Večeře II. část

374 17 2
                                    

Cam

Se Stacy jsme odvedli Esme do jejího pokoje. Posadili jsme ji za malý stolek, na kterém měla pár svých líčidel. ,,Moc tady toho nemáš." Zkonstatovala jsem, když jsem uviděla, že na tom stolku má jedny oční stíny, jednu řasenku a jednu rtěnku. Došla jsem teda pro svůj líčící kufřík. Stacy mi pomáhala. Nejdřív Esme vyfénovala vlasy. Já jsem jí pak jemně nalíčila. Všechno jsme ladili do azurové barvy, která Esme velice slušela a šla výborně k šatům. Přemýšleli jsme nad účesem, který ji vytvoříme. Stacy měla skvělý nápad. ,,Teta má krásné vlasy, já bych je nechala rozpuštěné."

Esme

Musela jsem mít zavřené oči, než mě holky připravili. ,,Už." Vykřikla Stacy. Když jsem otevřela oči, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla. Vypadal jsem vážně dokonale. Pak jsem se oblékla do těch krásných azurových šatů a obula jsem si lodičky. ,,Tak tohle se nám povedlo." Pravila Cam a se Stacy si plácly. Do sedmi zbývaly dvě hodiny. Ty dvě hodiny jsme strávily hraním prší. Z bytu jsem vyrazila za deset minut sedm.

Carlisle

Přijel jsem před jejich dům přesně v sedm. Esme tam ještě nebyla. Vystoupil jsem a přešel jsem ke dveřím spolujezdce. Pohodlně jsem se o ně opřel a čekal jsem. Esme se objevila asi dvě minuty po mém příjezdu. ,,Dobrý večer, omluvte prosím mé zpoždění." ,,Dobrý večer, nic se nestalo. Moc Vám to sluší Esme." ,,Děkuji." Usmála se a sklopila oči. Otevřel jsem dveře spolujezdce a počkal, až nastoupí. Pak jsem nasedl na místo řidiče a vyjeli jsme. Dovezl jsem Esme k jedné z nejdražších restaurací. Zaparkoval jsem na parkovišti. S Esme jsme oba vystoupili.

Esme

Šli jsme do jedné z nejdražších restaurací. Carlisle zde už měl rezervovaný stůl. Byl v krásném koutku, ve kterém bylo mnoho svíček. Svlékl si sako a pak jsme se oba posadili. Do minuty u nás byla číšnice a podávala nám jídelní lístky. ,,Dáte si něco k pití?" Zeptala se zdvořile a nespustila oči z Carlisle. Ale Carlisle sledoval pořád jenom mě. ,,Smím Vám objednat víno?" Zeptal se mě Carlisle. Moc jsem se ve vínech nevyznala a tak jsem jen přikývla. Carlisle objednal nějaké víno a pak jsme se podívali do jídelního lístku. 

Carlisle

Objednal jsem jedno z nejlepších vín. Tedy alespoň podle recenzí. Pak jsme si společně s Esme objednali špagheti. Když přinesli jídlo, tak jsem vytáhl pytlík do kterého jsem postupně všechno jídlo a víno naházel a nalil. Pak jsem se omluvil, že si musím odskočit. Ve skutečnosti jsem jen musel najít koš. Rychle jsem ho našel a pak jsem se vrátil k Esme. ,,Chutnalo Vám." Zeptal jsem se. ,,Ano Carlisle, bylo to vynikající." ,,To jsem rád a také bych Vám rád nabídl tykání." ,,Trochu se začervenala." ,,Dobrá." Odpověděla. Usmál jsem se. ,,Carlisle." ,,Esme." Podali jsme si ruce a já jí dal pusu na tvář. Pak jsme se rozhodli, že zaplatíme. ,,Když přišla číšnice, začala Esme hledat v kabelce peněženku." ,,Ale já byl rychlejší. Když číšnice odešla, Esme promluvila. ,,Carlisle, nemůžete za mě všechno platit." Usmál jsem se. ,,Takže za prvé Esme, začali jsme si tykat." Po téhle větě se začervenala. ,,A za druhé, všechno si mi splatila tím, že jsi se mnou jela na večeři." Víc nic nenamítala a mlčky jsme se přesunuli do auta. Cestu jsme také absolvovali mlčky. Až když jsme zaparkovali před naším domem se mě Carlisle zeptal. ,,Jakou máš zítra službu Esme?" ,,Mám noční." ,,Tak to se uvidíme." Usmál se. Také jsem se usmála. ,,Dobrou noc Carlisle." ,,Dobrou noc Esme." Rozloučili jsme se a já se vydala do domu.





Lidská EsmeWhere stories live. Discover now