Hoofdstuk 16

2.8K 150 1
                                    

Ariana

Ik werd door Liam opgetild en naar mijn bed gebracht. Toen hij mij neerlegde was ik heel koppig en keek ik hem niet aan. Milan komt mijn kamer binnen. Hij gaat op mijn bureaustoel zitten en trekt zijn benen op en slaat zijn armen erom heen.

'Milan?' Mompel ik. Hij kijkt op, ik steek mijn tong uit. Hij krijgt een glimlach. 'Ik moet iets zeggen..' Liam kijkt gelijk mijn kant op. 'Niet tegen jou, tegen Milan.' Ik rol met mijn ogen.

'Dat hele idee van wizard en witch vind ik goed. Dus? Wat denk je? Wil jij mijn soort béta zijn?' Vraag ik. Hij begint heel wild met zijn hoofd te knikken. 'Uhm.. Ik mag wel op school blijven toch?' Vraagt Milan dan in schok. 'Tuurlijk!' Zeg ik snel. 'Ariana? Kunnen we alsjeblieft praten?' Liam komt binnen. Milan staat op en gaat mijn kamer uit. 'Waarom ben je boos?' Hij kijkt diep in mijn ogen. Ik raak weer verdwaalt in zijn ogen zijn groene ogen, met bruine spikkels net als chocolade en.. 'Waarom ben je boos?' Vraagt hij opnieuw. Zodra hij begint te praten raak ik uit mijn trance. 'Je schreeuwde naar me en liet me vervolgens achter in de keuken.' Mompel ik. Eerlijk, ik werd bang toen hij ging schreeuwen laat staan als hij op zijn alpha toon gaan praten. Misschien wel zelfs schreeuwen.. Dan zie je mij al op mijn blote voeten weg rennen.

'Het spijt me.. Het is dat-' Hij stopt even met praten. 'Je zei dat die pop een grap was toen werd ik boos want, ik bedoel je zag het als een grap terwijl het een dreigement was.' Ik knik met mijn hoofd. 'Het is al goed.' Langzaam begin ik te genezen bij mijn buik.

'Milan!' Ik ren naar beneden en tref hem aan in de woonkamer. 'Ik dacht dat je weg was.' Hij schud zijn hoofd. 'Weet je hoe dat meisje heet die je aanviel?' Ik kijk even of ik niemand zie aankomen. 'Lauren DeAngelistt, dubbel t.' Fluisterde ik. 'Oke.. Die naam klopt niet... Schrijf het even op een blaadje.' Ik doe wat hij zegt. 'Oke.. Als je dit stukje verplaatst.. En die t daar plaatst...' Milan schrijft het op. Toen ik dat zag bevestigde het mijn gevoel. 'Oh mijn god ik ken die naam, ik wist niet dat het...'

Liam

Hier zit ik dan. Nadat we klaar waren met praten is ze naar Milan gegaan. Ik blijf maar denken, wie is die persoon? Zou het Stacy zijn? Ik bedoel Stacy is instaat om zulke onzin dingen te doen. Maar.. Stacy is normaal, dus kan ze niet in dromen voorkomen. Ik weet het echt niet meer.

Ariana

'Die bitch! Waarom wist ik het niet eerder!?' Schreeuw ik. 'Wat gebeurt er hier?' Snel gris ik het blaadje van de tafel. 'Niks hoor Liam, ik kan gewoon niet uitvinden wie die bitch is.' Leugens, allemaal leugens. Ik weet wie het is, en precies waar ze in staat is. Ik had het eerder moeten weten. Liam knikt. 'Ik ga even water halen.' zegt hij dan, en loopt weg.

'Haar naam blijft in mijn hoofd spoken Milan, haar naam -'

-

-----------------------------------------------------------------------

Xx Fartjeehx

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now