Begyndelsen

1.3K 62 13
                                    


Fredag. Fredag. Fredag fredag fredag. Fuck fredag. Fuck alt ved fredag.
Jeg havde klaret mig gennem skoledagen uden at tude, men jeg kunne mærke at det var ved at blive svært. Sådan næsten for real. Anton havde spurgt om vi skulle mødes inden vi tog på diskoteket, og Clara havde lynhurtigt svaret at den var vi med på. Så havde jeg fanget Hjalte i at stirre ondt på mig. Så havde jeg fanget Benjamin i at stirre ondt på mig, og Dylan endnu ondere. Hjalte var en byrde. I går havde han stirret på mig på samme onde måde og jeg fik den vildeste lyst til at knalde ham en lussing. En kæmpe en.
"Tag dig sammen Cyd. Vi går nu!" Grinte Clara og tog min hånd.
"Hvorfor kører du ikke med Benjamin?"
"Oh, søskendeskænderier. Du kender sikkert alt til det," svarede hun og blinkede. Fedt. Måske var det alligevel lidt fedt. Så slap jeg i hvert fald for at se Benjamin igen før på mandag.
"Hvordan kommer vi overhovedet ind på det diskotek?"
"Det er faktisk en dansebar, Candy. Og vi tager en taxa"
"Nej, jeg mener hvordan kommer vi ind. Ingen af os er 18."
"Søde Cyd. Jeg har ikke store bryster for ingenting vel?" Grinte Clara og tog hurtigt på dem. Jeg kiggede ned ad mig selv. Jeg havde aldrig kunnet kaldet mine bryster store, men Clara virkede til at være pænt ligeglad.
"Hvad nu hvis det er en kvinde, som lukker folk ind?"
"Det er ikke sådan det fungerer Candy" mere sagde hun ikke, og jeg lod være med at spørge.

-

I Claras tøjskab er der fyldt med kjoler. I alle farver, næsten. Hun havde selv hævet en gul en frem. Hun sagde at den fik hende til at se brun ud, endnu mere end hun var i forvejen.
"Du må selv vælge men lad vær at tage den hvide, den er for nedringet og bliver alt for let beskidt!"
Der var flere hvide kjoler, men jeg havde ikke tænkt mig at vælge sådan en alligevel. Jeg havde spottet en lyserød en, som var virkelig flot. Den var sådan laksefarvet og sad stramt på hele kroppen. Jeg hev den hurtigst ud og tog den på.
"Clara, den her kjole er jo Mega kort?"
"Nej, den er perfekt. Behold den på," kommanderede hun og rakte mig noget toiletpapir.
"Hvad skal jeg med det?"
"Prop det i din BH for satan!"
"Chilll" Mumlede jeg og proppede papiret ned i min BH.
"Godt, og kom så vi skal afsted inden de får drukket det hele!"

-

"Hej Pigerrr!" Udbrød den allerede Anton idet vi trådte ind ad døren til hans "hus". Det mindede nok mere om et kolonihavehus, men idet mindste var det hans eget.
"Hej Anton!" Svarede jeg, mens Clara gik direkte forbi ham. Anton kiggede mærkeligt på mig.
"Du ser godt ud Candyy!" Sagde han så og lænede sig hen i mod mig.
"Tak! I lige måde!" Var det jeg ville have sagt inden han desperat kastede sig over mig. Han stak sin tunge direkte ind i min mund, og slap det ølkrus han havde i hånden, for at kunne vælte mig over i sofaen. Problemet med det hele var bare, at jeg aldrig havde kysset nogen før. Og Anton virkede til at være rimelig erfaren.
Jeg prøvede at kysse lidt med, men jeg forstod ærlig talt ikke hvad der var sket. Anton lå oven på mig, mens han kyssede mig ned ad halsen og i det øjeblik gik det op for mig at der var folk omkring os. Mindst 15 i hvert fald, og her lå jeg på en sofa, totalt overvældet af en stiv dreng.
"Anton."
"Anton, folk stirrer på dig.." Anton kiggede op. Han så dødt på alle de folk som stod og gloede.
"Du har ret, kom" Hviskede han og jeg ledte desperat efter Clara i mængden som kunne vejlede mig. Men hun var ikke til at se.
"Okay" Svarede jeg og han træk mig hurtigt udenfor. Han smadrede min ryg op ad murstensvæggen og begyndte at kysse min hals igen.
"Anton, du er fuld" hviskede jeg, fordi jeg ikke forstod noget.
"Altid smukke"
"Anton for helvede, hvad har du egentlig gang i?"
"Du er jomfru" sagde han så og stoppede med at kysse mig.
"Hvad?"
"Du er jomfru. Jeg, jeg kan ikke være sammen med en jomfru!" Udbrød han og gik hurtigt et par skridt væk fra mig. Hvad skete der lige?

Hey! Jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide, hvem i bedst kan lide af personerne og hvorfor (: Altså om i bedst kan lide Candy fordi hun er sød eller sådan noget, ahah. Tak fordi i læser med <3

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now