Bölüm 31

650 65 6
                                    


BU SEFER SİZİNLE PAYLAŞMA İSTEDİĞİM BİR FON MÜZİĞİ VAR BENİ DERİNDEN ETKİLEYEN UMARIM SİZİNDE GÜZEL KALBİNİZE DOKUNUR.

*******************************

"Yalnız yakalanırsak hapı yutarız ona göre. Dikkat et." Dalya gergin olsa da tamam anlamında başını salladı.

"Hadi bakalım oyun başlasın."

**********************

DEMİR ÇAĞLAR

"Efe ne yaptın her şey hazır değil mi?" Hayal'i rahatsız eden şerefsiz kimmiş öğrenmeme az kaldı. Şu okul muhabbetine sırf onun için katlanıyorum. 

"Tamam Demir biraz daha bekle az kaldı dedim ya" Efe ne kadar sinir olsa da benim sabrım kalmadı. Tam Efe'ye tekrardan soracakken telefonumun çalmasıyla sustum.

"Alo!" arayan Hayal'i takip ettirdiğim adamlardan biriydi.

"Efendim hanımefendi arkadaşıyla beraber evden çıkıp gittiler şimdi onları takipteyim." Belliydi zaten bir şeyler karıştırdıkları ama üzerine gitseydim benden daha fazla uzaklaşacaktı.

"Tamam sen takipte kal bir sorun fark edersen müdahale et. Bir kişi bile Hayal hanımı rahatsız ederse haberim olsun. Nereye gittiğini öğrenince haber ver."

"Tamam efendim." Of Hayal bir evde duramıyorsun bu işin ne kadar ciddi olduğunun farkında değil misin neden yerinde duramıyorsun anlamıyorum.  

"Demir bulduk sayılır takip eden belli ama kimin yaptırdığını söylememekte ısrar ediyor ne yapalım?" bir sen eksiktin.

"Konuşturmaya çalışsınlar öldürmesinler birde onunla uğraşamam eğer konuşmazsa salın illa ki patronunun yanına gidecektir yakın takibe alınsın." Efe onay verdikten sonra Hayal'i düşünmeye başladım. Onu biraz tanıyorsam bir işler çeviriyor. Neyse ki dikkati benim üzerimde değil. Geçmişte yaptığım hatayı öğrenirse bunun geri dönüşü olmaz sonsuza dek kaybederim onu. Bunu öğrenmemesi için elimden geleni yapmalıyım.

"Efe Su ne yaptı?"

"Dediğin gibi Amerika'ya gönderdim orada yarım kalan işleri halledecek bu sırada sana ayak bağı da olmayacak." iyi bari bir dertten kurtuldum.

"Tamam hazırlan mekana gidip ötmeyen bülbülü şakıtalım." ceketimi alıp giydikten sonra birlikte kapıya ilerledik.Efe kapıyı açıp arabaya bindi. Bende arabaya binecekken telefon sesiyle duraksadım. Arayan Hayal'i takip eden korumaydı.

"Söyle!"

"Efendim hanımefendi Turab diye birinin evine geldi." Ne yapmaya çalışıyorsun Hayal benden intikamını bu şekilde mi almaya çalışıyorsun.

"Tek başına mı?"

"Hayır içerisi baya kalabalık parti gibi bir şey veriyorlar hanımefendi arkadaşı ile birlikte geldi. İçeri girmeden önce arkadaşına bir şeyler söyledi. Arkadaşı tedirgin davranıyordu." Biliyordum bunların bir iş çevirdiğini.

"Tamam sen takip etmeye devam et en ufak sorunda bana haber ver."

"Tamam efendim." telefonu kapattıktan sonra arabaya binip mekana sürmeye başladım.

********************

HAYAL UYGUN

"Bak Dalya elini hızlı tut ve hemen buradan kurtulalım burası beni çok geriyor." içeri gireli 5 dakika bile olmamıştı ama bu durum beni rahatsız ediyordu.

ASİ VE MAVİTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang