Bölüm 34

586 63 12
                                    


BÖLÜM ŞARKISI : JONAS BLUE MAMA ft. WİLLİAM SİNGE

*************************

Bir saat boyunca yemek ve bulaşığı hallettikten sonra sonun da odama çekildim. Yatağıma yatıp bundan sonra neler yapacağımı planlamam lazım. Demir beni bir gün mutlaka bulacak o yüzden işimi hızlı halletmem lazım. Aslında buraya gelmek dahi her şey planlanmıştı. Yarın ise ilk iş bu planı devreye sokmak. Telefonumun not kısmına kaydettiğim isme tekrar baktım. Nazire Yıldırım bekle seni bulmaya geliyorum.

***************************

Huzursuz geçen bir gecenin ardından uyanmam çokta zor olmadı. Yastığımın altına koyduğum telefonumu alıp saat baktım. saat neredeyse 9 olmuştu ve birde mesajım vardı. Mesajı açıp kimden geldiğine baktım. Mesaj Efe'dendi. Bana bir video göndermiş. Videoyu açıp birazda sesini kıstım sonuçta ne görüp duyacağımı bilmiyorum. Videoyu izlemeye başladığımda ağzım açık kaldı. Demir yere oturmuş yanında 5 6 tane boş içki şişesi sarhoş ve ağlıyor.

" Efe neden gitti ben onu bu kadar severken beni bırakmayı nasıl göze alabildi. Onun yokluğunda ne hale geleceğimi bilmiyor mu beni nasıl bırakır!"

"Demir tamam kardeşim geçecek herşey ama sen böyle yaparak kendine zarar veriyorsun Hayal seni böyle görse ne kadar kızar bir düşünsene." Demir baygın baygın kameraya bakmaya başladı. O kadar sarhoş olmuş ki kameraya çekildiğinin bile farkında değil. Buruk bir tebessümle cevap verdi.

"O bana kızmaz neden biliyor musun? Çünkü bana bu kadar içtiğim için kızacak kadar değer bile vermiyor. Eğer beni düşünseydi şuan yanımda olurdu nerede olduğunu bilmediğim yerde değil." bu sözleri kalbimin acımasına sebep olmuştu. Bu hale düşecek kadar seviyor musun sen beni!

"Onu çok seviyorum lan ben o kadar çok seviyorum ki yaptığım onca adilikten sonra bile sırf onunla olacak kadar. Öğrendiği zaman yüzüme bakmasa da bunu bile bile onu öpecek kadar çok seviyorum. Hayatımın içine etsin lan sesim çıkmaz ama neden onsuzlukla cezalandırıyor beni."

Efe bundan sonra videoyu kapatmıştı. Bunları izledikten sonra ne yapacağımı bilmez oldum. Bir yanım Demir'i ara diye yanıp tutuşsa da diğer yanım onu affetmeyecek kadar ne büyük hata işlediğini merak etmeden duramıyordu. Bu konuyu sonra düşünsem iyi olacak yapmam gereken bir çok iş varken şuan bunları düşünemem. Geçmişimi öğrenmem lazım ilerlemem için. Daha fazla yatakta oyalanmayıp kalktım ve valizimin yanına gidip ne giyebileceğime bir baktım

 Daha fazla yatakta oyalanmayıp kalktım ve valizimin yanına gidip ne giyebileceğime bir baktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Turuncumsu salaş bir kazak altına kot giyip saçımı dağınık topuz yaptım. Odamı toplayıp çıktığımda burnuma gelen ilk koku patates kızartması olmuştu. Mutfağa gidip şöyle bir göz gezdirdim Berk tavanın başında bekliyor annesi ise ortalıkta görünmüyordu. Berkin yanına gidip tavaya baktım. Küp küp doğranmış patateslerin üzerine yumurta kırıp az yağda pişmelerini bekliyordu.

ASİ VE MAVİWhere stories live. Discover now