Hoofdstuk 18

2.6K 137 0
                                    

Ariana

Meteen draai ik me om. 'Dat kun je toch niet zeggen? Je bent echt zielig bezig.' Hij loopt weg. Vlak daarna komt hij weer mijn richting op. 'Weet je wel wat je doet?! hierdoor zal je geen mate meer hebben!' Hij zucht heel luid. 'Als je nog een minuut was gebleven had je gezien wat er was gebeurt, maar nee hoor Ariana trekt haar eigen conclusies en loopt weg.' Hij ijsbeert.

'Sorry..' Mompel ik. 'Sorry!? Weet je wel wat je hebt gedaan? Je hebt nu geen mate meer! Hoorde je die donder? Dat betekend dat je zojuist je mate hebt afgewezen!' En traan glijd van mijn wang af. 'Ach! hou toch is een keer op, en trek niet je eigen conclusies!' Schreeuwt hij. 'Sorry Milan...' Mijn wangen worden nat. 'Weet je wel wat er is gebeurt? Hij kende haar, staarde nadenkend en toen jij weg liep wist hij wie ze was. En.. Ach weetje? Vraag het hem maar zelf.' Hij loopt weg. Liam had ik zoveel mogelijk ontlopen en genegeerd. Hij heeft me vaak gemindlinkt, maar ik sloot het gelijk af.

S'nachts wordt ik gillend wakker. Mijn aller eerste heat.. Al snel komt mijn zus mijn kamer in. 'Aria wat is er?' Ze legt haar hand op mijn arm maar trekt het gelijk weer weg. 'Alle goden je bent gloeiend heet!' Jay komt daarna mijn kamer binnen. 'Wat is er?' Vraagt hij. 'Eerste heat.' Mompelt mijn zus. 'Bel Liam ik zet haar wel onder de douche.' Ze knikt. Ik ben als een gek aan het hijgen en er rollen zweet druppels van mijn voorhoofd af. Mijn kleren plakken helemaal vast aan mijn lichaam.

Jay tilt me op en laat me zitten in de douche. Hij zet het koud water aan, en laat het op mijn lichaam stromen. Na vijf minuten wordt ik weer opgetild. Mijn ogen zijn gesloten. 'Rustig maar, ik ben bij je..' Ik herken Liam's stem.

Ik open mijn ogen. Zijn kleding plakt aan zijn lichaam omdat hij samen met mij onder de douche staat. 'Wat doe je hier, ga weg.' Mompel ik terwijl ik hem probeer weg te duwen. 'Nee je hebt je eerste heat, ik blijf bij je.' Hij verstevigt zijn grip. Na een tijdje doet hij de kraan dicht, legt mij neer, en loopt de douche uit.

'Ze is afgekoeld.' Zegt Liam. Ik hoor Noëlle's stem en Liam mompelt wat. 'Ik zal jullie met krachten moeten opdrogen.' Hoor ik haar zeggen. 'Moet dat echt? Ik zal er ook nóóit aan wennen.' Zeurt Liam. Een glimlach kan ik niet verbergen.

Noëlle knipt met haar vinger. Meteen daarna zijn we droog. Liam legt me weer in bed en gaat maast me liggen. 'Probeer maar wat te slapen.' Ik knik. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me dichter tegen hem aan.

De volgende dag heeft Noëlle me letterlijk meegesleurd naar school. 'Veel plezier vandaag!' En ze loopt weg. Ik slenter richting wiskunde en ging naast Jade zitten. 'Hee! gaat het?' Vroeg ze. 'Ik wil naar huis.' Liam kijkt me met even met medelijden aan.

Na wiskunde hadden we een les wisseling. Ik kan niet meer. De bel was weer gegaan en ik zat op de grond bij de kluisjes. Ik voel een steek in mijn hoofd en ga liggen. 'Ariana? wat er er met je?' Josie de administratie vrouw leg haar hand op mijn hoofd. 'Jeetje je hoofd is gloeiend heet, ik kom zo.' Ze liep weg en na 5 minuten kwam Liam aan rennen.

'Je hebt weer een heat opgelopen. We gaan naar huis.' Fluistert hij. 'Nee' mompel ik. 'Waar is Noëlle?' Vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. Op dat moment komt ze gillend aanrennen en hurkt naast Liam. 'Niet zo gillen debiel.' Mompel ik. Ze slaat haar hand voor haar mond. 'Sorry.' Kijkt om zich heen. 'Ik kan niet drie mensen tegelijkertijd teleporteren dus moeten we met jou auto.' Ik knik en word even later opgetild.

Thuis aan gekomen legt Liam mij op bed. 'Gaat het een beetje?' Vraagt hij. Ik knik. 'Nog sorry voor vorig week.. Je weet wel, dat ik aan het staren was.. Ik ken haar namelijk.' Ik knik. 'Je hoeft geen sorry te zeggen.' Mompel ik en sluit mijn ogen.

------------------------------------------------------------------------

Sorry, sorry, sorry, school is weer begonnen. Veel huiswerk... iemand kill me! 😄🔫😵

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now