hoofdstuk 15

3.1K 153 1
                                    

liam

'Liam, stap in!' hoor ik mijn moeder zeggen. Toch loop ik stug door. 'Dan ga ik maar zelf langs bij Ariana. Ze opereren haar nu, dag Liam!' Ze begint sneller te rijden. 'Mam!' Roep ik. Ze remt. Snel stap ik in. 'Rij een beetje snel wil je.' Het komt botter over dan ik verwacht.

'Waar ligt Ariana Smith?' Vraag ik aan de administratie vrouw. Ze wikkelde een haarlok om haar vinger en glimlachte naar me. Was nu echt met me aan het flirten? 'Luister walgelijke tweedehandse Barbie pop, ik ben hier niet om te flirten ik wil gewoon weten waar Ariana is!' Zeg ik dreigend. 'Ze wordt geopereerd en daarna brengen ze haar naar kamer 205.' Zegt ze bibberend.

'Bedankt. Blond is niet mijn type en ik heb een vriendin.' Ze wordt rood. Ik loop weg. 'Liam! waarom was je zo gemeen?' Vraagt mijn moeder terwijl ik de trap op loop. Omdat ik geen zin had om te wachten op de lift. Toch zeg ik dat niet. 'Niet in de stemming mam, we moeten naar de tweede etage.'

Als we aankomen gaan we zitten in het bezoekers gedeelte. Er zit een jongen op een stoel met zijn knieën opgetrokken en zijn armen eromheen. Ik herken hem ergens van.

Opeens herken ik hem weer. Ik sta op en ga naast hem zitten. 'Is het waar dat je iets hebt met Ariana?' Fluister ik. 'Nee man ik hielp haar, ze wilde dat ik mee ging dus loog ze dat ik haar vriend was.' Ik knikte.

'Milan?' Ik kijk op. Er staat een dokter. 'Ja?' Zegt de jongen naast mij. 'De operatie is geslaagd. Haar buik is gehecht en ze kan elke moment wakker worden. Als u wilt kunt u naar haar kamer gaan.' Hij knikt.' Als ze wakker wordt haal ik je.' Fluistert hij snel en loopt weg.

Ariana

De hele rit heb ik zijn hand vast. Ik had het koud dus heeft hij zijn jas om me heen gedaan. Toen we moesten uitstappen had ik zijn hand nog steeds vast en hij die van mij. Hij werd tegen gehouden. 'Sorry maar je mag niet naar binnen.' Hoorde ik een zuster vaag zeggen. Zodra hij mijn hand had losgelaten was ik mijn bewustzijn kwijt geraakt en werd meegezogen naar een donkere wereld.

'Jammer je leeft nog.. Ik wil Liam nog steeds voor mezelf. Wacht maar af! Het zal nog veel erger worden!' Zei Lauren. Ze liep weg en verdween.

Langzaam doe ik mijn ogen open. 'Dag kleine heks.' Ik herken Milan's stem. 'Heks? leuke bijnaam.' Zeg ik met een schorre stem. 'Ik bedoel het niet als een bijnaam sukkel.' Fronsend kijk ik hem aan. 'Ik ga die gast Liam halen.' Mijn ogen worden groot. Hij mag Liam niet halen, ik wil hem niet zien, niet nu later misschien. 'Nee!' Gil ik. 'Niet doen! Ik wil hem niet zien! En wat bedoelde je met heks?!' Vraag ik. 'Ik bedoelde eigenlijk tovenaar. Ik kan het voelen, je bent een Witchwolf. Heel zeldzaam. En wat een eer om u te redden legende.' Ho! ho! wacht wat? 'Ik ben een witch. Ik noem het liever een wizard maar ik heb niks te zeggen.' Gaat hij door.

'Ariana, als het goed is mag je naar huis. Je moet rustig aan doen. Over een week gaan we kijken of je hechtingen eruit mogen.' Ik knik. 'Bewijs dat je een wizard bent. Ik wil een zwarte broek aan met gaten bij mijn knieën. Ook wil ik een grote, witte trui aan die fluffy is en witte sokken. Oh! en mijn zonnebril.' Zeg ik met een glimlach. Hij zwaait.. en zwaait.. Wel een paar keer met zijn handen. Dan wijst hij naar mij. Raad eens mijn verzoek van kleding heb ik gekregen.

'Ik ga een rolstoel halen, en dan bel ik mijn zus wel om ons op te halen.' Ik begin met mijn hoofd te schudden. 'Ik wil dat je me draagt.' Hij haalt een wenkbrauw op. 'Nee?' Zegt hij. 'Draag me alsjeblieft!' Zeg ik wat harder, en vanzelf beginnen er tranen over mijn wangen te rollen. 'Jezus, Ik draag je.' Zucht hij. 'Nee Josef, draag mij.' Ik begin te lachen. Verschillende gevoelends door elkaar, allemaal door die Stomme medicijnen.

'Ariana,-' Liam loopt de bezoekers kamer in, en gaat op een stoel zitten. 'Je gaat met hem praten.' Zegt Milan. Ik schud mijn hoofd. 'Bel je zus nou maar.' Mompel ik. 'Wij kunnen je wel brengen..' Stelt de moeder van Liam voor. 'Alleen als Milan mee mag.' Ze knikt.

Ik druk op de bel. Noëlle doet open. 'Wat is er gebeurt?!' Ze slaat haar handen voor haar mond. 'Surprise bitch! Ik was bijna dood, Aan de kant..' Alweer die stomme medicijnen.

------------------------------------------------------------------------

Solly, vergeten te updaten. Ik ben aan het genieten van mijn vakantie in KIKKERLAND🐸 NOT! Het is zo saai! Ik wil naar Spanje. Ik vind België zelfs prima, maar niet kikkerland waar de zon schijnt en dan Boem regen.
Hoe is jullie vakantie??

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now