Nabofest

2.3K 96 2
                                    


Jeg stod foran spejlet. Hvad tager man lige på til sådan et "miniparty"? Jeg besluttede mig for, bare at tage en hvid nederdel og en sød pink Crop top på. Jeg gik ned i stuen til de andre og vi gik over til familien Møller, som min mor så fint kalder dem det. Selvom jeg tror at hun har boet i Canada for længe. Hun kan nærmest ikke udtale ø.
Der var lidt akavet stilhed det halve minut, det tog at gå der over. Lige indtil vi bankede på, og der blev åbnet. Alle hilste på hinanden, undtagen mig og Benjamin. Jeg havde overhovedet ikke tænkt mig at snakke til den abe. Han havde jo smadret mig totalt. Dog lagde jeg mærke til at ham og Dylan virkede til at have snakket sammen før. Men det interesserede mig egentlig ikke. Jeg havde ikke tænkt over at den pige Dylan var så vild efter at score, at han ligefrem spurgte mig, hvad for noget tøj han skulle have på, var på min alder. Hun måtte vel være Clara.
"Øhm Hej" Sagde jeg lidt akavet, og gav hende hånden. Hun grinte bare af mig, og lod min hånd dingle i luften.
"Her plejer vi ikke at give hånd.. Men du kan få et kram" Sagde hun og krammede mig. Det var pænt akavet, fordi jeg aldrig havde set hende før. Jeg smilte hurtigt til hende, inden de andre kom brasende ind ad døren. De var vidst lidt mere vant til at komme her.

Alle de voksne sad nede i stuen, og alle os "børn" sad ovenpå.
"Øhm.. Hvor kommer i fra?" Spurgte Clara forsigtigt. "Altså ikke ondt ment, men i lyder som i kommer fra et... et andet land?" Jeg smilte lidt forsigtigt.
"Vi kommer fra Canada"
"Ej er der rigtigt? Hvordan kan i så snakke så godt dansk?" Spurgte hun igen. Benjamin sad sammen med Dylan og snakkede, og Sofia snakkede med hende den anden pige. Jasmin hed hun vidst. Så det var rigtig akavet.
"Begge mine forældre er danske. Men min mor flyttede til Canada med sin familie da hun blev 6 år. Og min far mødte hende så der henne og de fik os. Så vi har altid boet der" Forklarede jeg. "Og hvad med dig? Er ham Benjamin din rigtige bror?"
"Ja?" Spurgte hun sådan lidt akavet forvirret.
"Sådan for Real? som i samme forældre?" "
Øh, ja det tror jeg da. Ellers er der noget mine forældre ikke har fortalt mig" Sagde hun og grinte. "Hvorfor da?"
"Nårh, ikke for noget. Du virker bare mig pænere, sjovere, sødere end ham" Sagde jeg totalt uden følelser, men smilte lige til sidst.
"Nej da. Benjamin er fantastisk" Sagde hun sødt. Vi sad i lidt akavet stilhed, indtil jeg kunne høre skridt bag mig.
"Jeg har stadig din taske, og der er godt nok mange pigekondomer, eller hvad i kalder det. Jeg er klar når du kommer" Hviskede han i mit øre. Jeg ignorerede ham bare og smilte direkte ud i luften.
"Undskyld Clara, mig og din bror skal lige have ... Der er sket en misforståelse som vi lige skal have ordnet. Men min tvillingebror er derovre" Sagde jeg hurtigt og pegede over på Dylan. Jeg skyndte mig efter Benjamin ind på hans værelse.
"Hvad har du egentlig gang i?!" Halvråbte jeg af ham.
"Har du altid så mange bind, og pigekondomer i tasken?" Spurgte han bare lummert.
"Hvis du mener tamponer? Så ja faktisk, og hvis du giver mig tasken tilbage nu, så skal jeg nok lade vær med at gøre dig noget" Jeg vidste udemærket godt at jeg ikke kunne gøre ham noget. Og jeg fortrød også i samme sekund jeg sagde det.
"Hahaha bare kom an" Grinte han. Hvad var det for noget at sige? Jeg vidste overhovedet ikke hvad jeg skulle svare til ham.
"Giv mig den nu bare" Mumlede jeg.
"Du får den, hvis jeg får et kys" Smilte han smørret.
""Seriøst? Vil du virkelig presse en mindreårig til noget sexuelt, hun ikke har lyst til?" Spurgte jeg og løftede det ene øjenbryn.
"Hvis et kys er sexuelt, har jeg haft noget med min mor i mange år" Sagde han irriterende.
"Okay så... Men giv mig tasken først" Han kastede den til mig, og jeg tog den hurtigt over skulderen.
"Jeg kommer tilbage om 2 min." Skyndte jeg mig at sige. Han så lidt mistroisk ud. "Hvis der går længere tid får du 2 kys" Tilføjede jeg hurtigt og smuttede ud af døren.
"Dylan.... Dylan! Gå op og distraher han Benjamin! Skynd dig!" Skreg jeg.
"Hvad får jeg ud af det?" Spurgte han irriteret.
"50 point, bare skynd dig" Svarede jeg og skubbede ham hen mod værelset.
"Kom Clara" Smilede jeg, og gik stille ned ad trappen.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now