Sommerfesten 1

1.7K 71 6
                                    


Dylan kiggede irriteret på mig. "Så du spørger altså om i må køre med?" "Ja! For 5. gang.," Han rullede med øjnene. "Det kræver 30 point" Jeg smilte af, at han stadig var med på point-legen, og at han stadig var lidt sig selv.  "Du får 30 point, men så skal vi altså køre nu!" Han grinte ad mig. "Slap af, hvis vi kommer for sent går vi da bare ind ad de andre døre" Jeg fnyste og sendte ham et vi-kommer-ikke-for-sent-for-du-letter-røven-og-kommer-NU-blik.
"Hej Dylan" Sagde Clara flirtende, da vi satte os ind i Benjamins bil. Jeg lavede falske brækstillinger og kiggede væk. Det var ulækkert.
Benjamin sagde ikke noget til nogen af os hele turen. Ikke engang Dylan. Men heldigvis kørte han super stærkt. Vi havde også kun 5 minutter til at nå det. Men der var også kun få kilometer.

Musikken larmede, og man kunne se hvordan, lærerne prøvede at holde styr på alle. Det gik ikke lige frem vildt godt. Der var også mange som kyssede. Jeg stod sammen med Clara og prøvede at holde styr på det hele. "Kom! Vi finder Elvira og Jose!" Råbte hun for at overdøve musikken. Det var som om, at hun ikke havde fortalt mig, at de kun kunne lide hendes bror. Vi gik sammen rundt i salen for at finde dem. Desværre forgæves.
"Så må de være udenfor" Udbrød Clara og trak mig med. Hun trak mig altid med. Ufrivilligt endda, haha. Rigtig nok stod de henne ved en hæk og røg. Der var 5 drenge til at holde dem med selvskab. Benjamin, Lauritz og Hjalte. Jeg kunne ikke huske hvad de to andre hed. Gad vide hvor Dylan var.
"Heyy" Sagde Lauritz da vi kom. Han lagde hurtigt armen rundt om Clara, og jeg stod og kiggede akavet på. "Lad vær at røre min søster" mumlede Benjamin og pustede ud røg ud. Jeg havde lyst til at fortælle ham hvor klamt det var, men jeg lod vær. Lauritz slap hurtigt Clara og trådte et skridt væk. Jeg havde lyst til at tage hjem. Meget.
"Hvad laver du egentlig her, Cyd?" Spurgte Benjamin og kiggede ondt på mig. Hvad havde jeg nu gjort ham? Det var sgu da ham der kørte mig. Jeg kunne mærke hvor ophidset han gjorde mig og talte hurtigt til 10. Den skovl skulle ikke få mig til at gøre noget dumt.
"Måtte jeg ikke være her eller hvad?" Han rystede på hovedet af mit spørgsmål. Jeg vendte lynhurtigt om på hælene og tog et skridt, men Clara tog fat i mine håndled og trak mig tilbage. "Hold din kæft Benjamin! Candy er hvor hun har lyst til at være!" Sagde hun irriteret. Der blev automatisk grinet, da hun sagde mit navn. Jeg ved det godt, Candy betyder slik. Get over it.
Clara samlede 2 øl op fra en kasse og gav den ene til mig. "Du kan godt" hviskede hun så.

---------
Hej alle! Det her har ikke rigtig været en bog, hvor jeg har skrevet beskeder til jer i. Det har mere kun drejet sig om historien, men jeg tænkte, at jeg kunne gøre en undtagelse, haha. Jeg vil gerne sige tusind tak fordi i læser med, og fordi historien ligger nummer 1 i romantik. Det betyder så meget for mig. Jeg vil også sige at hvis i har ideer skal i bare skrive til mig, eller i kommentaren. Det ville være fedt.
Jeg vil også gerne vide, hvad i synes om den nye forside? Jeg har ændret den, fordi jeg ikke rigtig kunne lide den anden, haha.
Knus Freja<33

My Best Friend And Her BrotherDonde viven las historias. Descúbrelo ahora