Hoofdstuk 8

5.1K 233 3
                                    

Ariana

Ik ren in het bos, niet als wolf maar als mezelf. Daar had ik zin in.

Ik ren met een hoge snelheid langs de bomen. Uit het niets word ik getackeld en val ik op de grond met een harde klap.

'Van mij!' Schreeuwt hij naar mij. Angstig kijk ik naar hem, maar tegelijkertijd heeft hij zo een zoete geur van chocola en hout. Ik snuif het op. wat is dit?.. 'Van mij!' Schreeuwt hij weer.

'Ik ben niet van jou.' Zeg ik kalm. Ik wil hem niet boos maken. ik kijk hem in zijn ogen. Ik zie liefde, lust en.. 'Jawel jij bent mijn mate.' Zegt hij rustig terug en hij likt aan zijn lippen. Zijn volle roze achtige mooie- Niks te mooi. Hij is gemeen een sukkel een.. wacht zei hij nou net mate?

Ik kijk hem met grote ogen aan. 'Jij bent mijn mate? Oh maangodin! uit elke wolf die je kan kiezen, kies je hem!?' Terwijl ik naar boven kijk, hoor ik haar lachen in mijn hoofd. 'Wees blij dat ik je mate ben, zo een lekker lichaam krijg je niet snel.' Zeg hij met een knipoog. 'Niet al te blij Liam je weet niet wie er voor je staat.' Zeg ik met een grijns.

Ik duw hem van mij af, en ren weg het bos uit. Terug naar mijn eigen territorium.

Shit.. Ik heb mezelf verraden. Liam weet nu dat ik weet van een mate, en de maangodin shit!..

Liam

Het dringt nu pas tot me door. Caine had het overgenomen. Ze weet van wolven. Ook zei ze iets over de maangodin.. Ze is toch geen wolf? Ze ruikt zo lekker naar.. Naar aardbei en rozen. Ze maakt me gek, ze moet wel mijn mate zijn.

Weekend, wat heb ik er toch zin in. Ik heb nog wel een paar uur les, maar eerst pauze. Ik was even naar de bos gegaan voor een frisse neus tot ik werd aangevallen. Winnen doe ik altijd met een paar verwondingen ben ik er nog goed vanaf gekomen. Als de bel gaat kom ik tien minuten later de school binnen.

Met mijn kleding tussen mijn kaken ren ik naar binnen. Ik zie ik Ariana staan bij haar locker. Ik kon niet anders ze moest me helpen, daarom tackel ik haar.

Ariana

Ik was al laat en ik moest mijn boeken nog pakken. Ik zoek naar Liam maar ik kan hem niet vinden. Ik wordt getackeld als ik opkijk ligt er een wolf boven op mij. Ik begin te gillen. Langzaam stop ik. 'als je van me afgaat kan ik je helpen.' De wolf gaat van mij af. Mijn tas en boeken stop ik in mijn locker. 'Volg mij.' Ik loop naar de meisjes kleedkamer en dan door naar de doucheruimtes.

'Blijf hier zitten.' Snel pak ik een voetbal broekje en loop terug. Een van de douches zet ik aan, en stel hem in op lauw water. 'Geef die maar aan mij.' Ik pak de kleding en zet die op een wasbak. 'Kom.' Zijn vacht zit helemaal onder het bloed. Hij gaat naar een van de cabines. Het broekje hang ik aan een haakje tegen de muur. De deur zet ik op slot.

Ik doe mijn schoenen en sokken uit en stroop mijn mouwen op. Op mijn knieën begin ik zijn vacht langzaam te wassen tot al het bloed eruit is. Ik sta op en loop naar de wasbak toe. Dit lijkt op de kleding van Liam.

'Het zou makkelijker zijn geweest als je je zou transformeren wolfje.' Ik draai me om. Nogsteeds kijk ik naar de kleding in mijn handen. 'Eh.. is dit niet van Li-.' Ik kijk op. Mijn ogen worden groot en ik laat zijn kleding vallen. Hij heeft het broekje aan. 'Liam wat doe jij hier of ben jij die wolf want als da-'

Ik hoor meiden lachen. Ze komen deze kant op. Ik raap snel zijn kleding op en loop de cabine in. De deur zet ik op slot en een hand leg ik op zijn mond. 'Wie is daar?' Hoor ik. 'Eh.. Ik als in Smith, Sorry er is drinken op mij gevallen ben zo weer klaar!' 'Oke!' Hoor ik nog.

Hij begint aan mijn hand te likken. 'Idioot!' Fuck fuck fuck! 'Wie is een idioot?' vraagt de stem aan de andere kant. Ik bijt op mijn lip. 'Eh Liam .' Ik ben drijfnat? Nee.. 'Hoezo dan?' Mijn kleding plakt?.. Nee ook niet. 'Hij heeft het drinken over me heen laten vallen.' Met grote ogen kijkt Liam me aan. 'Liam is een lekkertje.' zegt de andere stem weer. 'Vind ik ook.' Is weer iemand anders het er mee eens.

'Jammer dat hij met die Ariana van een bitch is.' Hoe durf zij zo over mij te praten! "Hou je in." Zegt Liam zonder geluid. Zo snel als ik de deur open doe is het weer dicht. 'Wie zei dat over mij?!' vraag ik bot. Iedereen wijst naar een meisje 'Ah Lexi, je hebt geluk. Ik heb namelijk cola in mijn haar en die moet eruit, zo niet? Had ik je in elkaar geslagen.' Ik loop terug en sluit weer snel de deur.

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now