Hoofdstuk 10

4.6K 206 17
                                    

Ariana

Ik ben de hele tijd al een liedje aan het neuriën, want iedereen weet al dat ik en biologie niet samen gaan. 'Na schooltijd afspreken bij bos?' Fluistert Liam naar mij. Ik rol met mijn ogen, maar knik dan.

'Waarom wou je me sp- ' Ik wordt onderbroken. 'Ben je een heks? Is mijn mate jij dus een heks?' Hij kijkt me verward aan. 'Wel niet een volledige heks ik ben half heks en half vampier.' Het komt zonder moeite uit mijn mond.

Zijn ogen worden groot. Ik barst in lachen uit. 'Je had je gezicht moeten zien! Ik ben geen vampier, maar een wolf. Mijn vader is een wolf en mijn moeder een heks. Niet een gemene maar een lieve, voor de duidelijkheid. Zij zijn mates. Toen was ik er. Ik ben dus een combinatie van een heks en een weerwolf.' Ik eindig mijn verhaal met een hele grote glimlach.

'Hey Liam, ik vroeg me af of.' Misschien moet ik het toch niet vragen. 'Laat maar zitten..' Ik ga op de grond zitten. Zonder dat ik het wil beginnen er tranen in mijn ogen te vormen. Terwijl ik naar beneden kijk hij gaat voor mij zitten.

'Kom op wat wou je vragen?' Hij tilt mijn gezicht op. 'Aswepteejr jehj meij?' Mompel ik. 'Ik versta je niet.' Zegt hij verward. Ik zucht. 'Accepteer je mij als mate..' Zeg ik wat duidelijker. Hij krijgt een grote grijns.

'Ik wijs je af als mate.' Als hij zijn zin heeft gezegd begin ik te huilen. Al mijn wolken worden donker. 'Ik heb je liever als mijn vriendin en als soulmate.' Zegt hij lief. Hij tilt me op zijn schoot. De zon begint weer te schijnen. Vreemd.

'Ik schrok me kapot!' Ik veeg mijn tranen weg en glimlach van hier naar mars. Hij drukt zijn lippen op die van mij.

In eens hoor ik gegrom. Ik haal mijn lippen van Liam af en kijk op. 'Niet weer..' Sis ik. Het is de zelfde wolf als van vorig keer. Als hij weg wilt rennen ben ik hem voor. Ik teleporteer mezelf zo dat ik voor hem sta.

'Als ik jou was zou ik me transformeren anders steek ik je neer met.. Met..' Ik kijk om me heen. Ik knip met mijn vinger en vrij wel meteen verschijnt er een mes in mijn hand. 'Dit mes.' Als finishing touch forceer ik een fake smile erbij.

'PJ?!' Mijn mond is zo wijd open, dat hij denk ik zelf de grond raakt.

'PJ wat doe je hier?' Mind link ik zodat Liam er zich niet ermee kan bemoeien. En hoe slim? 'Blijf uit zijn buurt totdat je jou mate hebt gevonden alsjeblieft?' Smeekt hij 'PJ-' hij onderbreekt me 'Ik heb mijn mate gevonden.' Ik gil maar zet mijn handen voor mijn mond en kijk beschaamt naar Liam.

'PJ dat is geweldig! Maar, hoe moet ik dit zeggen? Liam is mijn mate.' Met grote ogen kijkt hij me aan. Hij trekt me op een manier in een knuffel, waardoor ik mijn armen niet om hem heen kan slaan. Ook ben ik opgetild.

'Wie is het?' Fluister ik. We zijn gestopt met mindlinken. 'Ze komt uit de outré pack.' Mompelt hij zacht. Ik gil en neem een stap naar achter. Natuurlijk moet ik weer struikelen en doe ik mijn hand voor mijn gezicht. Echt iets voor mij.

Dit keer land ik zacht. Als ik mijn ogen open lig ik in een hoop kussens. 'Ik lig zo lekker, hè li-.' Ik barst in het lachen uit Liam kijkt met grote ogen naar PJ. 'Ik ga maar weer.' Ik zwaai naar PJ en hij rent weg. 'Is hij ook een-.' 'Witchwolf net als mij.' Ik knik.

'Is het raar als ik zeg dat ik je wil markeren zodat je alleen van mij bent?' Waar komt dat opeens vandaan? 'Nee, dat is niet raar maar laten we dat niet hier doen.' Zeg ik met een knipoog.

-----------------------------------------------------------------------

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu