Další dny

399 18 1
                                    

Carlisle

Přijeli jsme domů. Carmen seděla s Esme na pohovce. Esme se ještě trochu třásla a koukala do podlahy. Carmen jí držela za ruce. Obě mlčeli. Eleazar si sedl vedle Carmen a obtočil jednu paži okolo jejích ramen. Já jsem vyběhl nahoru do naší koupelny. Začal jsem napouštět vanu. Pak jsem seběhl zpátky dolů. Vzal jsem Esme do náruče a odnesl jsem ji nahoru do koupelny. Posadil jsem ji na sedačku. Přitáhl jsem jí do náruče a jemně jsem jí líbal do vlasů, pohrával jsem si s jejími ušními lalůčky a zahrnoval jsem její šíji polibky. Trochu se uklidnila. Pak jsme se oba svlékli a já jsem jí vzal do náruče. Lehl jsem si s ní do teplé vany.

Esme

Leželi jsme s Carlislem ve vaně. Nečekala jsem, že mě ta situace s Carlem tak sebere. Vzpomněla jsem si na Johna a nemohla jsem se z toho vzpamatovat. A nejhorší na tom bylo, že tahle vzpomínka byla hrozně živá. No jo upíří paměť je prostě dokonalá. Carlisle se mě snažil rozptýlit různými polibky a hýčkáním mé kůže. A musela jsem uznat, že se mu to docela dařilo. Pomalu jsem se uklidňovala a začínala jsem si všechno to hýčkání užívat. Carlisle to poznal a tak si mě otočil tak, že se má hruď dotýkala té jeho. Pomalu spojil jeho rty s těmi mými. V tu chvíli jsem přestala myslet na Carla a věnovala jsem se pouze Carlisleovi. Naše rty spolu tancovali dokonalý tanec. Jeho ruce mě jemně hladili na zádech a mé ruce mu prohrabovali jeho dokonalou blonďatou hřívu.

Eleazar

Seděl jsem s Carmen na pohovce. Jednu paži jsem měl obtočenou kolem jejích ramen. Ona si opřela svou hlavu o mé rameno. ,,Myslíš, že bude Esme v pořádku?" Zeptala se mě po chvíli. ,,Je s Carlislem, takže určitě." Usmál jsem se na ní povzbudivě. Úsměv mi opětovala a ještě víc se ke mně přitulila. ,,Jakou službu má zítra Carlisle?" Zeptala se mě. ,,Tak už dneska má odpolední službu. Ta mu začíná v devět." Odpověděl jsem jí. Podívala se na hodiny. Byla jedna ráno. ,,Dobře, takže už dneska." Usmála se znovu. Políbil jsem jí. 

Carlisle

Po koupeli jsme se s Esme přesunuli do ložnice. Leželi jsme na posteli. Esme měla hlavu položenou na mojí hrudi a já jsem jí kreslil na zádech malé uklidňující kroužky. Měla zavřené oči a užívala si to. Takhle jsme leželi asi hodinu. ,,Měli bychom si zajít na lov." Řekl jsem. Dbal jsem na to, aby Esme chodila každý den na lov a díky tomu neměla žízeň. Sice se zatím dokonale ovládala, ale chtěl jsem mít jistotu. ,,Dobře." Usmála se a šla se obléci. Vzala si na sebe bílé spodní prádlo, bílou košili a modré džíny.

Esme

Vyběhli jsme s Carmen a Eleazarem. Po chvíli běhu jsem ucítila pumu. Vydala jsem se po jejím pachu. Vyskočila jsem z úkrytu a chytila jsem ji. Zlomila jsem jí vaz a vysála jsem jí všechnu krev z těla. A dokonce se mi podařilo se neumazat. Což bylo poprvé. Pak jsem našla Carlisle a s ostatními jsme se vrátili domů. Bylo to jen tak, tak, aby se Carlisle dostal včas do práce.




Lidská EsmeWhere stories live. Discover now