Part 14

987 134 13
                                    

Καθομαι πανω στο κρεβατι μου σταυροποδι εχοντας το Laptop μου στα ποδια , χαζευοντας στο Facebook . Σημερα ειναι Πεμπτη . Εχουν περασει τρεις μερες απο τον τσακομο του Μαρκου και του Ραφαηλ. Ο Μαρκος δεν εχει ερθει ξανα στο σχολειο . Μαλλον πηρε αποβολη ,δεν εξηγειται αλλιως . Ουτε και στο μπαλκονι του βγηκε ξανα . Γενικα οι τελευταις τρεις μερες ηταν σκετη απογοητευση . Ξαφνικα χτυπαει το κινητο μου και η οθονη γραφει 'Αγνωστο' . Πφφ ... με παιρνει απο χθες καποιος με αποκρηψη αλλα οταν το σηκωνω δεν μου μιλαει , ακουω μονο την ανασα του. Δεν ξερω γιατι το σηκωνω αλλα νομιζω μ'αρεσει να του μιλαω... Ειναι αστειο. Αποφασιζω για αλλη μια φορα να το σηκωσω .

"Ναι;" λεω μα δεν παιρνω απαντηση . Ακουω μονο την ανασα του σταθερη οπως παντα. Καταλαβαινω πως ειναι το ιδιο ατομο που με πειρε και χθες και σημερα ποσες φορες.

"Αχχ..! παλι εσυ ρε φιλε; Σκοπευεις να μου μιλησεις ; " Τιποτα παλι. "Παντως να ξερεις μ'αρεσει που με παιρνεις ... Εχω κι εναν κρυφο θαυμαστη " λεω για πλακα και μου ξεφευγει ενα γελακι.Νομιζω πως η ανασα του ανωνημου στην αλλη γραμμη αρχιζει να γινεται πιο γρηγορη . Μμμ, ενδιαφερον. Ειναι καποιος που μαλλον του αρεσω. Αμεσως στο μυαλο μου ερχεται ο Χρηστος απο την δευτερα. Ειχε φοβερο κολλημα μαζι μου , με επερνε τηλεφωνο και που αφιερωνε τραγουδια η μου εβαζε ραβασακια μεσα στην τσαντα μου. Μαλλον δεν του εχει φυγει το αποθυμενο.

Ακουω την φωνη της μητερας μου να λεει δυνατα το ονομα μου . Πρεπει να κατεβω για το δειπνο.

"Λοιπον μιας και δεν μου μιλας και δεν ξερω το ονομα σου , θα σε λεω Anonymous . Πιστευω πως θα τα 'ξαναπουμε' . Δεν θα ξεμπερδεψω τοσο ευκολα φαινεται" κι εκει που δεν το περιμενα του ξεφευγει ενα γελακι και αμεσως μετα ακουγεται το χαρακτηρηστικο 'μπιπ' που κανει κανει το κινητο σου οταν στο κλεινει καποιος στα μουτρα. Μμμ.. τωρα εχω μερικα στοιχεια. Πρώτων ειναι αντρας, αν κρινω απο το επιφώνημα που εβγαλε και δευτερων σιγουρα δεν ηθελε να ακουσω την φωνη του, γι'αυτο μου το εκλεισε. Αρα ειναι καποιος που ξερω, και παλι ομως δεν μπορω να λυσω το μυστηριο του ονοματος του...

Χευυυυ&αντιοο...νότα εδωω*-*λοιποον:
1.ελπιζω ν σας άρεσε τ κεφάλαιο ν περιμένετε αυτές τις μέρες πλ κιουτ κεφάλαια*γκουχ*σποιλερςς^_^ αυτό ήταν κάπως μικρούλι αλλά τ ν κάνουμε υπάρχουν κ αυταα χδδ
2.Εμμ #24????whaaat???2k+views????double what.ομφγ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ μα παρά μα παρά πολυυυ♥σημαινουν όλα τόσο πλ σ εμας..! Όλα τ υπέροχα σχόλια σας κλπ κλπ νμζ έχετε βαρεθεί ν σας λέμε ποσό καλοί είστε:')
3.εγώ αύριο φευγωωω...φυσικά όχι για πάντα αλλά μέχρι τν Κυριακή:( θ πάω στν γιαγιά μ κ δν θ έχω ίντερνετ!!0.ο :'( #feelmypain.τεσπα απλά είπα ν σας τ πω:)
4.vote,comment,share κ ότι άλλο λέμε χδδ
5.λένε γεια κ οι άλλες ηλιθιες π είναι εξίσου χαρούμενες ^__^
Till I return:
Much love and stay beautiful little bunniezz:3 peace♥

When I Lost My Memories.Where stories live. Discover now