Hoofdstuk 9

4.6K 227 15
                                    

Ariana

Dus deze hele week zat Liam me alleen maar te plagen met: 'Je droom is uit gekomen je stond met een jongen in een douch.' En: "Vond je het fijn want je zat de hele tijd naar me te staren" Ik kan echt zijn kop eraf rukken.

En nu sta ik midden in een bos. Niet alleen. Ik ben er samen met mijn beste vriend én Crush genaamd Pinokkio. Nee grapje, Liam.

'Hoe weet jij zoveel van wolven?' Yep.. En toen begon ik als een gek te zweten en om me heen te kijken. Wat moest ik zeggen? 'Boeken gelezen.. Ik weet het, ik geloof in alles.' Behalve als iemand zegt dat ik op een actrice lijk, want dat is een leugen. Denk ik in mezelf.

'Liam?' Abrupt draait hij zich om. 'Pap wat doe jij hier?' Hij is even verbaast als zijn vader. 'Ik was zaken aan het bespreken met meneer Smith, je weet wel Ben.' De vader van Liam wijst achter mij. Dit keer draai ik me om. 'Pap?' Nu is het mijn tijd om in schok te zijn. 'Ariana, lang niet gezien.' Wat kan ik zeggen? Mijn vader werkt altijd. 'Meen je die pap? Waar is mam?' Ik had mijn moeder niet gezien dus kreeg ik een hart verzwakking toen ze zei: 'Hier!' Ze komt achter een boom vandaan. 'Wat?! Is Liam's moeder dan ook hier ofzo?' Dat was een sarcastisch opmerking die je niet meer sarcastisch kan noemen als ze: 'Ik ben zeker hier.' zegt.

'Mam?' Ze stopt haar gesprek met Anne, de moeder van Liam. 'Ja lieverd?' Hoe eerder het eruit is hoe beter. Ik wijs dus naar Liam. 'Mate.' Beide moeders beginnen histyrisch te gillen.

In eens krijg zo een naar gevoel. Alsof er een witch ons wilt aanvallen. 'Kijk uit!' Ik ga snel voor beide moeders staan, en kruis mijn armen voor me. Al snel ontstaat er een schild die een vuurbal tegen houdt. 'Hoe deed je dat?!' Vraagt Liam geschokt. 'Leg ik later uit.' Ik kijk op me heen. Weer komt er iets, maar nu richting Liam. Zo snel mogelijk duw ik hem weg. Zelf krijg ik een elektrische schok in mijn buik. Ik val op mijn knieën.

Als mijn moeder mijn kant op wil lopen, gebaar ik dat ze moet blijven waar ze is. Ik sta op. 'David.' Sis ik als ik hem drie meter van mij vandaan zie staan. 'groei takken en laat het rond om hem gaan'  zeg ik in mijn hoofd. 'Hoe voorspelbaar Maddelyn?' Oke, uit alle namen koos mijn moeder Maddelyn. Bedank mam! 'Ik ben altijd voorbereid Micheal!' Hij kijkt Liam's kant op. 'Vriendje?' Het liefst schreeuw ik: 'jaa!' 'Hij? Nee, liever Jake dan hem.' Mijn hart doet pijn om dit te zeggen.

Als hij even niet op let, steek ik hem in brand. Met een hoge trap raak ik hem op zijn slaap, en doof hem weer. 'Knock out babe, meeh misschien wel mijn vriendje.' Ik draai me om. Liam's gezicht is dichtbij. 'Onze ouders zijn weg en ik ook.' Hij draait zich om en rent weg. 'Wacht.' Fluister ik nog.

'Noël-.' Ik stop midden in mijn zin als ik een sukkel en zijn moeder op de bank zie zitten. 'Ja? wat is er?' Ze trekt me in een knuffel. 'Meisje ik ben zo trots op je voor het vinden van je mate.' Ik rol met mijn ogen. 'Ik niet.' Mijn zusje geeft me een duw tegen mijn schouder. 'Ja wat? Hij is geen heilige Maria meer.' Zijn moeder fronst 'Ik bedoel, heilig Mario de mannelijke versie.' Mijn moeder kijkt me met grote ogen aan 'Kom op, hij heeft zoveel vriendinnen gehad het is geen wo-  Aaahh.' Ik wordt meegetrokken door Liam.

'Luister, dat ik twee vriendin heb gehad betekend niet dat ik "Het" met hun heb gedaan. In dat geval ben ik dus wel heilige Mario.' Nu voel ik me schuldig. 'Sorry..' Hij haalt zijn schouders op en drukt kort zijn lippen op die van mijn.

Juist. Zo ken ik hem. Een persoon die verdiende mensen vergeeft.

---

Avond update en we hebben 560 reads en 57 stemmen! Daar wordt ik blij van.

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Onde histórias criam vida. Descubra agora