Hoofdstuk 25

2.3K 116 1
                                    

Liam

Hijgend wordt ik wakker. Niet weer.. Niet alweer een stomme nachtmerrie. Ik stap mijn bed uit en ga naar beneden om water te drinken. Voor ik in de keuken was werd het zwart voor mijn ogen. Ik kreeg een harde klap op mijn hoofd.

Ranaia

Liam zou mij ophalen voor lunch maar hij is niet gekomen. Hoevaak ik hem ook op bel en een bericht stuur, hij reageert niet. Dus ben ik gaan mindliken, of nou ja ik heb het geprobeerd maar het lukt niet. 'Noëlle er is iets met Liam denk ik..' Je kan de angst horen in mijn stem, zo erg was het. 'Wat bedoel je?' Zegt Noëlle. Tranen beginnen te ontstaan in mijn ogen. 'Hij zou me een uur geleden ophalen maar hij is niet gekomen.' Een traan verlaat mijn oog. Mijn telefoon maakte een geluidje.

Download bijlage.

Als je hem terug wilt, zou ik maar heel snel die code geven. Binnen 1 week nog anders is hij dood. Tik.. Tok.. Je tijd is begonnen. Wees snel, elke uur dat je telaat bent zal hij pijn lijden. snel!

Lees ik hardop voor. Ik laat haar de foto zien. 'Nee, nee, nee. Waarom?!' Gil ik en val op mijn Knieën. Als een speer komt Jay, Noëlle's kamer in. 'Wat is er?' Vraagt hij en houdt mij stevig vast. 'Hij is weg..' Snik ik. 'Wie is weg, wat is er gebeurd?' Vraagt Jay. Ik begin nog harder te huilen. 'L..L..Liam is weg.' Ik sta op en sluit mezelf op in mijn kamer. Ik begin na te denken. Het leven is nooit eerlijk. Je kan niet krijgen wat je wilt. Het liefst zou ik nu Liam bij me willen hebben, en zou ik willen dat ik hem nooit had afgewezen. Als ik langer na denk kom ik op nog iets.

Ik heb Pj van zijn mate afgepakt. Ik moet denken aan Isabella. Ik weet wie de volgende legacy zou kunnen zijn..
Ik heb gewoon één grote wens. Dat ik mezelf kan zijn. Ik wil kunnen transformeren wanneer ik wil, en dat mensen in ons geloven en ons niet zien als moordenaars, en als witch of wizard. Ik wou dat mensen zagen dat we niet slechte spreuken konde op zetten maar ook goede.

Dat Stacy zou tenminste begrijpen dat Liam en ik nu samen zijn. Ja Liam is gespierd en knap maar hij is ook mijn mate. Ik heb er zelf niet voor gekozen, ik ben een weerwolf en mijn mate wordt voor mij gekozen.

Natuurlijk wist iedereen de volgende dag van zijn verdwijning. Zwak en uitgeput loop ik door de school gangen, iedereen kijkt mij aan. De ene met medelijden en de ander, daarmee bedoel ik Stacy, heel bitchy. 'Zo, zo, iemand is een emotioneel wrak nu haar vriendje weg is.' Mijn woede begint te groeien. Ze stopt maar niet. 'Nu ben je een niemand meer.' Zegt Stacy gemeen. Ik grijp haar bij haar kraag, duw haar tegen de lockers en til haar langzaam op. 'Luister Stacy, ik ga niet achter iemands vriendje aan, ik ben een emotioneel wrak en nu? Ik geef tenniste om hem, ik kan dat niet over jou zeggen.' Ik laat haar los. Met een knal sluit ik mijn locker en loop weg. Ik haat haar!

------------------------------------------------------------------------
Skip!!
Sorry, Sorry, Sorry,
Trouwens als je een 5sos fan bent stuur mij een bericht dan ga ik je namelijk iets vertellen over hun dat nog niet veel mensen (hint album naam😉)

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora