Hoofdstuk 4

6.2K 268 28
                                    

Liam

'Is het raar als ik zeg dat ik verliefd ben op een meisje die onder mijn niveau is?'

'Nee maat dat is niet raar ik heb dat zelf ook hoor.' Ik was aan het praten met mijn beste vriend. Een beta. 'Alleen het probleem is, is ze jou mate?' Ik kijk weg. 'Ze is zestien, ik weet het pas zeker als ze zeventien is.' Ik kijk weer op. 'Wanneer wordt Ariana dan zeventien.' Met grote ogen keek ik hem aan. 'Hoe weet jij dat het over Ariana gaat en niet Jade?' Waarom moest ik Jade nou als voorbeeld gebruiken. 'Omdat Jade al zeventien is en Ariana zestien en ik ben je beta, ik weet meer dan je denkt.' Jake laat mij sprakeloos achter in de kantine.

School is eindelijk klaar. Ik loop naar mijn locker. Als ik haar zie staan draai ik me het liefst om. Toch heb ik geen zin om terug te gaan, dus loop in gewoon door naar mijn locker. 'Babe! Het spijt me voor wat er is gebeurt, ik wil je terug.' Gewoon negeren zeg ik in mezelf. 'Vergeef me alsjeblieft, negeer me nou niet.' Ze legt haar hand op mijn schouder die ik meteen afschud, mensen staan toe te kijken. 'Liam alsjeblieft vergeef me ik weet dat ik fout zat vergeef me.' Ze trekt een pruillip die ik vol afschuw negeer.

'Weet je Stacy, je bent een slet ik heb jou nooit gemogen. Ik vond je zielig dus nam ik met je. Maar weet je, jij kent geen zelf respect, dus loop maar met je veel te korte rokje's en diepe inkijk naar de hoeren straat. Ik hoef je niet. Dag Stacy!' Met een klap doe ik mijn locker dicht mensen beginnen beginnen te joelen. Verbaast laat ik haar achter en loop weg. Als ik thuis kom ga ik een rondje rennen even Caine los laten.

Ariana

Morgen is het zaterdag. Mijn verjaardag. zeventien word ik. Ik kan niet wachten want nu zal er meer kans zijn dat ik mijn mate ga vinden.

--morgen--

'Happy birthday to you!!' Kreunend wordt ik wakker. Als ik mijn ogen open doe zie ik Jade, Jay, mijn ouders en Liam. Wacht Liam!? Snel trek ik de deken over mijn hoofd. 'Ga weg ik ben over 10 minuten beneden.' Ik hoor voetstappen achter elkaar en even later de deur dicht gaan. Snel neem ik een douche. Als ik klaar ben trek ik een blauwe skinny jeans aan met gaten erin, een witte tanktop en daaroverheen een houthakkers blouse. Ik trek mijn sneakers eronder aan en ga naar beneden. 'Jade waarom is Liam hier?' Mindlink ik Jade. 'Het was zijn idee dus salute.' Bij deze beëindigd ze het gesprek. Boos kijk ik haar aan.

'Liam kan ik je even spreken?' Hij knikte en loopt mee. 'Hoe heb je mijn verjaardag onthouden je haat me toch?' Ik kijk weg terwijl ik tegen de gang muur aanleun. 'Ik haat je niet, er zijn gewoon momenten dat ik je minder mag. Maar je blijft altijd mijn maatje.' Hij geeft me een knipoog, woelt door mijn haar en loopt weg. 'Mijn haar!' Schreeuwde ik, wat me een middelvinger opleverde. Hij draait zich om en komt mijn richting op. 'Happy birthday prinsesje.' Hij geeft een doosje aan mij en loopt weer weg. Ik maakte het open. Er zit een gouden ketting in met drie diamanten. Ik doe hem gelijk om en kijk in de spiegel.

We hebben uren gezeten en gelachen. En nu, nu ga ik met hem mee. Waar? Weet ik niet. Hij rijdt en ik zit aan de passagiers kant. Na een tijdje stopt hij bij een bos. 'Je gaat me toch niet vermoorden he?' Zachtjes begint hij te lachen. 'Nee ik ga je niet vermoorden, ik wil je iets laten zien.' Ik knik en loop met hem mee. 'Oke vanaf hier zal je een blinddoek moeten zetten.' Ik knik en doe hem om. Na een tijdje stoppen we en doet hij hem af. Ik kan mijn ogen niet geloven het is zo mooi hier.

Het was een grot met glimwormen die tegen de stenen aan waren waardoor de grot oplichtte

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het was een grot met glimwormen die tegen de stenen aan waren waardoor de grot oplichtte. Zittend op de grond pratten we nog een beetje bij. 'Bedankt voor de leuke dag Lee.' Zei ik oprecht blij. 'Graag gedaan Ari.' Ik geef hem een por met mijn elleboog en leg vervolgens mijn hoofd op zijn schouder.

Your Witchwolf Mate [Voltooid] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu