Hoogdstuk 17

2.7K 136 11
                                    

Ariana

Liam bleef slapen en Milan was de volgende dag om 12 uur al hier. Hoe Milan op haar naam is gekomen? Nou dat ging zo:

Gister

'Haar naam klopt niet Lauren DiAngelistt.' Zei Milan opeens. 'Hoezo niet?' Vraag ik. 'Haal is Angel eruit en plaats daar Lauren.' Ik deed wat hij zei 'Angel Dilaurenistt. Dat klopt al helemaal niet sukkel!' Zei ik lachend. 'Nee, wacht. Plaats één T tussen de N en I..' En toen zag ik haar naam staan. 'Angel DiLaurentist..' Zeg ik hard op. Mijn ogen worden groot. Ik wist precies wie het was.

Heden

'Is Liam hier?' Vraagt Milan. Ik knik en laat Milan binnen. Op dat moment komt Liam naar beneden. 'Wat doet hij hier?' Hij wijst naar Milan. Hij staat er ongemakkelijk bij. 'Hij is hier om mij te helpen, doe rustig Liam.' Zuchtend trek ik Milan mee naar de woonkamer.

'Als we haar willen vinden moeten we naar Australië, en ik ga niet naar Australië.' Mompel ik. 'Wie zegt dat we naar Australië moeten?' Vraagt Milan. 'Ze woont daar sukkel.' Liam zit er ongemakkelijk bij. Hij snapt het niet, wat best grappig er uit ziet.

'Ze is in Canada.' Zegt Milan. Oh ja, Ja want, hij weet waar ze woont natuurlijk. Denk ik sarcastisch. 'Hoe weet jij dat nou weer?' Milan geeft een knikje achter Liam en mij. We draaide ons om. Er is een grote map op de muur met een bewegend stipje. 'Magie..' Zegt Milan geheimzinnig. Ik sta op en ga naast hem staan. 'Dat is dus.. Je weet wel?..' Vraag ik fluisterend. Hij knikt. 'Waarom doen jullie zo geheimzinnig?' Vraagt Liam. 'Dus, we moeten er nu naar toe voor dat ze toe slaat.' Fluisterde ik 'Jep, gaat sukkel me?' Ik sla hem op zijn arm, maar knik dan.

'Kom hier meneer de alpha, we gaan naar Canada.' Zeg ik. Hij komt naast mij staan. 'Hoe wil je naar Canada?' Milan en ik beginnen te grinniken. Milan knipt met zijn vingers en..

'What the- ik ga niet eens vragen hoe jullie dat doen.' Zegt Liam verward. Milan wijst naar een meisje. 'Dat is mijn stalker Liam..' Zeg ik. Liam's ogen worden donker. 'Rustig maar weerwolfje, ik ga haar halen.' Ik loop door de menigte naar haar toe. Haar rug is naar mij toe gekeerd. Ik pak haar bij haar paardenstaart en trek haar mee.

Liam Kijkt het meisje aan. Zij kijkt hem aan. Het lijkt net.. Alsof ze iets voor elkaar voelen.. 'Liam, dit is mijn stalker Lauren DiAngelistt. Lauren, dit is Liam.' Ik duw Lauren zijn richting op. 'Je mag hem hebben..Veel plezier samen.' Ik draai me om, kijk om me heen of er niemand nog iemand is, transformeer en ren snel weg.

Ik ben een meisje die snel jaloers wordt, daarom heb ik nooit een vriendje gehad. Ik ben een meisje die nooit een relatie wilt aangaan omdat er (bijna) altijd een is die vreemd gaat. Nu heb ik een gevoel.. Alsof Angel had gewonnen, alsof het voorbij was. Ik heb verloren en zei heeft gewonnen. Ze heeft nu macht over me. Ik kan er niks aan doen. Nu ze Liam heeft ga ik me richten op mijn leiderschap. Ik had woorden uit gesproken die ik nooit zou willen en druven zeggen.

'Ik Ariana Maddelyn Smith, wijs Liam Carter Sandler af.. Als mate.' Een traan glijd over mijn wang. 'Waarom? Hoe kun je dat zeggen?! Ik dacht dat er niets was.' Ik hoor een stem achter me en draaide me om.

------------------------------------------------------------------------

Plottwist.....

X Fartjeehx

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora