Hoofdstuk 19

2.7K 143 2
                                    

Ariana

'Waarom zou je dat doen?' Hoorde ik. 'Als je terug wilt keren zal je veel stappen moeten doorstaan, of 1 kies maar.' Heel vaag begint er een vrouw te ontstaan. Ze heeft een ketting van een maan om. Wacht is zij die de maangodin? ze is prachtig. 'Je kan ook het mating proces aan gaan of je zult 5 opdrachten moeten doen. Als je voor het mating proces kiest, moet dat binnen 3 maanden. Kies verstandig.'

Huilend wordt ik wakker. 'Ssht, shht... Rustig maar, het was gewoon een droom.' Blijkbaar is Liam hier gebleven na dat ik in slaap viel. 'Ik heb je afgewezen..' Snik ik. 'Sorry..' Ik druk mijn lippen op die van hem. Eerst is hij in schok maar beweegt daarna langzaam mee.

Nadat ik hem had losgelaten spookte haar woorden in mijn hoofd. Binnen drie maanden.. Nu zou ik het moeten doen. Ik wil wel maar ik durf niet. Bang. Bang dat hij mij dan zal achterlaten.

De hele dag probeer ik Liam al te bereiken, zonder succes. Ik ben dus s'avonds naar zijn huis gegaan en klopte hard op de deur.

Jake, de beste vriend van Liam deed open. 'He..Hey..Ari..Ariana..W..wat, wat doe je h..ier?' Oke, dus Jake deed al vaag. 'Ik heb geen zin in onzin. Waar is Liam?' Ik zucht. 'We werden vanochtend aangevallen door een pack. Liam deed mee aan het gevecht..' Mijn adem stokt. 'Hij is gewond..' Zegt Jake. Mijn ogen worden groot en er wellen tranen op. 'Kan ik hem zien?' Hij pakt snel mijn hand en sleurt me mee naar boven. Naar zijn kamer.

'Liam?' Fluisterde ik. Hoe ik hem zie liggen breekt mijn hart. 'Hij is de hele dag al niet wakker geworden..' Zegt Jake. Ik luister niet eens en omhelsde Liam zachtjes. 'Oh liam.. Word alsjeblieft wakker..' Ik luister. Niets..

De hele nacht ben ik opgebleven om te kijken of hij wakker zou worden of dat er iets zou gebeuren. Niks.

'Ariana?.. Ik dacht dat je naar huis was.' Ik schud mijn hoofd. 'Ben je de hele nacht wakker gebleven?' Ik knik. 'Ga slapen.' Weer schud ik mijn hoofd. 'Ik denk niet dat ik je kan overtuigen.. Dus.. Als er iets is, roep je me maar.' Ik knik.

Twee uur verder. Het is nu 12 uur s'middags. Zou het kunnen dat hij in een coma lag? Jake zei dat Liam's pack had gewonnen. Aan het eind had Liam veel bloed verloren en is flauw gevallen.

'Ariana?' Mompelde een stem. 'Ik begin nu zelfs zijn stem te horen..' Mompelde ik. 'Nee, ik ben het.' Ik kijk op. Er beginnen zich tranen in mijn ogen te vormen. Hij was eindelijk wakker geworden.

'Oke Liam je hoeft alleen mijn kant op te rennen, je zal het vanzelf halen!' Zeg ik. Ze zijn bij het packhouse een groot leeg grasveld. Daar om heen wonen alle wolven van onze stam. 'Kan ik niet het doet pijn.' De heenweg hielp ik Liam met lopen, dit is een test. Ik loop naar hem toe. 'Luister mooiboy je gaat rennen.' Dreig ik. 'Nee.' Oke dit moet anders.

'Weet je nog vannacht toen ik huilend wakker werd?' Vraag ik. 'Ja?' Bevestigd hij. 'Je vroeg toch waar het over ging? Moet ik het vertellen?' 'Ja.' Zegt Liam nieuwsgierig. 'Dan moet je rennen.' Zeg ik weer. 'Nee.' Zegt Liam koppig. Ik laat een luide zucht en loop weg. Na 60 meter draai ik me om. 'Het ging over jou, mij en de maangodin!' Schreeuw ik. Ik zie dat het werkt. Zijn ogen worden groot en hij begint langzaam te rennen. Steeds sneller tot hij voor me staat en al zijn wonden weg zijn.

'Bedankt..' Zegt hij. 'Ik voel me weer de oude.' Hij drukt zijn lippen op die van mij. 'Ga je nog vertellen waar je droom over ging?' hij geeft me een knuffel.

------------------------------------------------------------------------

School is weer begonnen, Leraren hebben geen genade. Ik heb nu al zoveel huiswerk..

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu