Fucke op

2K 72 50
                                    


Jeg spiser stille morgenmad. En nøgen dreng ligger på mit værelse og sover. Måske skulle jeg ikke have været gået, det er bare sådan, at jeg ikke rigtig bryder mig om Benjamin. Han er en sød dreng ikke?
"Candy," jeg vendte mig om og stirrede direkte ind i Dylans øjne. Han så ikke sur ud. Bare som en der havde svært ved at holde masken.
"Hvad laver Benjamin på dit værelse?" Hviskede han. Jeg spærrede øjnene op. Benægt?
"Benjamin? Naboen?" Mumlede jeg og roede rundt i min appelsinyoghurt.
"Hahha ja, naboen. Han ligger i din seng?"
"Hmm, det tror jeg ikk!"
"Du er skør Candy!" Svarede han og rystede på hovedet. Jeg rullede med øjnene og spiste færdigt. Det føltes som den største portion yoghurt i verden, og som om jeg aldrig blev færdig.
Jeg løb op ad trappen og ind på mit mit værelse. Benjamin havde væltet alle puderne, jeg havde lagt på ham. Fedt. Han snorksov.
Jeg smed mig oven på ham for at vække ham.
"Vågn op!" Hviske-råbte jeg. Han sov stadig. "For satan.."
Jeg gav ham en lussing, og han spærrede øjnene op med det samme.
"Smut dog ud af min seng!" Hvæsede jeg anstrengt. Han kløede sig i håret og smilede skævt.
"Væk!" Udbrød jeg og væltede ham ned på gulvet.
"Candy, hvad har du gang i?" Spurgte han og rystede på hovedet.
"Årh hold kæft! Gør dig selv en tjeneste og glem alt om i går! Seriøst!"
"Haha, hvordan?"
"Jeg vil ikke have noget at gøre med dig Benjamin. Jeg ved ikke hvorfor det skete i går, og jeg ved slet ikke hvorfor du overhovedet vil have noget at gøre med mig!"
"Du er jo uimodståelig Candy!" grinte han og tog sine brugte underbukser på. Ad.
"Det har du aldrig sagt før.. Jeg troede ikke, at det var, sådan noget du sagde?"
"Der er noget ved dig, som giver mig lyst til at fucke dig op og passe på dig på samme tid. Vend dig til det. Jeg er sikker på at amerikanske drenge har det på samme måde," sagde han selvsikkert og rullede med øjnene. Hvad?
"Hvad mener du med 'fucke op'?"
"Alt muligt. Glem det, okay?" Mumlede han og trådte ud på altanen. "Jeg håber ikke, at New York også er for kedeligt til dig!"
"Årgh, du er så pigesur!" Råbte jeg efter ham. Jeg kunne mærke tårerne presse på, så jeg blinkede dramatisk mange gange. Jeg så på mit armbåndsur, som lå på natbordet. Klokken var 10. Jeg skulle flyve klokken 7 næste morgen fra Kastrup Lufthavn.
"Tag dig sammen Candy! Det er det her du vil!" Sagde jeg til mig selv og satte min telefon til opladning.
Jeg ville sige farvel til Hellerup.
Jeg satte mig på min damecykel. Jeg havde ikke nogen venner, udover Clara, at skulle sige farvel til, så jeg cyklede bare rundt i Hellerup. Selvfølgelig ville jeg komme tilbage på et tidspunkt, men jeg ville ligesom se det hele en sidste gang. Jeg stoppede foran gymnasiet. Hvor var der underligt at Øregaard var fyldt med typer som mig, og jeg så alligevel endte med at hænge ud med Clara. Hmpf.
Jeg rystede på hovedet. Jeg ville væk herfra. Det mindede mig om Aiden. Og jeg ville ikke tænke på Aiden lige nu.
Jeg sendte skolen en skæv fuckfinger og cyklede videre. Det var ikke engang koldt udenfor. Det var stadig sommer. Næsten.
Jeg stoppede foran bageren. Jeg ville købe en kage. Bare fordi jeg ikke kom til at gøre det det næste lange stykke tid. Mærkeligt? Ja.
Der var ingen mennesker inde hos bageren.
"Uhm, i har ikke nogle kajkager vel?" Spurgte jeg. Det var en ung pige som stod bag disken. Hun var måske lidt ældre end mig. Hendes lange hår var farvet gråt, og hun havde lange falske øjenvipper på. Hendes øjne var hasselnødbrune, og hun så faktisk meget sød ud bag alt make-uppen.
"Kajkager?" Dømte hun. Hun tyggede på sin læbe og nikkede. "Ja, hvor mange skulle det være?"
"2, tak" mumlede jeg og træk en 50'er op ad lommen. Pigen rakte mig en pose, og jeg gav hende pengene.

-

Jeg satte mig op på mim cykel, da jeg spottede Hjalte stå og ryge i hjørnet. Han stod sammen med et par andre drenge, jeg havde set før men ikke kunne sætte navne på. Jeg smak mit støtteben op og vendte min cykel om. Jeg nåede lige at sætte mig på cyklen da.
"Candy!?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now