Lille sød pige

2.2K 92 1
                                    


Vi gik ned i stuen til de andre. Jeg vidste slet ikke hvad der var med Benjamin. Han var sød en nar. Jeg besluttede mig for, at det nok var bedst at holde mig fra ham.
"Mine forældre er vildt pinlige" Sagde Clara og pegede på hendes mor. Hun stod og dansede oven på sofaen. Jeg begyndte at grine, og vi gik ind i køkkenet. "Skal vi ikke tage en øl, og gå udenfor?" Spurgte Clara, og nikkede mod havedøren. Jeg kiggede ondt, på de øl der stod på bordet. "Øhm.. undskyld men jeg drikker ikke alkohol" Mumlede jeg. "Ikke engang øl?" Spurgte hun. "Nej, jeg er ikke så meget til det" Hun nikkede og kastede mig en cola istedet. "men vi går stadig udenfor" Sagde hun. "Der er som en sauna herinde"
Vi satte os på trappen udenfor. Det var stadig rigtig varmt. Det var heller ikke i nærheden af at blive mørkt. "Hvad er det for nogen point, din bror måtte få?" Spurgte Clara nysgerrigt. "Vi har sådan en ting, med at vi må gøre noget dumt mod den anden. Hvis man har nok point. Så man får point når man hjælper den anden, og mister når man er ond mod den anden" Prøvede jeg at forklare. Der var stille i lidt tid inden jeg spurgte: "Hvornår slutter den danske sommerferie egentlig?" "Om 3 dage" Sukkede Clara. "Hvor kender du egentlig min bror fra?" Tilføjede hun. "Det ved jeg ikke... Hvad mener du?" "I lader bare til at kende hinanden" "Vi har ikke snakket sammen før i aftes. Udover en lille ting igår. Han troede vidst at jeg var en anden pige, eller sådan noget" Forsvarer jeg.
"Hvad så?" Spørger Benjamin og lægger sin arm rundt om mig. Dylan kigger lidt akavet ned på Clara. "Hvad har du nu gang i?" Mumlede jeg. "Jeg kom i tanke om at jeg faktisk ikke kan dit navn" Sagde han bare. "Candy. Jeg hedder Candy" Han begyndte at grine lidt. "Hedder du slik?" "Nej, jeg hedder Candy, og hvis det er så sjovt, burde jeg bare gå" "Ejj undskyld, men det forklarer hvorfor du er sådan der" Grinte han og tog fat i mit håndled, inden jeg rejste mig. "Hvordan sådan der?" Spurgte jeg og borede mig ind i hans øjne. "Du bander aldrig. Du drikker ikke, du ryger ikke. Selv dit tøj er lyserødt og prinsesse agtigt" Grinte han. "Hvordan kan du vide at jeg ikke ryger?" "Vil du da have en?" Spurgte han og rakte mig en cigaret. "Det er afskyeligt" Mumlede jeg. "Det er klamt, usundt, dyrt, kræftfrembringende og man kommer jo til at stinke forfærdeligt" "Det er jo det jeg mener. Du er bare en lille sød pige, der aldrig kommer til at gøre nogen fortræd" Jeg kunne mærke min hånd løfte sig for at give ham en på smasken. Men jeg besluttede mig for at lægge den igen, og være den voksne.
"Undskyld Clara, jeg skal lige på toilettet" Sagde jeg og gik. Hvad havde han gang i? Det er slet ikke meningen at drenge skal være onde. De skal være søde og hjælpsomme og sjove, og alt andet end Benjamin. Han var en nar. Jeg kunne overhovedet ikke være i tvivl.
Jeg kunne høre Clara småråbe af sin bror, og det fik mig til at smile lidt. Selvom Clara også virkede rimelig "bad" var hun godt opdraget i forhold til Benjamin.
"Candy er du okay?" Råbte hun efter mig. "Jaja, jeg har det fint. Jeg skal bare lige tisse" Løj jeg. "Armen det var heller ikke i orden" mumlede hun. Jeg smilte til hende, spurgte hvor toilettet lå og smuttede hurtigt derud.

My Best Friend And Her BrotherWhere stories live. Discover now