Natten

1.4K 56 6
                                    


Jeg gik lidt trist i seng den aften. Jeg havde pakket min kuffert, og alligevel var jeg bare ikke glad. Jeg kunne heller ikke falde i søvn. Faktisk blev klokken 1, før jeg rigtig sov. Men lille uheldige mig kunne ikke få lov til at sove i fred og ro.
Klokken var måske 2, da jeg vågnede igen. Der var tydeligvis gennemtræk, for døren til mit værelse smækkede med et brag. Min altandør var åben, og gardinerne blafrede virkelig uhyggeligt. I et sekund var jeg bange for, at en morder var på mit værelse, men så så jeg Benjamins ansigt. Han smilte. Det var faktisk som om, han grinte af mig. Jeg stirrede virkelig mærkeligt, men så blev lyset tændt ude på gangen.
"Candy?" Det var Dylan. Jeg skubbede Benjamin ned på gulvet. Igen grinte han bare mærkeligt, men han blev faktisk liggende.
"Hvad er der?" Råbte jeg tilbage, inden Dylan åbnede døren. Han tændte uden videre lyset på mit værelse og kiggede mærkeligt på mig.
"Din dør smækkede," sagde han så. "Jeg troede, at du var i gang med at stikke af eller sådan noget." Jeg løftede et øjenbryn.
"Åh, og så ville du forhindre mig i det?"
"Du kan jo ikke klare dig selv, Candy!" Grinte han.
"Hvorfor siger alle det? Jeg kan klare mig så meget bedre end dig! Gå ud!"
"Haha, sov godt lillesøster," mumlede han og lukkede døren igen. Årh. Idiot. Faktisk havde jeg på det tidspunkt glemt den dreng, der lå under min seng, men så begyndte han at grine. Hvad var der med ham? Havde han taget lykkepiller eller sådan noget?
"Åh, du skør Candy," grinte han og satte sig op.
"Hvad vil du her?" Hviskede jeg sammenbidt.
"Jeg vil have diiig," smilte han.
"Hva? Er du nu fuld igen Benjamin?" Spurgte jeg chokeret. Benjamin svarede ikke, så jeg skubbede ham bare ud af sengen. Han kunne ikke bare komme her og sige, at han ville have mig. Nej tak.
"Candyyy," Udbrød han, da han faldt ned. Jeg rystede på hovedet. Hvorfor havde han drukket. Hvordan var han kommet herind? Han kunne have være faldet ned og brækket nakken.
"Hvad er der?"
"Jeg vil stadig have diiig!"
"Nej du vil ej! Du er pisse fuld! Gå hjem!"
"Hmpf," mumlede han. Han sagde alle bogstaverne meget tydeligt, så det lød helt forket. Men så rejste han sig op og slentrede han hen til vindueskarmen. På det tidspunkt gik det op for mig, at jeg ikke kunne lade ham hoppe ud fra den altan. Han ville jo nærmest dø.
"VENT! Vent!" Udbrød jeg. Pis. Hvad hvis Dylan hørte det.
"Mmm, du vil også have miiig!" Smilte han og vandrede tilbage til sengen. Han så sød ud. Jeg vidste, at han ikke var i sin bedste tilstand, men nu skulle folk kraftedme se at jeg ikke var så kedelig. Candy kunne sku noget.
Benjamin lagde sig i sengen. Han vendte ikke ryggen til mig, men han virkede heller ikke aggressiv. Han lå bare og stirrede op i loftet. Mens han virkede så rolig, var jeg ved at hyperventilere. Jeg følte mig også virkelig rastløs, men det var der ikke plads til. Jeg ville bare have, at Benjamin skulle komme til at savne mig, når jeg rejste. Jeg ville have at alle ville blive sådan; "hende Candy var sku egentlig meget cool!" Haha, lille 17-årige Candy for fanden.
Hm, desværre endte det som jeg ville have det. Mig og Benjamin var sammen den nat. Han havde sådan begyndt at kysse mig, og røre mig. For at være ærlig, syntes jeg, at det var virkelig ubehageligt. Jeg kan også tydeligt huske, at jeg hviskede:
"Bare ikke noget tunge til underliv vel?" Så havde Benjamin grinet og hvisket:
"Vil du gerne ødelægge sex?"
"Uhm, måske?"
Benjamin var ikke specielt stor, haha. Men jeg kan alligevel love for, at det gjorde ondt. Faktisk tror jeg, at det er det mest ubehagelige jeg har oplevet. Næsten, i hvert fald. Det der med at folk siger at sex bliver dejligt, efter man er kommet i gang osv, er den største og fedeste løgn nogensinde. Hold kæft det gjorde ondt.

-

Jeg vågnede ikke sent. Faktisk havde jeg fået minimalt meget søvn den nat, og nu var jeg vågen, og klokken var 8. Jeg kunne sove mere, når der lå en nøgen dreng ved siden af mig. Jeg vred mig og rykkede så langt ud på sengekanten som muligt. Benjamins reaktion på det var at svinge sin højre arm direkte i mod mig. For at undgå den, flyttede jeg mig selvfølgelig. Hvilket også var ensbetydende med mig på-gulvet. Det sagde et ordentligt bum, og jeg havde på fornemmelsen, at det ville blive en rigtig dårlig dag. Jeg spurtede over i mit skab og hev et par rene underbukser og en ny BH på. Jeg tog også en hættetrøje og et par shorts på. Så fjernede jeg mit klamme undertøj og også Benjamins. Så lagde jeg mine dyne og nogle puder oven på ham. Det ville ingen da opdage, haha. Så gik jeg nedenunder og lukkede døren efter mig. Jeg overvejede at låse den, men jeg havde ikke nogen nøgle anyways.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now