Bölüm 14

1.3K 93 4
                                    

Medyada ki Hayal Uygun

Biliyorum bölüm çok geç kaldı fırsat buldukça yazıyorum. Umarım kitapla ilgili kafamda ki soru işaretlerini de ortadan kaldırırım. Eğer bunu yapabilirsem bölümler daha çabukgelecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim. İyi okumalar.......
******************
"Hayal.... hayalll bana bak hayalll... kapatma gözlerini ne olur haydi güzelim bak bana...hayall" son kez duyuyormuşum gibi sessizce dinledim o melodiyi. Buradayım gitmiyorum demeye çalışsamda başarılı olamadım. Gözlerimi yavaşça kapatıp kendimi derin bir uykuya teslim ettim....

********************

HAYAL UYGUN

Gözlerimi açtığımda yumuşak bir yatakta yatıyordum. Ahhh! Lanet olsun gene neredeyim ben yaa off.

"Heyy kimse yok mu? " gene boşuna bağırıp bir yerlerim yırtıyordum. Ne bir ses nede başka bir şey vardı. ben ve yalnızlıktan başka bir şey yoktu. Dayanamayıp bağıra bağıra ağlamaya başladım.

"Lanet olsun ya lanet olsun kimse yok mu ne olur yardım edin imdatttt!" Bağırmaktan artık sesim kısılmıştı. Dayanamıyorum Demir neredesin lanet olasıca Demir her halttan istemediğim zaman çıkıyordun şimdi nerelerdesin hangi cehennemdesin Allah bilir ama sen gör buradan bir kurtulayım yaşadıklarımın on katını yaşatacağım. Tabi kurtulabilirsem...

"Ya bari yemek yada su verin vicdansızlar lanet olsun sizin gibi insanlara benden ne istiyorsunuz gücünüz Demir e yetmedi demi hırsınızı benden çıkartıyorsunuz." O kadar çok acıktım ki dayanamıyorum. Yatakta oturup beklemeye başladım. En sonunda sesler gelmeye başladı. Biri olduğum odaya yaklaşıyordu. Sessizce beklemeyi sürdürdüm. Kapıyı açıp içeri giren kişiyi görmeye çalıştım. Ne yani bunca zamandır kapı kilitli değil miydi. Giren kişiye daha dikkatli bakmamla donup kaldım. Bunun burada ne işi var yoksa her şeyin altında bu adam mı vardı.

"Hayal iyi misin ne oldu ?"

"Si... sizin burada ne işiniz var?"

"Arabamla olduğun yerin çok yakınından geçiyordum o sırada silah sesleri duydum ve bakmak için durdum. Geldiğimde herkes yerde yatıyordu ve seni gördüm bilincin kapanmak üzerindeydi seni aldım ve evime getirdim. Önce hastaneye götürecektim daha sonra vaz geçtim. Belki seni orada da bulurlar diye. Günlerdir uyanmanı bekliyorum sonunda uyandın." Dedi ve gülümsedi.

"Günlerdir derken?"

"İki gündür uyuyorsun korkmaya başlamıştım doğrusu ama neyse ki uyandın. Aç mısın açsındır tabi ki canın ne istiyor söyle hemen getireyim." Ayağa kalkmış ağzımdan çıkacak birkaç kelimeyi bekliyordu.

"Aslında şuan ne olsa yerim yeter ki hızlı olsun. En son ne zaman yemek yediğimi hatırlamıyorum."

"Anlaşıldı ben hemen büyük boy pizza söylüyorum o zaman sende içeri gelsene oturma karanlıkta tek başına. Sonrada evine bırakırım seni." Dedi ve gülümseyerek gitti. Odadan çıkıp mutfağa gittim. Bardak alıp su doldurdum ve iştahla içmeye başladım.

******************
Demir Çağlar ( 2 gün önce)

Lanet olsun çok geç kaldım.

"Efe Hayal nerede Efe nerede bu kız lanet olsun nereye gidebilir başına bir iş mi geldi acaba lan nereye gider bu kız cevap ver. Bakma bana öyle cevap ver nerede Hayal lan nerede?" kafayı yemek üzereyim nereye gidebilir.

"Musa topla adamları her yere baksınlar Hayali bulana kadar da dönmesinler anladın mı beni. O kızı bulun hemen!" diye bağırdım. Lan nereye gidebilir. Depoya girdiğimden beri her yerde Hayali arıyorum fakat yok. Cesetler var Hayal yok. Çıldırmak üzereyim nereye gidebilir bu kız.

ASİ VE MAVİKde žijí příběhy. Začni objevovat