Hoofdstuk 13

3.5K 164 6
                                    

Liam

'En zo kwam ik erachter dat ik een legende was.' Eindigt ze haar verhaal. 'Wauw mijn mate is een Witchwolf een een legende. Maar je had me iets beloofd?' Fronsend kijkt ze me aan. 'wat bedoel je?' Ik lach. 'Oh ja.' Ik druk mijn lippen op die van haar.

Ariana

Ik lag op zijn bed en hij boven mij. 'Weet je het zeker?' Ik knik. Dan gebeurt het. hij bijt tussen mijn nek een schouderblad. Ik voel een steek door mijn schouder gaan, en veeg zo snel als ik kan een traan weg. 'Gaat het?' Ik knik weer. 'Ik ga even naar de ..Eh.. Wc.. Zo terug.' Meteen loopt hij weg zonder om te kijken.

Opeens wordt ik heel moe. Binnen nu een een paar seconden ga ik in slaap vallen.

Ik wordt wakker en lig in een jurk. Als ik om me mee heen kijk lig ik in Liam's kamer. Ik sta op. Ik loop naar de deur toe, van de trap af naar buiten. Ik loop al zo'n twee minuten en kom aan bij een bos. Aan een wandeling kan toch geen kwaad? Alleen is het donker buiten verder niets.

"Ariana?" Ik hoor een zangerige stem, luid en duidelijk. Ik loop erop af. "Ariana hierzo" De stem komt nu van links. Alweer ga ik erop af. Op een gegeven moment blijft mijn jurk vast haken. Ik trek er aan. Hij gaat niet los. Weer trek ik eraan. Mis. Nu trek ik eraan maar steeds harder. Hij scheurt aan de onder kant los. Ik loop door.

'Ariana?' Abrupt draai ik me om. 'Wie ben jij?' Krijgt ik net over mijn lippen. 'Lauren De Angelistt, dubbel t.' Het begint te regenen. Langzaam veranderd het van blauw naar rood, en van rood naar bloed. Ik pak haar hand vast en trek haar mee. Samen rennen we de bos uit. 'Waarom neem je me mee?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik kon je daar moeilijk alleen laten, kom.' Ze blijft stil staan. haar ogen veranderen van haar eigen oog kleur, naar zwart.

'Ik ben niet te vertrouwen, ik mag je niet. Ik geef je twee keuzes of je weigert Liam als mate, of ik vermoord je. Hij zal mijn mate worden. Want als jij er niet meer bent, zal ik voor hem klaar staan.' Met grote ogen kijk ik haar aan. 'Nee ik weiger hem niet!' Ze haalt een mes van achter haar rug en komt op me af. Ik draai me om en begin te rennen naar Liam's huis die een stukje verder op staat.

Als ik aan kom doe ik de deur met een zwaai dicht. Achter de deur blijf ik naar de deur kijken. Ik doe mijn ogen voor twee seconden dicht. Als ik de deur weer open doe staat ze achter de deur met de mes omhoog. Als een gek begin ik te gillen.'AAAHH-

-AHHH!' Bezweet wordt ik wakker. Liam zit naast mij. Ik duw de lakens van mij af en sprint als een gek de trap af naar de voordeur. Met een zwaai doe ik de deur open. Hij knalt tegen de muur aan. Op de grond ligt een pop.

Als ik hem op raap kijk ik er grondig naar. Er zit een mes door het hard van de pop heen. Als ik nog beter naar de pop kijk zie ik dat hij lijkt op mij. De bruine haren, blauwe ogen, rode lippen en een shirt waar Ariana op staat. Als ik het mes eruit haal zit er bloed aan. Een brief valt op de grond. Als ik hem opraap staat er:

'Ik kan je bereiken in je slaap. Hoe zou het zijn als ik voor je stond? Je hebt een week om te kiezen Lau-' lees ik hardop voor en stop halverwege haar naam.

'Ariana?' Langzaam draai ik me om. Ik tref een bezorgde Liam en zijn moeder. 'Vast een grap of zo..' Zeg ik hakkelend. 'Een grap! Ha!..' Ik begin als een gek weer te trillen. Hij rukt de pop en het mes uit mijn handen. 'Er zat zojuist een fucking mes door een pop heen die jou moet voorstellen! Kijk er zit zelfs bloed aan! Net hoor ik je een dreigbrief voorlezen, en jij denkt dat dit een grap is?!' Schreeuwt hij boos.

Liam's moeder pakt mijn hand en sleurt me mee naar de keuken. 'Vertel, wat je hebt gedroomd? Ik werd wakker van jou gegil dus kan je niet ontkennen dat je geen nachtmerrie hebt gehad.' Ik vertel haar mijn hele droom, of nou ja nachtmerrie. Haar naam zeg ik niet. 'Weet je wie het is?' Ik schud mijn hoofd van nee. 'Probeer maar te slapen, morgen praten we erover.' Ik knik maar blijf nog even zitten.

------------------------------------------------------------------------

Hellow mensen, idk wat ik moet zeggen xD

I love you xx ikke

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now