Shopping..

1.8K 68 5
                                    


Jeg kiggede på klokken. Den havde ikke ændrede sig meget siden sidst. Måske 30 sekunder. Men jeg talte også virkelig sekunderne, til at vi fik fri. Jeg håbede, at jeg kunne styrte ud ad døren uden at nogen opdagede mig. Men så nemt måtte det selvfølgelig ikke være.
Da klokken ringede, var Clara lynhurtigt klar og slæbte mig med ud ad klassen. "Benjamin ville vente på parkeringspladsen" Insisterede hun. Det her kunne kun gå galt. Hvorfor var jeg også sådan et fjols?
"Nåeeh, hej piger!" Sagde Benjamin og kløede sig i nakken. Jeg skulle lige til at vende om, inden Clara hæv mig ind i bilen. "Hvad skal i så i København?" Spurgte Benjamin. Vanvittig uinteresseret. "Vi skal købe nyt tøj til Candy" Svarede Clara glad. Benjamin grinte kort. Jeg ved ikke, om det var på grund af mit navn, eller han bare syntes, det var sjovt. Men jeg brød mig ikke om det.
"Hvor vil i sættes af?" Spurgte Benjamin efter lidt akavet stilhed. "Det er lige meget dit fjols" Sagde Clara. Det lød meget mærkeligt på en eller anden måde. "Okay, i ringer bare, når i skal hentes"
"Okay Cyd" Jeg gøs da hun sagde mit navn sådan. "Vi starter med at finde tøj til sommerfesten. Det er på fredag" "Hvorfor har ingen fortalt mig det!" Spurgte jeg og pillede ved min taske. Vi havde heldigvis lagt vores skoletasker i bilen. "Det er ligegyldigt. 3.g'erne står for det hele. Næsten altså. I hvert fald skal vi se fucking godt ud, og vi skal score for vildt" Ja. Det ville ikke komme til at ske. "Okayy. Hvad skal vi så have på?" "Et eller andet dyrt selvfølgelig. Jeg tog min mors kreditkort" Jeg kiggede skræmt på hende. "Hvis nogen finder ud af det, vidste jeg ikke at det var din mors" Forsvarede jeg hurtigt. Jeg ville ikke have noget med det at gøre.
"Har du penge med eller hvad?" Spurgte Clara så, som om jeg var et barn. "Altså jeg har kontanter" "Hvor mange?" Spurgte hun og kiggede strengt på mig. "4000 kr tror jeg" "Nårh er det dine konfirmationspenge?" Spurgte hun og nev mig i kinderne. "Skaf dig et visa. Det er det vi bruger her" Tilføjede hun og gik videre. Jeg havde ikke tænkt mig at få et visa. Jeg havde et mastercard, men det ville nok være at dårligt tidspunkt at sige det på.
"Kom nu! Vi går i Moss Copenhagen. Så har jeg også råd" Råbte hun og rystede på hovedet. "Jeg troede du havde din mors kreditkort?" Spurgte jeg forvirret. "Ja, men hun skal jo ikke lægge mærke, til at det bliver brugt vel?" Svarede Clara. Så smilede hun og trak mig med ind i butikken.

My Best Friend And Her BrotherNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ