-DUYURU VE TEŞEKKÜR-

106K 4.6K 2.4K
                                    

Her zaman yanımda ve destekleyici olan, güzel yorumlarıyla kitabımı süsleyen, yorum yapmasa ve vote vermese bile kitabımı severek okuyan değerli okuyucularım..

Hepinize merhaba. ❤

Sürekli sorduğunuz ve merak ettiğiniz sorulardan aklımda kalanları cevaplamak ve sizlere teşekkür etmek için bu bölümü yazmaktayım.

Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum.

Gizemli Kasaba'yı yazmaya bir anda karar vermiştim. Konuyu bile aniden kafamda oluşturmuş ve yazmaya başlamıştım. O zamanlar kitabın bu kadar büyük bir kitleye ulaşabileceğini düşünemezdim.

Ama sizler sayesinde yüzümde tebessümler oluştu. Her güzel yorumunuz beni daha da mutlu kıldı.

Fakat bu platformda her zaman iyi kişiler yok malesef. Emek hırsızlığı olsun, ön yargıyla yapılan ezici yorumlar olsun, en ufak şeyi yanlış anlayıp gereksiz tartışmalar çıkaranlar olsun bir sürü sorunla karşılaştım.

Sizler ise bu sorunlarda da yanımda oldunuz. Bana destek oldunuz. Vazgeçmeyi düşündüğüm anlarda bana cesaret verdiniz. Duyarsız kalmadınız.

Bu yüzden tekrardan, hepinize çok teşekkür ederim. 💖

Duyuru kısmına gelirsek..

Öncelikle en çok sorulan soru: "Gizemli Kasaba 2 olacak mı?"

Ben kesin konuşmayı seven birisi değilimdir. Bölümlerin hangi gün geleceğini duyururken bile duyurumu 'bir sorun çıkmazsa şu gün gelecek' diyerek yapardım.

Ama şu anlık Gizemli Kasaba 2 ya da başka bir kitap yazmayı düşünmüyorum. Çünkü gerçekten çok yoruldum. Ve yeniden başka bir kitap yazmak şu an yapmayı istediğim bir şey değil.

Ayrıca Gizemli Kasaba 2 olursa konunun da sıkıcılaşacağını düşünüyorum. Önceden de dediğim gibi; her şeyi tadında bırakmak en iyisi.

Bir de "özel bölüm olacak mı" diye sorular var. Dediğim gibi, kesin konuşmayı seven biri değilim. Ama özel bölüm yazmayı düşünüyorum. Ne zaman ya da kaç tane olur hiçbir fikrim yok fakat özel bölüm yayınlayabilirim.

Bir de, önceden bir duyuru yapmıştım. Orada eski bölümleri düzenleyeceğimi söylemiştim. Aslında düzenlemeyi hala istiyorum. Çünkü Gizemli Kasaba benim ilk kitabım ve başlarda acemilik vardı. Ve bu yüzden kitapla dalga geçen ya da iğrenç yorumlar yapan insanlar var mâlesef. Düzenlemeyi istememin en büyük sebebi de bu zaten.

Fakat dediğim gibi. Çok yoruldum. O yüzden düzenleme yapacaksam bile şu anda yapmayacağım. İleride belki yapabilirim. Ama düzenleme gibi yorucu bir işe girişmek şu anda uğraşmak istediğim bir şey değil.

Yanıtlamam gereken sorulardan aklımda kalanları bu bölümde yanıtladım. Belki söylemeyi unuttuğum şeyler de olabilir. Ama sık sorulan başka sorular olursa, bu bölüme ek olarak o soruları da cevaplarım.

Kendinize iyi bakın ve şunu unutmayın;

Çok seviliyorsunuz.. ❤☁

Gizemli KasabaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin