Večeře

336 19 3
                                    

Cam

Čekala jsem na holky, až se vrátí z nákupů. Přišli o půl čtvrté. Stacy ke mně přiběhla. ,,Mamí." ,,Ahoj sluníčko, tak jak jste se měli?" ,,Úžasně." Vykřikla Stacy. Pak jsem se podívala na jejich tašky. Měli jich opravdu hodně. ,,To jste sebou měli tolik peněz?" Podívala jsem se na Esme. Ta jen sklopila oči. ,,Ne, většinu těch věcí nám koupil pan Cullen." Hlásila mi bez okolků Stacy. Znovu jsem se podívala na Esme. ,,Pan Cullen jo?" ,,Ano." Zašeptala tiše, že jsem měla problém jí slyšet. ,,A kolik jste mu dlužné?" Zeptala jsem se. ,,Esme půjde s panem Cullenem na večeři." Hlásila Stacy.

Esme

,,Esme půjde s panem Cullenem na večeři." Hlásila Stacy. ,,Stacy, běž si do pokojíku obléci některé z těch šatů a uděláš nám modní přehlídku." Řekla Stacy kam. Ta jí dala obrovkou pusu a utíkala k ní do pokoje. Pak přišla ke mně a za paži mě dotáhla do kuchyně a společně jsme se posadili. ,,Vyprávěj." Vybídla mě Cam. Její oči svítili napětím a zvědavostí. Povzdechla jsem si a začala jsem vyprávět. Mezitím co jsem Cam všechno vyprávěla, tak k nám chodila Stacy a ukazovala nám všechny její nové krásné věci. Svoje vyprávění jsem ukončila, hned po tom, co nám Stacy ukázala poslední nové oblečení. Carlisle jí koupil žluťoučké šaty, modré balerínky, černé a červené tričko a černé džíny. 

V neděli ráno 

Cam

Vstala jsem v osm hodin ráno. Esme už byla vzhůru a připravovala snídani. ,,Dobré ráno Esme." ,,Dobré Cam. Posaď se snídaně je už skoro hotová." ,,Esme, nemusíš pořád připravovat snídani." ,,Ale mě to nevadí Cam. Dělám to ráda." Usmála se na mě Esme a položila přede mně talíř s míchanými vajíčky a rohlík. Pak došla vzbudit Stacy a pak jsme se všichni společně najedli. ,,Tak co si vezmeš na sebe večer?" Zeptala jsem se jí, když jsme společně umývali nádobí. ,,Ještě nevím." Odpověděla vyhýbavě a dál se věnovala nádobí. ,,Fajn, takže ti společně se Stacy pomůžeme připravit se." Řekla jsem jí to jako hotovou věc.

Esme

Když jsme umyli nádobí Cam a Stacy se vydali se mnou do pokoje a začali se prohrabovat mým šatníkem. Nakonec z něj vyhrabali krásné minišaty v azurové barvě, které mi včera koupil Carlisle. ,,Ty jsou dokonalé." Prohlásila Cam a položila mi je na postel. Stacy k nim pak našla lodičky, podobné barvy. ,,Tohle bude dokonalé." Řekla Cam a plácla si se Stacy.

Stacy

Když jsme Esme našli dokonalé oblečení, tak jsme se všichni vydali po své práci. Esme s mamkou chvíli poklízeli v bytě a já si trochu poklidila v pokoji. Mamka pak šla uvařit oběd a teta si se mnou šla hrát. Chvíli jsme hráli člověče nezlob se a chvíli prší. Tak jsme vyplnili čas, který zbýval do oběda. K obědu maminka udělala kuřecí řízky s bramborem. Byli fakt vynikající.

Esme

Po obědě jsme s Cam umyli nádobí. Holky mě pak poslaly, abych si napustila horkou vanu a celkově se šla připravovat. Poslechla jsem je a hodinku jsem si hověla v horké vaně. Pak jsem si umyla vlasy a na tělo jsem si nanesla sprchový gel, vonící po plátcích růže. Pak jsem vylezla z vany a ujaly se mé přípravy holky.







Lidská EsmeWhere stories live. Discover now