Hoofdstuk 7

5.9K 217 34
                                    

Ariana

Gister heb ik met Liam gezoend. Vandaag is dinsdag. De dag dat ik hem ga negeren. Het is fout wat ik deed, ik had het nooit mogen doen. Er borrelt zo een schuldgevoel bij me op, alsof hij het nooit heeft gewild dus ga ik hem ontwijken.

Missie mislukt. Ik sta in een schoonmaak hokje samen met mijn beste vriend die ik niet negeer dat is dus Liam. 'Waarom negeer je me?' Hij kijkt me diep in mijn ogen aan. 'Waarom ben je langer dan mij? Waarom ben je zo gespierd? Waarom ben je aardig? Waarom ben je ouder? Waarom ga je met me om terwijl je weet dat je knap bent? Waarom haat je me niet? Waarom? Waarom? Waarom? Dat vraag ik toch ook niet aan jou?!' Hij kijkt me fronsend aan. 'Shit ik heb het wel gevraagd.' Ik kijk weg. 'Ik weet niet waarom ik lang ben, ik train elke dag, ik ben aardig omdat ik dat wil, ik ben eerder dan jou geboren, ik ga met je om omdat ik dat wil en vind jij mij knap? Ik haat je niet ik hou van je.' Hij heeft al mijn vragen in een keer beantwoord, denk ik verbaast.

Zijn antwoorden dringen tot mij door. Ik begin te blozen. Hij drukt zijn lippen op die van mij, maar hoe graag ik het ook wil ik duw hem weg. 'Je wilt dit niet en dat weet ik.' Zeg ik schor. 'Ik doe wat ik wil, de bel gaat over twee minuten we kunnen beter hier weg gaan.' Ik knik. Hij pakt mijn hand vast en trekt me mee.

De bel gaat. Iedereen loopt zijn klas uit om naar huis te gaan. Midden in de gang blijft Liam staan. Ik knal ik tegen hem aan. 'Wat is er?' Fluister ik. 'Ik zei toch, ik doe wat ik wil?' Ik knik. Hij plaatst een hand op mijn wang en drukt voor de tweede keer zijn lippen op die van mij. Eerst ben ik in schok maar doe dan mee. Hier en daar hoor ik een: "awh" Ik haal mijn lippen van hem af. 'Jij!' Schreeuwt iemand. Met een zucht draai ik me om. 'Oké Stacy je mag me slaan, maar niet in mijn gezicht die is heel heilig.' Ik sla mijn handen voor mijn gezicht. Er wordt niet geslagen. Ik haal vragend mijn handen voor mijn gezicht weg. 'Ik haat je, maar ik ga je niet slaan.' Ze trekt me in een knuffel en ik sta daar maar stom verbaast te kijken. 'Emie Demie Emie Wemie I got you!' Ik kreeg een mindlink en ik wist maar al te goed wie het was. Noëlle. Emma, mijn weerwolf, nam mijn lichaam over. 'Sorry Stacy ik moet er langs.' Ik duwde haar aan de kant een been naar buiten. Noëlle zit op een bankje met haar rug naar mij toe. Ik grijp mijn kans. Ik trek haar haar naar achteren, laat mijn nagels groeien die ik vervolgens op haar keel leg. 'Jij gaat mij uitleggen wat je in heilig maangodin hier doet.' Siste ik naar haar en ze knikte.

Ik word weer normaal. 'Ik.. Ik haat je!' Zegt Noëlle. ' Liam hoort mijn mate te zijn en-' ik kap haar af. 'Ik weet niet wie mijn mate is Noëlle, kap er is mee.' Ik storm weer naar binnen. 'Ariana, sorry!' Gewoon door blijven lopen. 'Meneer Bubbel zal het niet leuk vinden dat je me negeert.' Ik stop met lopen, en herinner mij de knuffel beer van vroeger. Met een glimlach ren ik op haar af. 'Zwijg over hem.' om snel van onderwerp te veranderen vraag ik: 'Hoe gaat het met oma?' Noëlle grijnst. 'Zoals altijd-'
'Hetzelfde.' maak ik haar zin af. We moeten beide lachen.

'Hee Ariana, Hee Aria- What the.' Weer moesten we lachen. 'Dit is Noëlle mijn oudere irritante zus.' Ik kreeg een zachte klap op mijn achterhoofd. 'Wil je het verschil tussen ons weten, kijk naar onze ketting.' Zeggen we tegelijkertijd 'Jullie zijn eng..' Zegt Liam. 'Doei!' Zegt Noëlle en sleurt me mee. Oh wat heb ik mijn tweeling zus gemist..

---
Ik ben vandaag niet in de stemming en ik zal je vertellen waarom. Zaterdag 11-6-16 zat ik om Musical.ly ik drukte op een voeg toe knop en ik dacht oeh ze heeft een kroon ik wil haar zien. Ik drukte op haar nieuwste filmpje en wat zie ik? Een tag met #ripchristinagrimmie. Ik, zo als verwacht druk erop en ik zie filmpjes met Rip. Grappig dacht ik. Gelijk ga ik naar Google en schijf Christina Grimmie op. Boem Sadness heeft het overgenomen in mijn hoofd. Er staat dat ze is overleden dus ik dacht hoe dan? Wat vind ik? Met open armen wou ze een knuffel geven aan een "Fan" maar die man trok zijn wapen op en schoot twee keer op haar. Vervolgens had haar broer hem getackeld en heeft die klootzak zelfmoord gepleegd. Ze is in het ziekenhuis overleden. Ik kan maar niet stoppen met denken aan haar, dus vandaag was ik op een nummer aan het dansen "gekke ikke" en toen moest ik aan haar denken. Meteen was mijn mood weg. Christina Grimmie is een van mijn favoriete zangeressen en dan horen dat ze na een concert tijdens een meet & Greet vermoord wordt, is gewoon heart breaking. Een onschuld meisje van 22 jaar oud zomaar haar leven ontnemen is erg. Vooral als je haar niet kent R.I.P Christina Grimmie 😔

Heaven has got another beautiful angel

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Heaven has got another beautiful angel.

God/Allah zal je beschermen lieve mooie talentvolle schat rust zacht.

En voor de andere ben beetje laat maar succes met ramadan zelf vast ik ook dus ik weet hoe je je voelt. Niet eraan denken! (Food)😜

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang