-47-

120K 5.9K 2.7K
                                    

NOT: Sevgili okuyucu.. Bu bölümde 4, 8, 15 ve 39. bölümlerde olan olayların da açıklaması var. Daha iyi anlayabilmek için bu söz ettiğim bölümlere göz atabilirsiniz.

İyi okumalar..

---

"Peki. Nerden başlayacağım?"

Monica'nın bu sorusuyla ona ters bir şekilde baktım.

Nina'nın evinde, salonda oturuyorduk. Garip bir hava vardı. Nina ve Mandy'ye kızgındım. Ayrıca karşımda Monica'nın oturmasının beni daha iyi hissettirdiği söylenemezdi.

"En baştan. Bunca şeyi neden yaptın?" diye sordu James. Ben konuşmak istemiyordum. Özellikle Monica'yla. Bir şey sormak için bile konuşmak istemiyordum. Şu an içimde ona karşı öyle bir öfke vardı ki...

Monica derin bir nefes aldı.

"Her şey Jenna buraya gelmeden önce başlamıştı aslında." dedi Monica. Hepimiz sessiz bir şekilde onu dinliyorduk.

"O zamanlar Nina ve David sevgiliydi. Ama daha Jenna Gizemli Kasaba'da değildi." Tekrar derin bir nefes aldı.

"O zamanlar David'den hoşlanmaya başlamıştım." herkes şaşkınlıkla Monica'ya baktım. Ben de istemsizce "Ne?" diye tepki vermiştim.

Monica? Sevmek? Monica ve David?

"Her neyse. Daha sonra bu hoşlantı giderek büyüdü ve platonikleşmeye başladı." Bunu söylerken David'e bakmıştı. David'in şu an oldukça şaşkın olduğunu tahmin edebiliyordum. Tıpkı bizim olduğumuz gibi.

"Nina ve David'in ayrılmasını istiyordum. David'in benden hoşlanmasını.. Çünkü hissettiklerim hoşlantıdan daha fazlaydı artık." dedi. Siyah saçlarını hafifçe geriye attı ve bakışlarını bana çevirdi.

"İşte bu zamanda Jenna geldi. Yani Gizemli Kasaba'ya. İlk başta onu pek umursamadım. Ama David'le çok çabuk yakın olmuştu. Aralarında bir bağ varmış gibi hissediyordum. Bu da beni deli ediyordu. Bu yüzden bir geceyarısı Jenna'nın kanını içtim. Daha sonra Jennaya yaralandığını ve yaranın yok olduğunu duyduğumu söyledim. O da bana sana bunu kim söyledi diye sordu. David diye cevap verdim. Böylece Jenna ve David'in de arasını bozmaya çalışıyordum."

Tanrım.. Bu kız tam bir psikopattı.

"Her neyse. Bu olaydan sonra Jenna ve David'in arası tahmin ettiğim gibi bozulmadı. Ben de yine bir gece Jenna'nın evine girdim. Kendi numaramı David diye kaydettim ve Jenna'ya mesaj attım. 'Buluşmamız lazım. Bize gel.' türünden bir mesajdı. Ardından Jenna David'in evine gitti. Ama telefonunu unutmuştu. Ben de Jenna'nın telefonundan numaramı ve mesajı sildim." dedi.

"Bir dakika. Telefonumu evde unutacağımı nerden biliyordun?" diye sordum kendimi tutamayarak.

"Telefonunu unutacağını tabiki bilmiyordum. Yanında götürme veya unutma ihtimalini hiç düşünmemiştim. Aptallıkla çabuk davranmıştım. Ama neyse ki sen daha da aptallık yaparak telefonunu unutmuştun." dedi. Sinirle gözlerimi devirdim. Ardından devam etti:

"Sen gece David'e gidince konuşmalarınızı dinledim. David sana o zaman vampirleri anlatmıştı. Bunu da planlamamıştım ama anlatması daha iyi oldu. Böylece bir gün siz, ben, Kate ve Mary sınıftayken David'in Jenna'ya vampirleri anlattığını söyledim. Bunu yaparak da Nina'yla David'in arasını bozmaya çalışmıştım."

Aklıma aniden önceden ileri sürdüğüm teori geldi. Ben de Monica'nın şu an anlattığı olayları David'i sevdiğinden yaptığını düşünmüştüm. Hatta bu düşüncemi David'e de söylemiştim. Demek haklıydım.

Gizemli KasabaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin