Første skoledag

1.9K 72 3
                                    




Jeg tog min taske over ryggen og smækkede døren. Dylan gad jo ikke at følges med mig. Heldigvis lå gymnasiet ikke så lang væk, så det var hurtigt at gå.

På vejen så jeg mange andre der også var på vej hen til skolen. Men jeg snakkede ikke rigtig med dem. Jeg lagde også mærke til at Benjamins bil kørte forbi. Og at Dylan var i den. Jeg lagde ikke mærke til hvor Clara var, men det var jo også ligegyldigt. Det endte med at jeg stod på skolen og fulgte lidt efter alle de andre ind i salen.

"CANDY!" Var der ligepludselig en der råbte. Jeg vendte mig rundt, og så Clara vifte ivrigt med sine hænder.  Selvom det var svært at kringle sig hen til hende, gjorde jeg det alligevel. Hun stod sammen med 2 andre piger. En med lyst hår og en med mørkt. De så søde ud, men havde lidt for mange piercinger.
"Det her er mine bedste veninder" Sagde Clara. "Josefine og Elvira, det er min nye nabo. Candy!" Josefine havde langt, afgjort farvet, gult hår. Som om hun ville have det lyst, men det mislykkedes. Hun havde både en piercing i øjenbrynet, i næsen og 3-4 stykker i begge øre. Elvira havde kun et hul i hvert øre, til gengæld havde hun et par tatoveringer rundt omkring. Jeg spottede i hvert fald et hjerte lige ved hendes shorts kant. Der stod et eller andet jeg ikke kunne se. Hun havde bare helt almindelig mørkebrunt hår.

"Heej" Sagde jeg og skulle lige til at give dem hånden. "Sådan gør vi ikke her" havde Clara sagt til nabofesten. Jeg rakte i stedet ud for at få et kram. Elvira krammede mig tilbage, men Josefine kiggede bare iskoldt på mig.
"Pænt tøj" Sagde jeg og kiggede på Josefines tøj. Jeg fortrød med det samme. "Ha, det er jo ikke ligefrem Hellerup typen" Sagde hun koldt. "Meen det er dit tøj vist heller ikke" Hvad snakkede hun om. Jeg havde ikke hørt om nogen "Hellerup type".
"Undskyld, hvad mener du?" Spurgte jeg og snurrede en hårtot rundt om min finger. "Du går ikke ligefrem dyrt klædt" Sagde hun bare og vendte ryggen til. Clara sendte mig et undskyldende blik, og Elvira træk på skuldrene. "Jeg synes dit tøj er pænt" Hviskede hun, blinkede til mig og gik over til Josefine. Jeg kiggede ned af mig selv. Jeg havde hvide shorts og en blå-hvid stribet trøje på. Det var da normalt.
Jeg blev afbrudt i mine tanker, da en hånd trak mig med i gennem menneskerne. Jeg gik ud fra at det var Clara.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now