-1-

747K 20.4K 11.5K
                                    

Kasabaya vardığımızda hava bulutluydu. Yağmur yağacak gibiydi. Hafiften gök gürlüyordu. Fakat tek damla su inmemişti. Burada havaların hep böyle olup olmadığını merak ettim. Ben bunları düşünürken araba durdu. Babama baktım. O da bana baktı. Gülümsedi. "İşte geldik!"

Kasaba küçük olsa da bütün evler çok büyüktü. Çoğu ev siyah-gri tonlarındaydı. Siyah en sevdiğim renkti. Bu yüzden memnun olmuştum. Ayrıca ben soğuğu sevenlerdenim. Bu kasabanın genellikle bulutlu bir havası olduğunu sezmiştim. Bu kasabada her şey çok iyi gibiydi. Ama yine de içimdeki o tuhaf hissi bir türlü atamıyordum. Birden bir damla düştü suratıma. Yavaş yavaş yağmur başladı. Annem "Hadi içeri geçelim yoksa sırılsıklam olucağız." dedi. Biz de hemen içeri girdik.

Annem ve babam doktordu. İkisi de hep böyle küçük ve sessiz bir yerde çalışmak istiyorlardı. Bu fırsatı bulur bulmaz da buraya geldiler.

Hava kararmaya başlamıştı. Ve evet.. Yarın okul var. İnsanlara karşı genelde sempatik ve neşeli biri olsam da yeni ortamlara alışma konusunda iyi değildim. Yarın okula gitmek istemiyordum. Fakat gidecektim. Lise 3'e geçmiştim. Derslerimde de inek olmasam da iyi bir öğrenciydim. En fazla ne olabilirdi ki?

Geç olmaya başlıyordu. Ben de alarmı kurdum ve kendimi uyumaya zorladım.

---

Eğer bu hikayeyi Wattpad harici bir platformda okuyorsan kötü amaçlı yazılım saldırısı riskinde olabilirsin. Eğer bu hikayeyi orijinal halinde ve güvenli bir şekilde okumak istiyorsan lütfen Wattpad'deki @kitapkokusu02 isimli profilimden oku.

Başlarda oldukça acemi olduğumu kabul ediyorum. İnşallah bir gün ilk bölümleri düzenleyebilirim. İyi okumalar..

Gizemli KasabaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin