Im still alive with 40k

1.6K 34 16
                                    

Haai lieve mensen die dit niet gaan lezen sinds dit boek klaar is maar ik leef nog ben nog steeds gezond en bezig met een verse boek (klinkt heel cringy sorry) maar ja ik ben dus bezig met een boek, niet zomaar een boek maar een Engelse boek. Ik weet niet wanneer het uitkomt (publiceer) maar ik hoop snel dis verhaal is iets dat ik kwijt wil.

Het is heel raar gebeurt hoe ik op dit boek ben gekomen als je wilt weten hoe ik erop ben gekomen zal je even geduld moeten hebben daar leg ik het in uit nou ja aan het einde of begin weet ik niet maar het wordt super leuk geloof me. Ik zal aan het einde een foto zetten van de cover die ik heb gemaakt dan weten jullie ook de titel alvast. Maar ik ben jullie zo dankbaar met 40 duizend lezers. Dit verhaal kwam een jaar geleden onverwachts en heel stom uit tenminste dat vind ik en we zijn al bij 40k niet veel natuurlijk tegenover andere boeken maar mijn eerste boek en meteen 40k echt geweldig ik ven jullie zo dankbaar en ik hou van jullie allemaal evenveel. Ik praat teveel. Als je met me wilt praten kan dat altijd stuur gewoon een bericht.

 Als je met me wilt praten kan dat altijd stuur gewoon een bericht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hou van jullie bye x

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Where stories live. Discover now