Hoofdstuk 11

3.8K 176 5
                                    

Ariana

Ik wist niet meer wat ik moest doen. Hulpeloos was ik naar huis gegaan na dat gesprek met Liam. Hij accepteert me, maar iets klopte niet. Iets klopt niet aan mij maar ik weet niet wat. Daarom heb ik mezelf opgesloten in mijn kamer. Een week lang. Wat ik heb gedaan?
Deuken gemaakt in mijn muur, mij krachten onnodig gebruikt, geschreeuwd, gehuild, mezelf pijn gedaan en na een week wist ik pas wat er aan de hand was.

Ik trek snel een jas aan. Mijn zus roept me nog na maar ik ren door. Vandaag was ze vroeg uit van school maar de andere niet.

'PJ!' Hij draait zich om. Met grote ogen kijkt hij naar me. Als een gek sta ik te hijgen. 'Toen jij je mate had gevonden, voelde jij je toen raar?' Langzaam schud hij zijn hoofd 'Nee, maar waar was je de hele week ik zocht je?' Ik leg mijn hand op zijn schouder. 'Dat leg ik later uit.'

Zo snel mogelijk ren ik weer weg naar een andere meisje toe die ook een Witchwolf is, haar naam is Joline. Ik moet zeker een half uur rennen voordat ik bij haar huis ben.

Als ik aan kom begin ik als een gek op de deur bel te drukken. Met een zwaai wordt de deur open gedaan. 'Wie denk je we- Hee Ariana, wat kan ik voor je doen?' Ik kom eerst op adem. 'Ik weet dat je Noëlle haat maar alsjeblieft beantwoordt mijn vraag, toen jij je mate had gevonden voelde jij je raar?' Ze fronst en denkt na. 'Nee hoezo?' Ik laat mij hoofd naar beneden vallen en zucht. 'Niks laat maar.' Ik ren terug naar huis.

'Noëlle!' Roep ik als ik de deur met een knal open doe. 'Ja?' Ze komt voor me staan. 'Je weet toch na ons verjaardag toen jij mate had gevonden? Voelde jij je toen raar?' Ze trekt een wenkbrauw op 'Nee hoe-.' Ik duw haar aan de kant.

'Mama!' Ze komt de keuken in. 'Toen je er achter kwam dat papa je mate was voelde jij je toen raar?' Ze schud haar hoofd. Hoe moest ik aan antwoorden komen als niemand ze gaf er was nog een optie.

'Ik wil de eerste en de beste ticket naar Engeland.' Zeg ik snel. 'Er gaat er morgen een om elf uur.' zegt de vrouw achter de balie, na dat ze heeft gekeken. 'Meen je die?! Ik zei de eerste en de beste, niet de eerste en de beste morgen!' Zeg ik geïrriteerd. Haar scherm licht op. 'Er is net een beschikbaar gekomen, maar die meneer daar wacht ook op een ticket, dus hij heeft voorrang.' zegt de vrouw meteen.

Met een zucht ga ik naast de man zitten. 'U heeft geluk.. U kunt naar Engeland, en ik zal nooit weten wat er met mij aan de hand is.' Mompel ik 'Witchwolf.' Fluistert hij in mijn oor. Met grote ogen kijk ik hem aan. 'W..Wat is dat een witc- wat u net zei?' Ik doe net alsof ik niet weet wat hij bedoelt.

'Ik ben er ook een, ik ruik het. Zeg maar 'je' hoor ik ben pas tweeëntwintig.' Beschaamd kijk ik naar beneden. 'Mevrouw, er is een ticket voor u en meneer, over een uur vertrekt het vliegtuig u kunt gaan boorden.' Met grote ogen kijk ik haar aan. Ik loop met haar mee om te betalen.

Ik zit naast Keegan. Dat is de jongen waar ik eerder ook al naast zat. Het is nu drie uur in de middag, en we zouden daar de volgende dag negen uur in de ochtend aan komen. Samen zouden we op zoek gaan naar de light lake. Hij moest daar namenlijk ook zijn.

Als we aan komen pak ik mijn kleine koffer en wacht op Keegan. Samen lopen we weg.

------------------------------------------------------------------------

Skip!!
Late update en ben bezig geweest met the Day we met Them. ~5sos~ Dat is het boek waar jullie voor kozen. Ik ben boos want Frankrijk heeft verloren. Ook daarom was ik vergeten up te loaden sorry❤️❤️

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now