At kunne klare sig selv

1.2K 56 2
                                    

Benjamin var ikke i skole den næste uge. Clara sagde, at han var syg, men det lød som en løgn. Desuden havde Antons liv været rigtig surt på det sidste. Det var lidt synd for ham, men egentlig fortjente han det. Blandt andet var jeg kommet til at klippe hans dyre Armanibukser i stykker i hans idrætstime, og heldigvis blev jeg ikke opdaget. Jeg var også kommet til at stjæle hans telefon. Bare lige kort, så jeg kunne skrive til alle piger på hans kontaktliste at de var færdige. Det var ham, som var idioten. Clara havde sendt mig en liste, som var langt ondere, men den tog jeg dog ikke i brug.

BINGELINGELING, ejj okay. Sådan lød min telefon ikke, men tæt på. Jeg tog den hurtigt.
"Hej det er Candyy!"
"Uhm, hej. Det er Benjamin," gryntede han, og jeg kneb øjnene sammen. Hvad ville han? Jeg skulle rejse om 2 dage. Og han havde ignoreret mig hele ugen.
"Har du stadig brug for nogen til at passe på dig, når du skal flyve?"
"Næh, men tak fordi du tilbød det," mumlede jeg og smækkede røret på. Det var måske lidt dumt, men jeg var alt for stædig til at lade ham behandle mig på den måde.
Jeg kiggede ud af vinduet, og så hvordan han lavede sad face til mig gennem ruderne.
"Alle drenge er idioter," mumlede jeg og tænkte på Dylan. Vi snakkede ikke rigtig sammen. Han var lige så stor en idiot som Hjalte og Anton. Og lidt mere end Benjamin endda.
I samme øjeblik kom Hjalte bragende ind ad min dør og stirrede på mig.
"SKAL DU TIL PARIS!?" Råbte han, og jeg skar irriteret tænder.
"Nej ikke længere," svarede jeg og kiggede surt på ham. Han åndede lettet ud.
"Godt! Så du bliver altså hjemme?"
"Det har jeg overhovedet ikke sagt! Jeg skal ikke til Paris, fordi sådan en nar som dig ved det! Jeg tager langt væk okay, så lad vær med at flippe sådan ud!"
"Really sweetheart? Du synes det mig, som flipper ud?" Grinte han og lænede sig ind mod dørkarmen.
"Bare gå din vej Hjalte! Jeg ved ikke, hvorfor du har behov for at chikanere mig hele tiden, men det er bare for meget!"
"Der er så mange ting, du ikke ved Candy," grinte han.
"Hvad skal det betyde?" Spurgte jeg aggressivt.
"Bare glem det," svarede han og tog hænderne op over hovedet. "Hav en god ferie,"
"Oh, jeg tror, at du har misforstå..."
"Candy, jeg ved, du kommer hjem igen snart. Du kan bare ikke klare dig alene!"
"Vel kan jeg så. Gå ud af mit værelse!"
"Hmpf, du er fandme stædig," mumlede han og sparkede til en bog som lå på gulvet, inden han gik ud.
Jeg sparkede endnu hårdere til den stakkels bog, fordi jeg blev så irriteret. Selvfølgelig kunne jeg klare mig selv, hvad var problemet?
Jeg satte mig ned på gulvet og begyndte at pakke ting i min kuffert. Jeg skulle være væk i lang tid, men alligevel pakkede jeg ikke særlig meget. Jeg ville have god plads i min kuffert. Mine forældre havde booket et hotelværelse til mig i New York. Bare for nogle dage. Jeg havde været i New York før, men det var bare et godt sted at starte. Efter det ville jeg tage til Caribien. Måske Bahamas. Mexico, Honduras, Venezuela, Brasilien. Jeg ville virkelig bare se verden. ville jeg tage til Europa. Jeg ville se Paris, London og alt det. Jeg ville også til Spanien, for der havde jeg heller aldrig været. Der ville jeg se Alhambra og sådan noget. Puh, jeg ville også til Asien og Australien. Det blev godt nok en dyr omgang. Men nu startede jeg bare i Amerika, og så måtte jeg finde ud af resten senere. På mit kort havde jeg kun lidt over 20 tusinde kr., som nok mest af alt var resterne fra min konfirmation for 4 år siden. Jeg var ikke typen der bare sådan brugte penge, men det var næsten mærkeligt at jeg ikke havde købt noget. Jeg ville ikke bruge min børneopsparing, men mine forældre var så søde, at de ville betale for hoteller og flyveture. Måske troede de at, jeg var ked af det på grund af Aiden. Ellers ville de bare gerne af med mig. De var i hvert fald hurtige til at syntes, at det var en vildt god idé at rejse, og hvilke forældre har det sådan? Jeg mener, de sendte mig nærmest direkte ud af min skole og min fremtid. Årh, fuck det. Jeg ville tage på College efter den næste sommerferie.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now