Hoofdstuk 22

2.4K 138 4
                                    

Ariana

'Zeg op... Jullie kijken zo geheimzinnig naar elkaar.' Zegt Jay. 'Ariana, ga even zitten.' Zegt mijn vader. 'Nee ik sta liever.' Zeg ik weer. Hij knikt. 'Toen je klein was hebben we je naam veranderd. Dat was en is voor je eigen veiligheid. Jij weet een code die niemand weet. De overheid wilt het want ze denken dat er iets heel belangrijks in zit.' Zegt mijn vader. 'We hebben dus tegen de overheid gezegd dat jij en Noëlle een drieling zijn. Noëlle Ranaia en Ariana. Wat ze niet weten is dat jij Ariana en Ranaia bent. Toen je elf was kreeg je een code van een man. We weten niet wie hij is, maar de volgende dag stierf hij. De overheid wilde die code, maar de criminelen ook. Ranaia is gestorven zeiden we zodat we jou naam konde veranderen naar Ariana.' Nu valt alles op zijn plaats. Daarom noemde Marcel mij dus Ranaia en niet Ariana. Ik moet weten wat er in die kluis ligt. Maar niet nu. Nu heb ik alleen de waarheid nodig. Ik zal terug moeten gaan naar die kluis, maar dat ook niet vandaag. Vandaag is de dag dat Liam's pack de Outré gaat aanvallen.

Iedereen staat op het veld van Liam's pack.
'Ik ga een spreuk op jullie doen, dus blijf even stil staan.' Ze beginnen te fluisteren. 'Rustig maar. Het is gewoon een spreuk om jullie te beschermen. Het is zodat jullie niet dood gaan.' Zucht ik. Het werkt, ze staan stil. Ik doe de spreuk en denk na.
De aanval zou als volgt gaan:

Alle wolven zouden vooraan lopen. Wij als witches en wizards zouden achter staan. Jay en Noëlle zouden ook mee vechten. Liam kijkt heel de tijd bezorgd mijn kant op. Ik geloof met veel zekerheid dat alles goed komt.

Het gevecht is volop bezig. Dit is mijn aller eerste gevecht. Zelf vind ik dat ik het goed deed. Ik was maar naar een iemand op zoek. Isabella. Tijdens dat ik in mijn gedachtes verzonken was, werd ik aangevallen door een wolf. Met mijn hand maak ik een wurg gebaar. Hij valt neer. Ik ren snel verder en kijk om me heen of ik haar zie. Als ik me om draai sta ik oog in oog met hem.

'Vecht jij voor de outré?' Zijn blik is emotieloos. 'Mijn mate is van outré, dus ik vecht mee.' Zei hij. 'Pj.. Ga je echt door met dit?..' Een meisje komt naast hem staan met Isabella voor haar. Ze heeft een mes in haar handen het ligt op Isabella's keel. 'Trek te terug.' Siste ze. Pj kijkt haar met grote ogen aan. 'Je zei dat je Isabella had gevonden..' Zei hij geschokt. 'Ze heeft anders jou beste vriendin ook bezeerd..' Ik wijs naar mijn knie. Meteen zie je mij nog niet volledig geheelde wond.

'Laat haar los.' Sist Pj. Ze doet wat hij vraagt. Zo snel mogenlijk pak ik Isabella van de grond. 'Ik wijs je af als mate.' Zegt PJ beslist. Ze begin te smeken, maar hij negeert haar. Pj pakt snel mijn hand en samen rennen we weg.

'Pj stop! Dek mij!' We stoppen met rennen. Isabelle's ogen zijn aan het gloeien. 'Haar ogen zijn groen..' Zegt Pj. Als een gek begin ik na te denken. 'Een witchwolf of wizardwolf krijg rood gloeiende ogen, maar een legacy krijgt.. Groene Ogen..' Isabella is een legacy. 'Ze is mijn opvolger!' Roep ik naar PJ. 'Isabella weet je wat jou krachten zijn?' Ze knikt. 'Ik hou dit niet langer vol.' Mompelt Pj. Ik kijk op en zie dat er en beschermingbol om ons heen is. 'Wat zijn je krachten?' Vraag ik aan Isabella. 'Van alles..' Mompelt ze. 'Oke, doe mij na. Zet je linker been voor en rechter been achter. Concentreer je nu op een stuk grond voor je. Bedenk hoe groot je het stuk grond wilt. Het zal binnen een paar seconden weer aangroeien. vervolgens stamp je een keer met je voet. De aarde komt dan omhoog. Nu kijk je naar je doelwit. Met een trap zal hij weg vliegen.' Ze volgt mijn instructies en raakt een wolf. We rennen naar het midden. Met zijn drieën doen we een spreuk zodat alle wolven van outré zullen gehoorzamen en zich terug trekken. We verzamelen ons allemaal bij het packhouse.

Isabella heeft mijn arm geslagen om haar schouder. 'Je bent gewond.' Fluistert ze. 'Helemaal niet.' Sis ik. Terwijl ik dat zeg krijg ik pijnlijke steken in mijn zij. Als ik naar beneden kijk zie ik bloed. Alles word zwart.

------------------------------------------------------------------------

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu