Bölüm 51

288 17 8
                                    

BU ŞARKIYI KEŞFETTİĞİMDE EN DEĞERLİM YANIMDAYDI SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM İYİ OKUMALAR...

 : Onur28mm(EN DEĞERLİM❤ )

*********************************

" Madem bilmiyorsun öğreniriz bizde." CD yi takıp televizyonu açtı bense nefesimi tutup açılan ekrana bakıyordum. Ekranda annem ve Demir in babası belirdi. Bu görüntü ikimizi de hazırlıksız yakaladı. İkisi de bağlı bir şekilde sandalyeye oturtulmuş ağızları bağlıydı. Boş bir depo olduğu her halinden belli olan yerde ikisinden başka kimse yoktu. Sonra kapı açılması duyuldu ve onu takip eden adım sesleri. Başlarını kaldırıp gelen kişiyi gördüler o kimse şok oldukları belliydi.

" Beni gördüğünüze sevindiniz mi? " Ama bu ses...

*****************************************

Bu olamaz o kişi olamaz bana bu kadarını yapmaz hayır. Demir ve ben  ekrana kilitlenmiş olacakları izliyorduk. İkimizde nefeslerimizi tutmuştuk adeta. Adım sesleri yaklaştı ve kameranın önüne geldi. Kameraya bakıp sırıtmaya başladı.

"Hadi merhaba diyin ah pardon ağzınızda bağlı konuşamıyorsunuz değil mi?  Çözün şunların ağzını." kenarda duran adamlardan biri gelip ağızlarını çözdü.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?" Demir in babası bir anda bağırmaya başladı. Babam ilerleyip tam önlerinde durdu.

"Asıl siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz Derya ha söyle bana siz ikiniz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?" annemle Demir in babası birbirine bakmaya başladı.

"Ben seni başından beri sevmedim Kemal bu evliliği de hayatı da sen zorladın bana. Bunları hayal e nasıl söyleyeceksin bana tecavüz edip benimle zorla birlikte olduğunu nasıl söyleyeceksin. Nasıl bakacaksın onun yüzüne." babam sinirle anneme tokat attığında içim sızladı.

"Ben sana asla ihanet etmedim Derya ben seni çok sevdim sana taptım resmen sense gittin beni en yakınımla aldattın. " babam biraz geri çekildiğinde annemin dudağının patlamış olduğunu gördüm.Demir yanıma gelip sarılmaya başladı bana. Ellerim titriyordu sonrasında olacaklardan korkuyordum. Demir in babası anneme bakmaya başladı gözlerinde canının nasıl yandığını görebiliyordum. Babam anneme zorla sahip olmuştu. Kanımın çekilmeye başladığını  hissediyordum. Bacaklarım beni artık taşıyamayacak hale gelmişti. Eğer Demir beni tutuyor olmasaydı şuan yerde oturuyor halde olurdum. 

"Bu ihanetin bedelini ikinizde ödeyeceksiniz." dedi ve belinden silahı çıkardı. Tereddüt bile etmeden ikisini de vurduğunda ben nefes alamıyordum artık. Annem ve Demir in babası gözlerimizin önünde can verirken babam kılını bile kıpırdatmadı. Çıkmadan önce adamlarına ikisini de kaldırın ortadan dedi ve kamera kapandı. Şok olmuş halde Demir e bakarken bunların gerçek olmadığını duymak istiyordum ondan. Bana sadece rüya gördüğümü gerçek olmadığını söylemesini istiyordum. Ama o okyanuslara baktığımda içinde dönen girdapları görmek her şeyin ne kadar gerçek olduğunu gösteriyordu bana. Eminim Demir in içinde ki fırtınalar kendini yiyip bitirse de benim yüzümden gösteremiyordu bunu. Kollarımı kaldırıp sarıldım ona oda beni sardı sımsıkı. Bu yaşananlar ikimiz içinde çok fazla. Bunların üstesinden nasıl geleceğimizi bilemiyorum artık.

 Demir den ayrılıp televizyonu kapattım ve elinden tutup odamıza götürdüm. İkimizinde uzun bir süre dinlenmeye ihtiyacı vardı. Demir yatağa uzandı bende yanına uzanıp sarıldım ona. Elleri saçlarımı okşarken kimsenin konuşmaya cesareti yoktu. Gözlerimi kapatıp ne yapacağımızı düşünmeye başladım. Bir süre sonra Demir in eli yavaşladı ve durdu. Biraz daha bekleyip gözlerimi açtım. O kadar masum uyuyor ki. Uykusunda bile canının yandığını görebiliyordum.

ASİ VE MAVİWhere stories live. Discover now