Kaffe

1.3K 60 11
                                    


Jeg gik stift ned mod Claras værelse. Turde jeg virkelig gå ind og sige at jeg rejste? Havde jeg virkelig lyst til at rejse. På en måde var der så mange ting, jeg manglede at finde svar på i Hellerup. Jeg tog min telefon fra.
"Udskyd rejsen til om en uge, jeg skal lige have ordnet et par ekstra ærinder!"  Skrev jeg. Jeg overvejede næsten ikke at sende den, men jeg tog mig alligevel sammen, og lod Benjamin få den.
Så bankede jeg på Claras dør. Jeg fortalte hende alt. Jeg fortalte om Aiden, om Hjalte, Anton, om hele rejse-situationen, og alt hvad hun havde brug for at vide. Jeg ville bare ud med det.
"Årh Candy, det hele lyder så forfærdeligt. Hvorfor har du ikke sagt noget?" Spurgte Clara og aede min arm.
"Jeg ved det ikke," mumlede jeg.
"Hm, jeg kan slet ikke være i mig selv. Blev du virkelig stukket ned? Jeg anede ikke at Aiden var din storebror, og det hele er bare så mærkeligt."
"Jaerr."

-

Dagen efter tog mig og Clara ind på strøget. Jeg vidste, at Anton var derinde, og jeg ville virkelig gerne hælde noget varmt kaffe ud over ham.
"Ved du hvor han plejer at "hænge ud" Clara?"
"Uhm, vi var tit inde på Original Coffee?"
"Det er et godt sted at starte, hvilken en?"
"Uhm, den i Illum?"
"Kom!" Og for en gangs skyld, var det mig som trak Clara i gennem menneskemængder.

Vi tog rulletrapperne hele vejen op til Illums top, bare for at finde ud af at Anton ikke var der.
"Kom Candy, vi leder et andet sted!"
"Nej, hvis vi møder ham et andet sted, skal jeg lige have noget kaffe, som jeg kan hælde på ham!" Jeg talte lidt for højt, og en gammel dame kiggede mærkeligt på mig. Øh.
Jeg stillede mig i kø og besluttede mig for en sort kaffe. Jeg ved ikke, den lød bare som om, den var rigtig varm og farvede rigtig meget. Men jeg drak ikke selv kaffe såeeh. Det skulle i hvert fald være en large.
"Fint, kom så Candy. Vi har travlt!" Sagde Clara irriteret og trippede med fødderne.
"Jaja," svarede jeg og fulgte efter hende ned på gågaden. Vi gik lidt og nåede ca. over til Moss Copenhagen hvor vi spottede ham.
"Åh Gud Candy," hviskede Clara. "Han er sammen med Josefine!"
"Årgh, hvorfor købte jeg ikke to kaffer?" Mumlede jeg irriteret og knyttede mine hænder. Hvad lavede Anton med Josefine?
"Jeg skal nok holde kæft, vi går bare derover!" Hviskede Clara, men understregede alligevel at hun var sur.
"Okayy," mumlede jeg. Vi gik direkte imod dem, og Josefine sendte mig det vildeste dræberblik.
"Oh, Hej!" Smilede jeg og stoppede foran dem. Josefine lagde armene over kors og kiggede surt på mig.
"Øhm Hej, Candy?" Mumlede Anton og kløede sig i baghovedet.
"I ser bare så.." nåede jeg, at sige før jeg  hældte halvdelen af min dumme kaffe ud over Anton.
"Ej! Det må du undskylde! Jeg er så klodset!" Sagde jeg falsk og tog et skridt væk.
"Årgh!" Mumlede Anton da kaffen ramte ham. Jeg håbede han ville få en 2. grads forbrænding, selvom det nok ikke lige var tilfældet.
"Idioter," mumlede Clara og tog min hånd. Det var en del af vores åndssvage plan, som vi lavede i Illum, haha. "Kom Candy!" Hun trak mig med, hvilket betød, at jeg uheldigvis spildte resten af min sorte kaffe ud over Josefine. Hun hylede op og satte sig ned på jorden med tårer i øjnene.
"Giv mig den billige parfume," hviskede jeg, og modtog en lækker 10 kroners parfume fra Tiger. Jeg åbnede låget og hældte den klamme væske ud iver Antons hovede, og Clara smaskede også lidt ud over Josefine.
"Tak for sidst, idioter," mumlede jeg og spottede en klam pastasalat på jorden. I et sekund overvejede jeg at ydmyge dem endnu mere foran hele strøget, men jeg tog mig sammen og gik væk sammen med Clara.
Jeg grinte. Jeg havde aldrig taget hævn over nogen før, og selvom det var virkelig plat, var det også virkelig sjovt.
"Det bliver den værste uge i Antons liv," grinede jeg, og jeg lavede allerede planer inde i hovedet, om hvordan vi kunne ydmyge ham endnu mere.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now