Hoofdstuk 20

2.6K 139 5
                                    

Ariana

'Ik-.'
'Ik denk dat-.'
'Ik denk dat ik er klaar voor ben..'
Vandaag zou Liam mijn voorstellen aan zijn pack als Luna. Ik zie er tegenop maar ik moet wel. Het kon niet anders.

Samen lopen we over een grote tuin waar veel mensen bij elkaar staan. Sommige zijn aan het trainen, andere praten met elkaar. Ook zijn er kinderen aanwezig. Ze zijn aan het spelen. zodra ze Liam zien komen ze dichterbij. 'Luister even.' Zegt Liam. 'Dit is jullie toekomstige Luna, haar naam is Ariana. Als je wilt kun je haai zeggen.' Iedereen maakt een afgekeurd geluid en gaan verder met waar ze mee bezig waren. 'Ik zei het toch!' Zeg ik boos. Ik draai me om en loop weg. Ineens hoor ik gegil achter me. Direct draai ik me om. Er hangt een klein meisje hoog in een boom. Ze dreigt te vallen. Vrijwel meteen ren ik er op af. Het meisje houd het niet meer en ze laat los. Met een sliding over de grond vang ik haar op. Ze begint te giechelen. 'Doe dat nooit meer, hoor je me?' Ze knikt en slaat haar armen om mijn nek heen. Ineens rennen er allemaal kleine kinderen op me af. Uit het niets beginnen ze me te kietelen. 'Ahaha..s-stop ahaha i-ik kan n-niet meer ahahah.' Ze blijven maar door gaan. Er zijn wel 10 kinderen die mij kietelen. Wel schattig eigenlijk. Na een tijdje stoppen ze. 'Dank je.' Zeg ik met een lach. Ze giechelen en rennen weer weg. Een meisje blijft zitten. 'Wil je een liedje zingen.' Vraagt ze verlegen. Langzaam begin ik met mijn hoofd te schudden. 'Uhm.. Ik kan niet zo goed zingen so-' Ze staat op. Langzaam beginnen er tranen in haar ogen te vormen. Verdrietig loopt ze weg. 'Wacht!' Zeg ik snel. Ze draait zich om. 'Één liedje dan.' Ze begint van blijdschap te gillen en roep meteen de andere kinderen erbij. Ze trekt me voorzichtig mee naar een boom en ploft zelf ook neer. 'Ik ben Olivia.' Zegt ze met een glimlach. Ik knik. 'Isabella is als enige 11 jaar. De kinderen tot 6 jaar zitten nu, of op mijn schoot, of leunen tegen me aan. Er zijn ongeveer 6 kinderen. 'Wat wil je graag horen?' Vraag ik. Ondertussen weet ik de naamen ook. 'Hush baby?..' Zegt een van de meisjes langzaam. Ik knik en begin met zingen.

Hush, little baby, don't say a word,
Mama's gonna buy you a mockingbird.

And if that mockingbird don't sing,
Mama' gonna buy you a diamond ring.

And if that diamond ring turn brass,
Mama's gonna buy you a looking glass.

And if that looking glass gets broke,
Mama's gonna buy you a billy goat.

And if that billy goat don't pull,
Mama's gonna buy you a cart and bull.

And if that cart and bull turn over,
Mama's gonna buy you a dog named Rover.

And if that dog named Rover won't bark.
Mama's gonna to buy you and horse and cart.

And if that horse and cart fall down,
Well you'll still be the sweetest little baby in town.

'Dank je wel.' Fluistert Isabella, en geeft me daarna een knuffel. Onder tussen is Liam erbij gekomen. Olivia en Ben til ik op. Ze zijn in slaap gevallen. 'Waar kan ik ze neerleggen?' vraag ik aan Liam. 'Vraag maar aan hun moeder.' En hij wijst achter me. Met Olivia en Ben op mijn schouder loop ik naar de moeder toe. 'Hee.. Uhm.. waar kan ik ze neerleggen?..' Vraag ik aan de moeder van Ben en Olivia. Ze glimlacht lief naar me. 'Bedankt ik probeer ze al uren in slaap te krijgen. Je hebt een hele mooie stem.' Zegt ze. Ik begin te blozen. 'Je kan ze brengen naar het derde huisje. Als je de trap op gaat zijn de kamers aan de linker kant.' Zegt ze met een zachte glimlach. Lievelijk glimlach ik terug en loop naar het huisje toe.

Ben opent zijn ogen als hij merkt dat hij in bed ligt. 'Ga maar slapen Ben.' fluister ik. Hij sluit zijn ogen weer en valt in een diepe slaap. Ik neem de trap af naar beneden. Ik wil naar de deur lopen maar zie een persoon in de woonkamer staan. 'Eh.. wie ben jij?' De persoon draait zich om. 'ken ik jou...' Zeg ik. Ze kijkt boos naar mij. 'Ik denk.. Dat ik weg moet rennen..'

Zodra ik en stap naar buiten heb gezet krijg ik een duw in mijn rug. Ik val naar voren en glijd tegen een steen aan. Fijn nu licht mij knie open. Ik negeer het en ren snel door. 'Ariana! wat is er gebeurt?' Vraagt Liam. Kort daarna hoor ik gegil en ik zie dat Isabella wordt meegenomen door hetzelfde meisje als net. 'Shit!' Zeg ik. 'Ze is van outré, ze hebben ons twee dagen geleden nog aangevallen.' Zegt Liam. 'Waarom heeft niemand opgelet dat er een indringer was!' Schreeuw hij. 'Wegwezen allemaal!' Ik hou zijn arm vast maar hij duwt me weg. Samen met een paar andere stormt hij achter haar aan.

'Ik zal haar terug krijgen, al moet ik mijn leven ervoor opgeven.'

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu