Bölüm 46

416 30 4
                                    

UZUN BİR ARA OLDU DEĞİL Mİ? KİMİLERİ İÇİN ZOR GEÇEN BİR ZAMAN DİLİMİ. KİMİLERİNİNSE NEFESİNİ KESECEK KADAR CANINI YAKAN BİR ZAMAN... 

BÖLÜMDE PAYLAŞTIĞIM ŞARKI RUHUMU DİNLENDİREN KİMİ ZAMAN BENİ HÜZNE BOĞAN BİR ŞARKI OLMUŞTUR. VE BENİ BU DENLİ ETKİLEYEN BU ŞARKIYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİ. 

SİZDEN İSTEDİĞİM BU ŞARKIYI DİNLERKEN UZANIP KULAKLIĞINIZI TAKTIKTAN SONRA GÖZLERİNİZİ KAPATMANIZ. DERİN BİR NEFES ALIP DUYDUĞUNUZ HER MELODİYE KULAK VERİN UYUMU YAKALAYINCA RUHUNUZA DOKUNAN BİR ŞEY OLDUĞUNU HİSSEDERSİNİZ TABİ İNANARAK DİNLEDİKTEN SONRA. YANİ EN AZINDAN BEN ÖYLE HİSSETTİM.  

ÇOK UZATMADAN BÖLÜME GEÇELİM İYİ OKUMALAR.

************************************

"Bir amacım yok hayatıma kaldığım yerden devam etmeye çalışıyorum o kadar. Ve bu süreçte yanımda olacağını umuyorum. Sadece bana güven olur mu?" Demir bir şey söylemek yerine sadece başını sallamakla yetindi. Ben ise şimdiden yarını düşünmeye başlamıştım. Artık benim için her şey daha güzel olacak.

***************************************** 

Günümü olabildiğince sakin geçirmeye çalışmış ve bunu başarmıştım. Dalya ile eskisi gibi konuşuyor boş bulduğum vakitlerde ise Demir ile birlikte oluyordum.  Demir her ne kadar bana şüpheli gözlerle baksa da dikkatini çekecek bir şey yapmıyordum sanırım bu onu daha tedirgin ediyor. Aklımdan geçenleri merak ettiğine eminim bir planım olduğunu ve intikam alacağımı düşündüğünü biliyorum bu gözlerinden anlaşılıyor. Şimdilik bir planım yok gerçeği tam öğrenmediğimi biliyorum annemin katilini bulmam lazım önceliğim bu olmalı böyle küçük intikamlarla uğraşamam.

"Güzelim gidelim mi?" Demir ne ara geldi.

"Olabilir aslında bilmiyorum eve gitmek istemiyorum ama ne yapmak istediğimden de emin değilim bir planın varsa eğer eve gitmemeyi tercih ederim."  Demir kolunu omzuma attıktan sonra çıkışa doğru yürümeye başladık.

"Bir düşünelim o zaman ne yapabiliriz." Ne kadar düşünürse düşüneyim aklıma bir şey gelmiyor.

"Güzel bir cafeye gidip tatlı yemeye ne dersin. Bir yer biliyorum çikolatalı pastaları muazzam." Çikolatalı pastayı duyar duymaz düşünmeyi bırakmıştım. Onun yeri her zaman ayrı bende.

"Beni kalbimden vurdun resmen." Sözlerime karşılık Demir sırıtmaya başladı.

"Ah be güzelim ben seni kalbinden yıllar önce vurdum da sen yeni fark ediyorsun ama neyse bunla da idare edeceğiz artık ne yapalım." Pislik bide benle dalga geçiyor. Koluna vurup saçını çektim buna karşılık oda yanağımı sıkıp saçımı çekti.

"Sen saçımı çekemezsin yaa." diye isyan ederken Demir gülüyordu.

"Neden çekemez mişim ? "güzel soru ne cevap vereceğim ben şimdi.

"Çünkü.... çünkü.. ben kızım benim saçımı çekemezsin." bu ne saçma bir cevap böyle ben kızım ne demek ya. Rezillikte kademe atladım resmen.

"Kızsan ne olmuş bende erkeğim ama sen saçımı çekiyorsun. Çekmen yetmezmiş gibi bide vuruyorsun dua et ben sana vurmadım gerçi vursam yarısı boşa giderde neyse." terbiyesiz bide kahkaha atıyor.

"Yırısı bışı gidir ." diye geri söyledim. Tabi ki bu tavrım onu daha çok güldürdü orası ayrı. Kollarımı bağlayıp önden somurtarak gitmeye başladım. Hızla yetişip kolumdan tutup dönderdi ve dudağıma küçük bir buse konudurdu. Bir öpücükle eriyen kızlardan değilim ama hoşuma gitmedi de değil hani. Arabaya binip sessizce yolun bitmesini bekledim tabi ben ne kadar uslu dursam da Demir sürekli benimle uğraşıyordu. Ya yanağımı sıkıyor yada saçıma dokunuyordu. Resmen eli işte gözü oynaşta bunun.

ASİ VE MAVİWhere stories live. Discover now