Hoofdstuk 1

8.9K 293 30
                                    

Pov Ariana

Zoals gewoonlijk loop ik naast mijn beste vriendin door de school naar onze klaslokalen. Zoveel aandacht op school krijg ik niet. Ik ben niet populair, maar ook geen nerd ik zit er een beetje tussen in. Als ik met mijn vriendin door de gangen loop stopt iedereen opeens met praten en gaat aan de kant. Liam komt aanlopen met Stacy aan zijn zijde ik ga gewoon verder met mijn boeken verwisselen. Als ik naar links kijk staat hij naast mij. 'Liam? wat wil je nu weer' Zeg ik geïrriteerd.
'Niks hoor schoonheid mijn locker is blijkbaar naast die van jou.' Zegt hij met trots. Wat een eikel. Soms kunnen we echt opschieten met elkaar, maar als het er op neer komt is hij gewoon een eikel. 'Kom Jade we gaan.' Zeg ik extra hard zodat hij het ook kan horen.

Samen lopen we weg, als we bij de splitsing zijn van de gang wordt ik geroepen. 'Ariana!' Ik draai me om en zie Liam mijn kant op lopen. 'Wat is er nu weer.' Zeg ik zeurend. 'Rustig Smith je was je sleutels vergeten aan je locker.' 'Dank je wel Sandler.' Ik probeer mijn sleutels te pakken maar hij houdt het boven mijn hoofd.

'Kijk ik weet dat ik een kabouter ben en jij een boom maar geef alsjeblieft gewoon mijn sleutels terug wil je?' Zeg ik terwijl ik spring om mijn sleutels te krijgen. 'Wat is het toverwoord?' Ik stop met springen 'Moet ik het echt zeggen.' vraag ik verveeld. 'Ja en wel nu.' Ik rol mijn ogen. 'Liam is de beste, is alles en ook nog eens knap.' Mompel ik zodat niemand mij hoort.

'Sorry maar ik heb je niet gehoord kun je het herhalen?' Hij doet een stap naar voor. 'Liam is de beste, is alles en ook nog eens knap nu goed!?' Schreeuw ik en ik krijg mijn sleutels. 'hé Liam? vind je dat ik goed kan liegen?' 'Hoezo vraag je dat?' Terwijl hij een bedenkelijk gezicht trekt 'Oh, want ik loog net, je bent niet goed in alles en je bent ook nog eens lelijk.' Snel zet ik het op het rennen terwijl ik mijn tas snel naar Jade toe gooi en nog 'sorry!' roep.

Ik ren door de gangen terwijl Liam achter mij aan zit, hij is echt snel. Als ik bijna bij de uitgang ben wordt ik bij mijn middel gepakt. 'Got you.' Fluistert hij in mijn oor. 'Maar niet voor lang.' Fluister ik terug. Ik sta op zijn voet en hij laat me los. Ik ren naar de uitgang. Als ik de deur open doe stop ik meteen met rennen. Met grote ogen kijk ik naar Stacy. Liam botst tegen me aan waardoor ik naar voren val maar ik wordt door twee sterke armen weer recht gezet. Maar op dat moment wordt er een plens water op ons gegooid. Als ik mijn ogen open doe zie ik dat Stacy met haar mond wijd open achter me staat. Op dat moment besef ik dat Liam me nog steeds vast heeft.

'Stacy!' Gil ik ik probeer naar haar toe te stappen maar wordt terug getrokken. 'Laat-me-LOS!' Ik zwaai met mijn armen naar voren, maar kom geen centimeter vooruit. 'Oh mijn god Liam! Het spijt me zo erg, het was voor Ariana bedoelt.' Wanhopig kijkt ze Liam aan. 'Ariana rustig, Stacy, tussen ons is het klaar.' Hij laat me los. Als ik naar voor wil rennen wordt ik weer terug getrokken. 'Stom mens door jou gaat mijn reputatie naar beneden!' Gilt Stacy. Ondertussen wordt ik over de schouder van Liam getild. 'Hey! laat me los, Stacy welke reputatie?! Reputatie van de naaktslakken, nou meid jou positie is nummer een!' Roep ik naar haar, terwijl Liam mij vast heeft en wegloopt. Ik voel zijn bovenlichaam trillen. 'Ben je nou aan het lachen?' Roep ik verbaast. 'Goed gegokt.' ik moet lachen. 'Bedankt.' Zeg ik. Hij blijft een tijdje lopen en ik hang nog steeds over zijn schouder.Letterlijk. 'Handen weg daar.' Zeg ik als hij met zijn hand mijn billen vast houd. 'Oh sorry.' En verplaatst zijn handen naar mijn knieën.

'Wat is er met jullie gebeurt.' Hoor ik achter me. ik kan geen gezicht zien. 'He Jade mag ik mijn sleutels?' Ze geeft het aan me, terwijl ik ze aan Liam geef. Hij geeft mijn jas uit mijn locker. 'Trouwens ga je me nog neerzetten?' Vraag ik als ik besef dat ik nog steeds op zijn schouders hang. 'Nee dank je.' Zegt hij terwijl hij zijn jas uit zijn locker haalt. 'Ben ik niet zwaar.' Vraag ik twijfelend. 'Nee hoor ik ben gewoon sterk.' Ik geef hem een tik tegen zijn achterhoofd 'En arrogant.' Voeg ik eraan toe.

'Jade, ga maar alvast naar huis. Ik zie je straks, deze ezel gaat me voorlopig niet loslaten.' zeg ik 'is goed.' We geven elkaar een boks en weg is ze. Ik wordt op de grond neergezet. 'Dank je ik begon hoofdpijn te krijgen.' Zeg ik met een glimlach. 'Hey.. Wil je me misschien helpen?' Zegt hij terwijl hij zijn hand legt in zijn nekholte. 'Met wat?' Damn als hij dat doet zie je zijn spieren echt heel goed. 'Wiskunde.'

Ik zie dat hij twijfelt of ik hem wel wil helpen. 'Op naar de bieb!' Zeg ik vol enthousiasme. 'De bieb is dicht, we gaan naar mijn huis.' Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee 'Wacht!' Roep ik uit het niets 'Waarom ben je opeens zo aardig tegen me, en de volgende dagen zo gemeen. Ik snap dat niet, leg het me uit alsjeblieft.' Vraag ik bijna smeekend 'Hij gebruikt je.' Ik kijk om me heen maar ik zie iemand. 'Hoorde je dat ook?' Fluister ik uit angst.

Hij knikt. 'Is het waar?' Fluister ik weer uit angst, en dit keer omdat ik bang ben dat het waar is.  'E..een maand geleden wel m..maar ik b..en gaan inzien, d..dat je anders b..bent.' ik kijk eerst boos, dan opgelucht en dan pas dringt het tot me door wat hij zei.

Ik kijk hem aan dan. Ineens hoor ik tikken deze kant op komen. Ik probeer snel alle lockers te openen totdat er een open gaat. Ik duw Liam erin, en mezelf ook. De locker is maar nét groot genoeg voor ons beide. Snel doe Ik de deur op een kiertje zodat ik erdoor heen kan kijken. 'Wat doe je?' Fluistert hij. 'Er komt iemand deze kant op.' Fluister ik terug.

'Shit mislukt!' Hoor ik op de gang. Met een zwaai doe ik de locker open. 'Got you!' Schreeuw ik. 'Stacy?' maar hoe wist je van dit alles?' Hoor ik achter me. 'Ik had je vorige week er nog over horen praten. Ariana, ik haat je door jou is het uit tussen ons. En Liam, ik haat je omdat het uit is.  Ik hou zoveel van je, en je merkt het niet eens!' Schreeuwt ze huilend. Dit is mijn schuld. Mijn wolf Emma, is aan het huilen. Uit schuld gevoel moet ik Emma los laten. Ik pak mijn tas en ren weg naar het bos. Als ik transformeer klem ik mijn tas tussen mijn kaken en ren ik door.

----

Eerste hoofdstuk van YWWM ik zal elke zondag een hoofdstuk plaatsen.

Ariana wordt gespeeld door: Ryan Newman

XxFartjeehx

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now