Hoofdstuk 5

5.9K 252 24
                                    

Er is al een week voorbij en elke dag heb ik zijn ketting aan, de ketting die hij mij gaf op mijn verjaardag. Het moet vast duur geweest zijn. De ketting is van goud want wolven kunnen niet tegen zilver op hun huid.

Biologie. Daar zit ik nu op dit moment. Naast Laim mijn Frenemie. We hebben deze week pas een keer ruzie gehad. Well.. Ik kan zeggen, dat is een record. 'Ga je nog opletten ze hebben het over de evolutie!'  Roep Emma in mijn hoofd. 'En jij denk dat ik geloof dat we zijn ontstaan van de apen? Nou schat dan kan ik je vertellen, ik ben een wolf en geen aap!'  Roep ik naar Emma en ze is gelijk stil. 'Dacht ik al!'  Ik beëindig mijn conversatie en ga verder met waar ik mee bezig was. 'Let je even op Ariana?' Ik knik. Toch word ik steeds afgeleid, doordat Liam's hand op mijn bovenbeen ligt. Hij maakte rondjes op mijn been waardoor mijn hard steeds een sprongetje maakt.

'Ari ga je mee naar de supermarkt?' Schreeuwde mijn broer van beneden. 'Kom al!' Ik pak mijn jas en ga naar beneden. In de auto moest ik steeds aan hem denken. Het zou toch niet kunnen zijn dat ik verlieft op hem ben? Ik bedoel hij is mijn mate niet. Toch? Zou het kunnen dat een mens mijn mate was?

En alsof het niet erger kan, moet ik hem precies hier weer zien. 'Hebben we zout nodig?' Vraagt Jay. Ik knik vaag met mijn hoofd, maar kijk steeds naar Liam. Ik kan mijn ogen maar niet van hem af houden. Op dat moment kijkt hij mijn kant op. Ik wendt snel mijn ogen af. 'Wat is er Ari?' Ik haal mijn schouder op. Hij trekt me in een knuffel. 'Ik vind iemand leuk, maar ik kan niet met die persoon zijn denk ik.' Hij trekt me nog steviger in zijn armen. 'Wie is het.' Fluistert hij in mijn oor. 'Als ik het je vertel ga je naar hem toe.' Hij schud mijn hoofd. 'Ik zweer dat ik niet naar die persoon ga.' zegt hij. Ik geloof hem meteen. 'Het is Liam.' Fluister ik zo zacht als ik kan, in het hoop dat hij het niet hoort. Maar natuurlijk hoort hij mij wolven hebben goede oren. 'Hij kijkt deze kant op.' Fluister hij in mijn oor ik verstak mijn greep.

Liam

Is het raar dat het meisje die ik leuk vind met een ander heeft? Ik zie Ariana knuffelen met een jongen nadat ik haar aankeek. Jaloezie begint in mij op te borelen. Samen met mijn zusje loop ik weg. Op een gegeven moment houdt ze me tegen en slaat haar armen om mijn nek 'Waar is dat voor nodig?' Dit is heel bijzonder want ze geeft me nooit knuffels. 'Bedankt dat je er altijd voor me bent.' Fluistert ze. 'Kon je dit niet thuis doen wolfje.' Ze schud haar hoofd en laat me los.

Ariana

Hij gaf zijn zusje een knuffel, wat heel schattig was. Kon ik hem maar in een knuffel trekken wanneer ik wil, maar dat gaat niet. Hij is niet van mij, en zal denk ik ook nooit van mij zijn. Stel je voor dat ik tegen hem zeg dat ik hem leuk vind. Hij zou me gewoon in mijn gezicht uitlachen, en dat wil ik niet, dus zeg ik maar niks. Ik stond te staren naar en zak chips en had het niet eens door. 'Lief zusje van me waarom staar je naar een zak chips.' Ik kijk hem aan. Er staat een speelse grijns op zijn gezicht. 'Ik was aan het denken over Liam.' Hij Rolde zijn ogen. 'Hopeloos, verliefde puber.' Ik gaf hem een por. 'Ik heb je heus wel gehoord!' Ik wees naar mijn oren.

Liam. Ik kan maar niet stoppen met denken over hem..

----

Maandag 23 mei ging mijn telefoon kapot iPhone 5s. Vandaag 29 mei kreeg ik uit het niets een nieuwe telefoon. IPhone 6s toen ik hem in mijn handen had dacht ik WTF zomaar uit het niets. ik ging ergens naar toe en toen ik thuis kwam zei mijn pa: "we gaan naar de stad je abonnement verlengen en je krijgt een nieuwe telefoon." Als je mijn face zag, zat ik zo:

" Als je mijn face zag, zat ik zo:

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Ik heb een raar leven.

Wie heeft dit mee gemaakt??

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora