daralıyor boğuluyor gibi hissediyordum. Ayağa kalkıp nefes almak içi dışarı çıkacaktım ama başımın dönmesi buna engel oldu. Demir de ayağa kalkıp korku dolu gözlerle bana bakıyor bir şeyler söylüyordu ama ben duyamayacak kadar kendimden geçmiştim. Dizlerim titremeye başladı ve gözlerimi kararıp kendimi boşluğa bıraktığımda zihnimde yankılanan tek şey Demir in ismimi haykırışı olmuştu.

*******************************************************************

Yanımda duyduğum boğuk seslerle kendime gelmeye başladım. Demir biriyle konuşuyordu ama ne dediğini anlayamıyorum. Kendimi neden bu kadar yorgun hissettiğimi de anlamıyorum. En son evde Demir bana bir şeyler söyledi duymak istemeyeceğim şeyler   sonra ben gitmek istedim gerisi yok. Gözlerimi kısık bir şekilde  açtım ama etrafı bulanık görüyordum. Sanırım burası Demir in odası. Kalkmak için hareket ettiğimde Demir beni fark edip hemen yanıma geldi ve elini omzuma koyup kalkmamı engelledi. 

" Sakin ol güzelim hemen kalkmasan senin için daha iyi ben doktoru yolcu edip geliyorum sende uslu uslu beni bekle olur mu?" konuşacak gücü kendimde bulamadığım için hafifçe başımı sallamakla yetindim. Demir ve doktor dediği adam odadan çıkarken bende bundan sonra ne yapacağımı düşünmeye başladım. Babamın bunu yaptığına inanamıyorum.  Babam resmen uyuşturucu alıp satıyor hemde ben onca şey yaşamışken. Belki bunca sene bu zenginliğin sebebi budur. Gençlerin uyuşturucu yüzünden bir bir hayatları sönerken ben o hayatların parasını harcıyordum. Gözlerimin dolmasıyla yaşların yanağımdan aşağı süzülmesi bir oldu. Demir odaya girdiğinde ağlamaya devam ediyordum. Adımlarını hızlandırıp yanıma oturdu.

" Ne oldu güzelim neden ağlıyorsun bir yerin mi acıyor doktoru tekrar çağırmamı ister misin? Ah! salak kafam sana iyi misin bir yerin ağrıyor mu diye sormadan gönderdim doktoru bekle sen ben hemen arayayım geri dönsün fazla uzaklaşmamıştır zaten." Tam kalkıp telefonunu alacakken tuttum kolundan.

" Hayır bir yerim ağrımıyor sadece söylediklerini düşünüyorum  babam hakkında olanları." Demir tekrar yanıma oturup elini yanağıma koydu ve baş parmağıyla göz yaşlarımı sildi. 

" Biliyorum güzelim emin ol seni anlıyorum hayal kırıklığına uğradın ama biz bunu birlikte aşacağız istersen babanla olan bütün bağlarını kopar hatta bu şehirden olmadı ülkeden bile gideriz İtalya Paris Amerika neresi olursa sen nereyi istersen. Bunlara yüzleşmek zorunda değilsin." şuan ne yapmak istediğimi bilmiyorum gitmek sadece kaçmak olur babam yine uyuşturucu satmaya hayatlarla oynamaya devam eder. Peki benim kalıp savaşmaya gücüm var mı bunu da bilmiyorum.

" Gidemem Demir babamın bunu yapmaya devam etmesine izin veremem. Başka ailelerin parçalanmasına göz yumamam. Babamla konuşacağım bunu neden yaptığını ne zamandır yaptığını soracağım umarım bana vereceği bir açıklama vardır. Babam bana değer veriyor beni dinleyecektir." Bir umutla gözlerine baktım. Küçük bir umut olsa da haklısın demesini bekledim ama sadece gözlerini kaçırıp ellerine bakarak elimdeki o umudu almış oldu. Ben yinede şansımı deneyip babamla konuşacak ve yaptığı şeyi bırakmasını söyleyecektim eğer ki kabul etmezse o zaman işte onunla tüm bağlarımı koparıp Demir i dinleyecektim. Biraz yana kayıp yanıma uzanması için yer açtım. Oda bunu fark edip hemen yanıma uzandı kolunu başımın altına koyarken bende başımı göğsüne yaslayıp kalp atışını dinlemeye başladım. Biliyorum ki bu kalp sadece benim için atıyor.  Şu andan itibaren babamı düşünmeyecektim.

ASİ VE MAVİWhere stories live. Discover now