Hoofdstuk 26

2.1K 115 8
                                    

TUSSEN DE STREPEN GESCHREVEN DOOR ANONIEM PERSOON! NIET FARTJEEHX
vanaf strepen is niet bestemd voor kleine kinderen ik wil geen ouders bij Fartjeehx's deur!! 😂 overige wel door Fartjeehx

Ranaia

Liam en ik zijn in een hotel kamer. Liam ligt uitgeput op het bed. 'Ik heb je gemist.' Zeg ik en ga naast hem liggen. 'Ik jou ook..' Zegt hij. Ik druk mijn lippen op die van hem. 'Ik wil je.' Zegt Liam Grijnsend. Ik begint giechelen. 'Pak me dan.' Fluister ik lachen. Hij tilt me boven op zich. Zijn ogen tonen lust en zijn donkerder van kleur. 'Ranaia, wat doe je met me?' Ik haal mijn schouders op, langzaam haal ik zijn shirt van zijn lichaam af. Omdat ik niet echt weet wat ik moet doen, begin ik vormen op zijn buik te tekenen. 'Wat ben je aan het doen?' Zegt hij lachend waardoor ik moet blozen.

------------------------------------------------------

Hij doet mijn shirt uit en vlak daarna mijn BH. Hij staart naar mijn borsten. Ik begin me ongemakkelijk te voelen dus bedek ik ze.
'Niet doen, je bent mooi.' Zegt hij meteen. Hij haalt mijn armen weg en drukt zijn lippen erop. Ik moet een kreun onderdrukken.

Langzaam gaat hij met zijn hand in mijn broek. mijn heupen bewegen mee met de bewegingen die hij maakt. 'Wil je dit echt?' Vraagt Liam. Ik knik. Langzaam haalt hij zijn hand weer weg en trekt mijn broek uit. 'Niet eerlijk.' Zeg ik omdat ik al bijna helemaal naakt ben en hij zijn broek nog aan heeft.

Zachtjes begint hij te lachen. Zelf trekt hij ook zijn broek uit. Onder mijn vagina voel ik zijn stijve, met mijn heupen begin ik te bewegen. Hij hapt naar adem. 'Rani.' Kreunt hij. Met een snelle beweging doet hij mijn ondergoed uit en zijn boxer. 'Weet je het nogsteeds ze.-' Hij maakt zijn zin niet af of ik antwoord al. 'Ja.'

Hij draait ons langzaam om zodat hij nu boven op mij is. Langzaam voel ik iets naar binnen gaan. Ik hap naar adem. Ik wist niet dat het zo pijnlijk zou zijn. Liam stopt. 'Doet het pijn?' Vraagt hij bezorgd als hij mijn gezichts uitrukking ziet. Ik knik, Langzaam verlaat er een traan mijn oog. Snel kust hij die weg. 'Zeg het maar wanneer je er weer klaar voor bent.' Ik voel dat de pijn langzaam weg trekt.

'Doe maar.' Zeg ik als ik geen pijn meer voel. Langzaam beweegt hij verder en gaat hij steeds snellen. 'Liam.' Kreun ik, ik kijk hem aan. Zijn voorhoofd is bedekt met zweet en zijn lichaam voelt warm aan. 'Ik ga denk ik.. zo klaarkomen.' Zeg ik met een trillende stem. terwijl ik zwaar adem voel ik iets raars in mijn onderbuik en mijn benen beginnen te trillen.

Voor ik het weet zie ik een korte flits voor mijn ogen. Ik wist het meteen, ik ben voor het eerst klaargekomen. Het voelt geweldig. 'Ik moet nog.' Zegt Liam. Ook zijn stem trilt. En dan gebeurt het ook bij hem. Liam laat zich naast me vallen en zucht diep. 'Ik hou van je.' Fluistert hij in mijn oor. 'Ik ook van jou.' Zeg ik en druk nog een keer mijn lippen op die van hem.

In zijn warme armen val ik in een diepe slaap.

------------------------------------------------------
Vanaf hier weer geschreven door Fartjeehx

De volgende dag wordt ik wakker. Naast me is het leeg. Wacht naast me is het leeg? Liam is weg. Tranen beginnen in mijn ogen te ontstaan, mijn gedachten vertellen mij dat hij me heeft gebruikt en toch voelt het niet zo. Ik sta op en besef dat ik nog steeds naakt ben ik haast me naar de badkamer en neem een korte douch.

Na het douchen trek ik mijn kleding van gister weer aan. De deur gaat met een zwaai open en met een knal daarna weer dicht. 'Waar was je Liam?!' Schreeuw ik bijna. Nu pas merk ik dat hij hijgt. 'Ik wou eten halen maar werd achtervolgd.' Hij drukt een kus op mijn lippen en gaat liggen op het bed. Hij kijkt me aan. 'Heb je gehuild?' Vraagt hij verschikt. Liam is ondertussen weer gaan zitten. 'Ik.. Ik dacht dat je mij misschien had gebruikt.' Ik begin rood te worden. Snel trekt hij mij in een knuffel. 'Ik zou je nooit gebruiken.. Alleen.. Heb ik je hulp nu zeg maar nodig.' Er wordt hard aan de deur geklopt. Om precies te zijn gebonst.

------------------------------------------------------------------------

Hello, wat vonden jullie ervan? Als ik het terug lees is het raar om te zien in mijn boek.
😳 s/o naar meisje die niet bekend wilt zijn.

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ