Hoofdstuk 28

1.8K 104 6
                                    

Ranaia

'Het spijt me van net.' Een zachte stem vult mijn kamer en ik, ik heb de moed niet eens om te kijken. 'Rani?' Langzaam draai ik me toch om. 'Waarom mogen ze me niet.' Mijn stem is heel schor. 'Geloof me ze mogen je, ze hebben het zelf gezegd.' Mijn verdriet begint weg te trekken. 'Ik ga even water drinken.'

Ik loop mijn kamer uit en ga naar beneden, in de keuken vul ik een glas met water. Uit het niets wordt ik van achter gegrepen. De sterke geur van chloroform dringt in mijn neus. Alles wordt zwart.

'Wordt wakker.' Langzaam gaan mijn ogen open. 'Liam! Wat is er gebeurt.' Ik sla mijn armen om hem heen. 'Weet ik niet volgens mij zijn het mijn ontvoerders.' Ik kijk om me heen. Het is heel donker en toch zie je een beetje, er staat een oude bed dat is alles.

'De deur gaat met een knal open. Een brede man stapt naar binnen, met nog drie andere mensen.

Als ik hun gezichten zie schreeuw ik: 'Verraders!' Achter de man staat, Jake de beta van Liam, PJ mijn beste vriend en Milan mijn beta. Niet te geloven. 'Hoe kunnen jullie!' Gil ik. Liam staat daar alsof het hem niks boeit, hij toont geen enkele emotie.

'Hou je kop dicht!' Schreeuwt Milan. 'Of ik zorg ervoor dat je stil bent.' Sist PJ erachter. Uit angst deins ik achteruit en knal tegen de muur. Ik probeer met mijn krachten een spreuk te doen, alleen het werkt niet. 'Je krachten werken hier niet, we zijn niet dom.' Zegt PJ lachend.

Heel even zie ik medelijden in Milans's ogen, waarschijnlijk zag ik het verkeerd. 'Laat ons gaan.' Liam heeft blijkbaar zijn stem terug gevonden. Ook maakte hij veel oog contact met de jongens, wat ik heel raar vind.

Jake grijpt Liam bij zijn nek en laat hem vallen voor de baas. Hij trekt een wapen. 'Nee!' Gil ik. Alle hoofden kijken mijn kant op. 'Geef mee één goede reden waarom ik geen kogel door zijn hoofd mag schieten.' Hij loopt mijn kant op.

Wat kan een goede reden zijn. 'Ik wil niet dat onze kind zonder vader opgroeit.' Tranen rolde van mijn wangen. Ik loog ik kon niet anders. 'Dat is geen goede reden.' Een grijns kwam op zijn gezicht. 'Dat is het wel achterlijke idioot, heb je geen hart! Jouw vader leeft ook nog, waarom gun je het mijn kind niet!?' Schreeuw ik, wat niet zo slim was.

Hij richte zijn pistool naar mij. En schot weerklink in de kamer. Ik gil kort. De kogel komt naast mijn hoofd terecht. 'Nu je bek dicht houden of ik schiet jullie allebei neer!' Het enige wat ik kan doen is knikken. 'Nog laatste woorden Liam?' Hij loopt Liam's kant op.

'Waarom ik?' Serieus zijn laatste woorden zijn waarom ik? Idioot. 'Als jij dood bent heeft je vader geen opvolger meer, want jouw zusje kan het niet.' Sist hij. 'Slim hoor oom.' Ho wacht alle handen op de remmen. Oom! 'Ja oom! En hou je mond dicht zei ik!' Blijkbaar zei ik dat hardop.

'Vaarwel Liam.' Een schot vult mijn oren. Maar mijn ogen zijn dicht ik durf niet eens te kijken. Met mijn handen voor mijn ogen en de tranen die van mijn wang af glijden zak ik naar beneden. Ik wil het gewoon niet geloven en toch is het zo hij is er niet meer. Sorry Liam, ik hou van je.

-------------------------------------------------------

Guys ik heb een instagram account.... hij heet...... Fartjeehx_wattpad nu vraag je, je af wat kan ik erop vinden.. nou ik vertel daar over mijn nieuwe boeken die ik ga plaatsen en wanner ik ga updaten... yaay! 😂😂

 yaay! 😂😂

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Your Witchwolf Mate [Voltooid] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu