Sakra

372 19 3
                                    

Carlisle

Na lékařáku jsem se převlékl a pak jsem vyrazil na ambulanci. Vzal jsem to okolo šatny, že kdyby tam Esme byla, mohla by mě doprovodit. Sklad na úklid, byl až za ambulancí. Ale zrovna, když jsem procházel okolo dveří od šatny jsem ucítil krev. A slyšel jsem někoho jak křičí. ,,Rozumíš mi ty čubko? Chápeš co ti tady říkám?" Vtrhl jsem na šatnu. Taková divná blondýnka se zelenýma očima odskočila při mém vstupu. Podíval jsem se na místo, kde původně byla. A na zemi ležela Esme. ,,Esme." Přiskočil jsem k ní. ,,Esme, Esme slyšíš mě." Slabě zašeptala. ,,Carlisle." Vzal jsem ji do náruče. ,,To jste jí udělala vy? Otočil jsem se na tu blondýnu. Pod mým zuřivým pohledem jen sklopila hlavu. Zmáčkl jsem tlačítko, které vedlo na sesternu. ,,Prosím." Ozvalo se. ,,Pošlete sem ochranku a zavolejte policii." Řekl jsem. Chtěl jsem vyčkat do příchodu ochranky, ale Esme mi v náručí čím dál tím víc ochabovala v náručí. Musel jsem jí donést na ambulanci a pořádně ji vyšetřit.

Esme

Probudila jsem se v nemocniční posteli. Nevěděla jsem co se stalo a ani jak jsem se sem dostala. Pokusila jsem se zvednout, ale hlavou mi proletěla hrozná bolest a udělalo se mi nevolno. Zazvonila jsem na sestru a měla jsem co dělat, abych všechno, co chtělo ven udržela v sobě. Přiběhla sestra. ,,Co potřebujete paní Brownová." Nevěděla jsem, jak jí to mám naznačit, ale o chviličku později se u mě v pokoji objevil i doktor Cullen.

Carlisle

Zrovna jsem měl cestu za vrchní sestrou, že bych potřeboval na zítřek přehodit noční na denní, když okolo mě proběhla jedna sestra. Došel jsem na sesternu a podíval se na tabuli. Blikalo světýlko Esmina pokoje. Rychle jsem se otočil a vydal se na Esmin pokoj. Když jsem tam došel, sestra, která mě před tím málem porazila stála uprostřed pokoje a sledovala Esminy pohyby. Co potřebuje mi došlo, až když se chytla za ústa. Rychle jsem popadl malou misku, která byla na malém stolku pro návštěvy.  Bylo to právě včas. Esme by to v sobě už déle neudržela. Poslal jsem sestru pryč.

Esme

Bylo mi dost trapné zvracet před Carlislem, ale bohužel jsem neměla na výběr. Naštěstí jsem nesnídala, takže jsem toho v žaludku moc neměla. Carlisle mi pak vzal tu misku a šel s ní někam pryč. Já jsem se opřela do polštářů a dívala jsem se na strop. Po chvíli se ozval zvuk toalety a Carlisle se objevil s čistou miskou u mé postele. Misku mi položil na noční stolek a sedl si vedle mě na postel. ,,Tak jak ti je?" Zeptal se mě Carlisle a odhrnul mi pramínek vlasů ze spoceného těla. ,,Zrovna teď nijak zvlášť. A promiň za." ,,Esme za to se neomlouvej. Máš silný otřes mozku a tohle je při něm normální." Ujistil mě úsměvem. ,,Musím jít na ambulanci, ještě se u tebe zastavím. A trochu se prospi." Usmála jsem se a zavřela jsem oči. Byla jsem hodně unavená.

Carlisle

Služba mi končila ve tři odpoledne. V jednu jsem si chtěl s vrchní sestrou domluvit to přehození službu, ale ona tam nebyla. Chvíli jsem čekal a přitom jsem nechtěně zaslechl rozhovor dvou sester, že Briona, ta blondýna co napadla Esme dostala tučnou pokutu, a že se vrací do nemocnice. To se mi ani trochu nelíbilo.




Lidská EsmeWhere stories live. Discover now