Oslava II. část

372 14 1
                                    

Carlisle

Esme mi úplně vyrazila dech. Byla nádherná. Jako omámený jsem k ní přistoupil a nabídl jsem jí rámě. Všiml jsem si, že Eleazar je také z Carmen dost vedle. Pochválili jsme je a pak jsme je zavedli do aut. Já s Esme jsme jeli mým černým mercedesem a Eleazar s Carmen jeli jeho modrou dacií. K tomu baru jsme dorazili přesně v sedm. Vešel jsem společně s Esme a ostatními dovnitř. Jen co jsme se objevili v místnosti, stočili se na nás všechny pohledy. Všiml jsem si pana White. Šel přímo k nám. Držel jsem Esme za ruku. Měl jsem trochu obavy, aby zvládla tolik lidské krve v jedné místnosti, ale vypadala celkem v pohodě. Což mě trochu uklidnilo. ,,Pane Cullene." Vytrhl mě z přemýšlení pan White. ,,Dobrý den pane White." Potřásl jsem mu rukou. ,,Chtěl bych Vám představit svou přítelkyni Esme Brownovou." Všiml jsem si úsměvu, který po mně hodila. ,,Těší mě pane White." ,,Pro Vás madam jen Carl." ,,Dobře Carle." Usmála se. Nemohlo mi uniknout, jak se mu prudce rozbušilo srdce. I Esme si toho všimla.

Esme

Carlisle mě představil Carlovi. Pak mu ještě představil Eleazara a Carmen. Carl se s nimi přivítal a pak se znovu otočil na mě. ,,Mohu Vás pozvat na skleničku?" Podívala jsem se na Carlisle. Podíval se na mě pohledem typu, to je jen na tobě. ,,Tak dobrá." Usmála jsem se na Carla. Ale ještě než jsem odešla jsem Carlisle rychle políbila. ,,Uživej si to miláčku." Zašeptala jsem a pak jsem se vydala s Carlem k baru. ,,Dvě sklenky červeného vína." Zvolal Carl na číšníka. Pak se otočil na mě. ,,Takže Esme, smím Vám tak říkat?" Než jsem stačila odpovědět pokračoval. ,,Takže Esme, jak dlouho chodíte s panem Cullenem?" ,,Asi dva měsíce." ,,Á tak to jste čerstvě zamilovaní." Nahodil veselý úsměv. V tu chvíli nám číšník podal dvě sklenky vína. ,,Děkuji." Otočila jsem se na něj. Jen pokývl hlavou. ,,Tak na tu nejkrásnější dámu v tomto lokále." Pozvedl Carl sklenku. Přiťukla jsem si s ním a když mě nesledoval vylila jsem trochu vína za sebe. Carl ho vypil všechno. ,,Číšníku, hoďte mi sem jednu skotskou." Takhle pokračoval ještě asi půl hodiny. Pak se mě zeptal, jestli bych nešla ven. ,,Dobrá." Svolila jsem a vyšla jsem společně s Carlem ven. Šli jsme kolem baru, až jsme se ocitli v nějaké uličce. Carl mě strhl ke zdi a začal mi šátrat rukama pod šaty. ,,Strčila jsem do něj." ,,Co to děláte?" Vykřikla jsem na něj. Znovu se na mě nalepil a snažil se mě políbit.

Carlisle

Neviděl jsem Esme. Začal jsem mít strach. Následoval jsem její pach. Nebyl tam jen její pach, ale i Carlův. Jejich pachy vedli do malé uličky. Když jsem tam došel, tak mi to co jsem tam viděl, vyrazilo dech. Carl ležel na zemi a Esme se krčila u zdi a křičela. ,,Nechte mě být, prosím." Třásla se vzlyky. ,,Esme." Přiběhl jsem k ní. Scholila se mi v náručí. ,,Carmen." Vykřikl jsem. Věděl jsem, že mě uslyší. Přiběhla během chviličky. A Eleazar s ní. Carmen objala Esme a společně s Eleazarem ji odvedli do auta. Carmen ji odvezla a Eleazar se vrátil ke mně. Carl byl v pohodě, jen se musel z toho množství alkoholu vyspat. Dotáhli jsme ho zpět do baru a usadili jsme ho na jednu židli. Pak jsme se rychle vypařili a zamířili jsme zpět domů.



Lidská EsmeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora