Rozvod

421 23 1
                                    

Carlisle

Esme už byla v pořádku a její sestra Cam se dneska vracela z nemocnice domů. Vezl jsem tedy Esme a malou Stacy do nemocnice. Zaparkoval jsem na svém obvyklém místě. Esme a Stacy vystoupili a vydali se do nemocnice. Já jsem také vystoupil, ale vydal jsem se do květinářství, které bylo hned vedle nemocnice. Tam jsem koupil dvě růže. Jednu růžovou pro Cam, jak jsem se dozvěděl, byla to její oblíbená barva a druhou červenou pro Esme. Spěšně jsem zaplatil a vydal se za Esme a Stacy.

Esme

Rozhodla jsem se, že se s Johnem rozvedu. Dokud ubližoval jen mně, tak jsem to snášela. Ale nikdy mu neodpustím, že by byl schopný vztáhnout ruku na dítě. Takové myšlenky se mi honili hlavou, zatímco jsem šla společně se Stacy za Cam. Došli jsme ke dveřím jejího pokoje. Zaklepala jsem a čekala. Po chvilce se ozvalo. ,,Dále." Pak jsme se Stacy vešly. ,,Mamíí." Vykřikla Stacy a vběhla Cam do náruče. ,,Ahoj sestřičko jak je?" Zeptala jsem se Cam. ,,Je mi dobře Esme." Usmála se na mě. Pak jsem si všimla, že na druhé posteli leží další žena. Cam si všimla mého pohledu. ,,Jo Esme ráda bych ti představila mojí novou spolubydlící. Esme tohle je Kissie. Kissie tohle je moje sestra Esme." Představila nás Cam. ,,Moc mě těší." Podala jsem jí ruku. ,,Mě též." Usmála se na mě. Otočila jsem se na Cam. ,,Jsi připravená?" Než mi stihla odpovědět, tak jsme uslyšeli zaklepání na dveře.

Carlisle

Došel jsem ke dveřím Camina pokoje a lehce jsem zaklepal. ,,Dále." Ozvalo se. Obě růže jsem schoval do levé ruky, kterou jsem měl schovanou za zády a pak jsem vešel. ,,Dobrý den milé dámy." Pozdravil jsem je. Obě se usmály a sborově odpověděli. ,,Dobré ráno pane Cullene." ,,Tak co jste připraveny?" ,,Jistě." Odpověděla mi Cam a brala si do rukou tašku. Přišel jsem k ní, tak aby ona a ani Esme neviděli co mám za zády. Vzal jsem jí tašku a položil ji zpátky na postel. Hodil jsem po ní tajemný úsměv a pak jsem pravou rukou vytáhl růžovou růži. ,,Ta je krásná. Děkuji." ,,Není zač. Pak jsem se otočil na Esme. ,,A tady aby Vám to nebylo líto. Usmál jsem se na ní a podal jí rudou růži. Taková malá drobnost." ,,Děkuji, ale to jste si neměl dělat škodu." ,,Ale já chtěl." Usmál jsem se na ní. A pak jsem se otočil na Stacy. ,,A navrhuji, abychom si vyrazili na zmrzlinový pohár." ,,Ano." Vykřikla Stacy.

Esme

,,Ano." Vykřikla Stacy. Všichni jsme se zasmáli. Pak se Carlisle natočil na Kissie a mile se jí představil. Pak se s ní velmi mile rozloučil, vzal Caminu tašku a už nás pobízel, abychom šli. Dovedl nás k jeho autu a naložil Caminu tašku. ,,Pane Cullene, to nemusíte, my bychom došli." ,,Ale musím. A navíc jsem slíbil tady Stacy pohár." Tím Cam umlčel. Otevřel jí zadní dveře za řidičem. Počkal až nasedne. Já jsem se posadila na vedlejší sedačku a Stacy se posadila mezi nás. Jakmile se Carlisle posadil do auta, tak se zeptal. ,,Doufám, že se mě nebojíte?" ,,Ne, měly bychom?" Zeptala jsem se. Na tváři se mu objevil úsměv a rozjel se směrem do centra města.


Lidská EsmeKde žijí příběhy. Začni objevovat