Hoofdstuk 6

5.7K 257 7
                                    

Ariana

Ik ga naar een vijver toe waar ik altijd kom. 'Emma je mag overnemen.' Dat is de naam van mijn weerwolf. In mijn hoofd neem ik een stap naar achteren en Emma neemt mij over.

Emma

Het voelt altijd goed om Ariana over te nemen. Ik ga zitten langs het beektje en bekijk mezelf. Mijn ogen zijn een paar tinten donkerder dus nu zijn ze donker blauw in plaats van licht blauw. Mijn hoofd schreeuwt steeds Mate! Maar ik kan hem niet vinden. Is het zo moeilijk? Elke keer lijk ik bij hem in de buurt te zijn maar raak ik hem weer kwijt. 'Emma?' Ik hoor een stem achter me. 'Nee Ariana.' Antwoord ik bot. 'Emma?' Ik wordt boos. 'Ik zei nee Ariana.' 'Emma doe normaal laat mij het weer overnemen, als die persoon erachter komt zijn we verdoemt!' Schreeuwt Ariana. Ik geef haar de leiding. Shit ik rook een paar seconden mijn mate maar Mevrouw eigenwijs moest het natuurliji weer over nemen.

Ariana

'Sorry ik ben geïrriteerd, sorry.' Ik draai me om. 'Liam?' Met grote ogen kijk ik hem aan. Hij komt naast me zitten, tilt mij op en zet me op zijn schoot. 'W..wat doe je?' Hij haalt zijn schouders op. Ik kijk hem diep in zijn ogen aan. Zijn groene ogen met bruine spikkels. Ik buig naar zijn gezicht en eindig bij zijn lippen. Zijn volle lippen, die een tint hebben van roze. Dan doet hij het. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik doe mee. Ik weet niet hoe maar hij draait ons om dat hij nu boven mij ligt, zonder de kus te verbreken. Met zijn tong vraagt hij om toestemming, dat geef ik hem al te graag. onze tongen spelen een vurige spel. Langzaam laten we elkaar los. zijn lippen zijn een beetje opgezwollen.

Ik schaamde me en keek weg maar voor ik het wist zat ik weer op zijn schoot en mijn lippen op die van hem. Mijn benen lagen aan beide kanten van hem onze zoen was vuriger dan net. Hij begin kusjes te geven in mijn nek. Met mijn handen ga ik onder zijn shirt naar zijn rug toe. Elke keer raakt hij een plek aan in mijn nek waardoor ik een kreun moet onderdrukken. Met mijn nagels maak ik krassen op zijn rug zodat ik geen kreun hoef te laten. Dit voelt zo goed maar ook slecht. Shit waar ben ik mee bezig? ik kan gewoon niet stoppen ik wil meer. Met een beweging heeft hij mijn shirt en die van hem uitgetrokken. Langzaam leunt hij naar achteren. Ik ga boven op hem liggen terwijl ik met mijn handen zijn spieren streel. Onze lippen zijn gewoon niet van elkaar af te halen.

Uit het niets hoor ik een wolven gehuil. Ik raak uit mijn trance en trek mijn shirt snel aan. 'Hoorde je dat ook?' Mijn stem is hees. 'Het was vast niks. 'Sorry voor net je wilde het vast niet ook al vind je het fijn.' Mijn wangen beginnen rood te worden. Ik kijk weg. Meteen kijk in een paar ogen van een wolf. Ik ga achter Liam staan. 'Wat is er?' Ik wijs naar de wolf toe langzaam komt hij ons kant op. Ik weet niet waarom maar ik neem stappen naar achteren. De wolf begint te rennen alleen de andere kant op. 'Zullen we gaan?' Ik knik met mijn hoofd.

'Waar was je is hemelsn-.' Jade komt op me afstormen. 'Liam ook hallo.' Ze kruist haar armen. 'Als ik jou was zou ik rennen.' Zegt ze zacht. 'Noëlle is hier.' Met grote ogen kijk ik haar aan. Ik ren weg richting het bos. Alweer, ik ren sneller en sneller. Mij haar wappert door de wind maar dat maakt niet uit. 'Ariana!' Ik draai me om, om te zien wie mij roept. Mijn voeten verstrengelen zich in elkaar en met een klap val ik open de grond. 'Gaat het?' Liam knielt naast me ik knik.

'Je rent echt snel man.' Ik begin te lachen. 'Conditie. Kunnen we hier blijven?' Ik trek een pruillip. Hij knikt. Hier zitten we dan. Uren te praten over de meeste nutteloze dingen. Ik weet dat het in het begin niet echt klikte, maar ik vind hem leuk. De vraag is alleen vind hij mij leuk?

----

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now